*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

See Through Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης ξεκίνησε την "μάχη" κατά του Δημαρχόπουλου με τηλεοπτικό...Στραβά κι ανάποδα!

03 Ιουλίου
Φαντάζεστε το περασμένο Σάββατο στο Κλειστό Φ. Αμοιρίδης να λειτουργούσε ο «ξεχασμένος» κλιματισμός αυτός ο υπέροχος κόσμος… τι ώρα θα έφευγε με τέτοιο υπερθέαμα, γλέντι και χορό; Μήπως… ξημερώματα;
…………………………………..
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Κανάτας άνοιξε κοτζάμ Κανάλι 6, για να προβάλλει τα βίντεά του ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης στο σάιτ του, προκειμένου να χτυπήσει τον… Δημαρχόπουλο! Ειλικρινά αδυνατώ…
…..
*Μα είναι δυνατόν σύντροφε George, χωρίς Γιάννη Σιδηρόπουλο που ανέλαβε… ανταποκριτής στο ΔΕΛΤΑ, χωρίς Συληγαρδάκη που δουλεύει στα 8μηνα του Δήμαρχου Μπάμπη και χωρίς Μαρία Κώστογλου που παραμένει ανενεργή στο ΙΝΕ, να βγάλετε Δήμαρχο τον… Τάσο Τεφρωνίδη;
*»Είναι ώρα το κατεστημένο του Δήμου που ρήμαξε την πόλη μας να πάει σπίτι του», διαφημίζετε σύντροφε George στο βίντεο που φιλοξενείτε στο site σας….
-Ποιο… κατεστημένο; Αυτό του… Τσέπελη που επί χρόνια ήταν η «σημαία» του Κανάλι 6 ή του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τον οποίο πίνουνε τα «τσίπουρα»;
-Χώρια που ο Δημαρχόπουλος, Κώστα τον αποκαλεί τον Κανάτα..!
…….
*Και με ποιο απλά λόγια… Με… τηλεοπτικό «Στραβά κι ανάποδα» δηλαδή θα «χτυπήσει» ο ΣΥΡΙΖΑ τον Δήμο Ξάνθης;
Απλά μειδιώ…!
Κι αυτό γιατί μπορεί το βίντεο να γράφει από πάνω… Δήμος Πρότυπο, τα αδέσποτα όμως, το ΠΑΡΑΝΟΜΟ δημοτικό κολυμβητήριο και οι παιδικές χαρές που δείχνετε, είναι… κληρονομιά των προηγούμενων! Φανουράκη, Λάκη Στυλιανίδη, Τσέπελη...
-Έτσι για να λέμε όλη την αλήθεια..
…..
*Κι όσο για το σχόλιό σου φίλτατε George
“Κυνοκομείο θα φτιάξει ο δήμος… Αμέσως μετά θα ξεκινήσουν και οι κυνοδρομίες”, μην αδικείς τα αδέσποτα…!
Γιατί δεν ζητούν να σκοτώνουν το ένα το άλλο, αλλά λίγη αγάπη και ζεστασιά…! Οι… κυνοδρομίες ανήκουν στα «σκυλιά» με… δυο πόδια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας… και θέλουν να φάνε το ένα, τις ...«σάρκες» του άλλου!
-Άσε λοιπόν τις κυνοδρομίες για τα "ανθρωποφάγα" δίποδα..!
.....
*Το πιο ωραίο απο όλα; Το βίντεο που παρήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για να "χτυπήσει" τον Δήμαρχο-Πρότυπο του κατεστημένου, πρώτοι και περιχαρείς πρόβαλαν στο fb και στα site τους, ο Σάββας Μελισσόπουλος και ο κολλητός του Λύρατζη Σταύρος Καρυπίδης! Μήπως δεν το κατάλαβαν;
Γιορτή της βρύσης στους Τοξότες!
Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρωμνικού πήραμε την παρακάτω πρόσκληση:
«Σας προσκαλούμε στη «Γιορτή της Βρύσης», που θα γίνει στην πλατεία Άνω Τοξοτών την Παρασκευή 06 Ioυλίου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ.. Ελάτε να γλεντήσουμε στη δροσιά του πλάτανου με τους ήχους της ποντιακής λύρας και άλλων παραδοσιακών οργάνων και να γευτούμε πλούσια σπιτικά εδέσματα.
Με τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο»
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Από τη Βουλγαρία η νικήτρια 
της 2ης Παγκόσμιας Ολυμπιάδας Νεοελληνικής Γλώσσας
Oλοκληρώθηκε η 2η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Νεοελληνικής Γλώσσας που διοργανώθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, με τη χορηγία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Ιβάν Σαββίδη», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η Τελετή Λήξης της Ολυμπιάδας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, και το καλλιτεχνικό πρόγραμμά της πλαισίωσε η Χορωδία του ΑΠΘ «Γιάννης Μάντακας».
Νικήτρια της Ολυμπιάδας αναδείχθηκε, έπειτα από γραπτές εξετάσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα, η Silvia Zheleva από τη Βουλγαρία. Κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης έγινε η απονομή του βραβείου στη νικήτρια. Η Silvia Zheleva θα έχει τη δυνατότητα να εισαχθεί σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ, με απαλλαγή διδάκτρων για ένα χρόνο, ενώ το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό ποσό από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ιβάν Σαββίδη».
Στους 8 συμμετέχοντες του τελικού απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής, καθώς επίσης και το «Λεξικό της κοινής νεοελληνικής» του Ινστιτούτου Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη) ως αναμνηστικό δώρο.
Έφεση κατά αθωωτικής απόφασης στελέχους του Ρουβίκωνα
Έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του στελέχους του Ρουβίκωνα για τις απειλές, μέσω κοινωνικών δικτύων, περί «καψίματος» του τηλεοπτικού σταθμού και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ, άσκησε η Εισαγγελία.
Έτσι, το στέλεχος του Ρουβίκωνα θα δικαστεί εκ νέου στο Εφετείο. Η κατηγορία σε βάρος του ήταν διέγερση για διάπραξη αδικημάτων, αδίκημα το οποίο επισύρει ποινή από ένα ως τρία χρόνια.

ΔΕΥΑΞ: Νέες διακοπές υδροδότησης σήμερα στην οδό Κλεμανσώ λόγω έργων
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω εργασιών αντικατάστασης δικτύου στις οδούς Βελισσαρίου και Κλεμανσώ στα πλαίσια του έργου: «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης Ξάνθης» είναι απαραίτητη η διακοπή υδροδότησης: 
-Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 10:00
Στην οδό Κλεμανσώ  στο τμήμα μεταξύ των οδών Αίμου και Λεωφ. Στρατού:
-Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 από 08:00 έως 17:00
Στην οδό Κλεμανσώ  στο τμήμα μεταξύ των οδών Νέστου    και   Αίμου
Ευχαριστούμε  για  την  κατανόηση.

Πνιγμός ηλικιωμένης σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
Νεκρή ανασύρθηκε από παραλία της Αλεξανδρούπολης, ηλικιωμένη τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 3 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα 75 χρονών η οποία βρέθηκε στην παραλία κάτω από τον Φάρο όπου πήγε για να απολαύσει το μπάνιο της στη θάλασσα. Η ηλικιωμένη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τις αισθήσεις της ενώ βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί. Το άψυχο κορμί της εντόπισαν δύο άνδρες λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες που έφτασαν παρείχαν στη γυναίκα τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να την επαναφέρουν στη ζωή με χρήση απινιδωτή. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΑ προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή. 
«Επί ποδός» τα συνεργεία της ΠΑΜ-Θ 
στην «μάχη» κατά των κουνουπιών εξαιτίας των βροχών
Συνεχίζεται ο αγώνας ενάντια στην «επέλαση» των κουνουπιών στο Νομό του Έβρου, με την Περιφερειακή Αρχή να έχει εντατικοποιήσει τις δράσεις της.
Τα συνεργεία της ΠΑΜ-Θ έχουν «ριχτεί» για τα καλά στη «μάχη» εναντία στα κουνούπια με επισταμένες προσπάθειες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ιδιαίτερα λόγω και των έντονων βροχοπτώσεων το προηγούμενου χρονικού διαστήματος. Η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει εντατικοποιήσει τις εφαρμογές καταπολέμησης κουνουπιών τόσο από εδάφους όσο και από αέρος και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας. Σκοπός της εντατικοποίησης είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η προσωρινή αύξηση του αριθμού των κουνουπιών που θα παρουσιαστεί αυτήν την εβδομάδα, ως συνέπεια της υγρασίας στις πλημμυρισμένες περιοχές και της ανόδου της θερμοκρασίας. Να σημειωθεί ότι το πρόβλημα των  κουνουπιών φέτος έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις εξαιτίας και των έντονων βροχοπτωσεων των χειμερινών μηνών, που άφησαν πίσω τους πολλές και μεγάλες εκτάσεις πλημμυρισμένες, και μετέτρεψαν χιλιάδες στρέμματα σε λιμνοθάλασσες. Στην εκστρατεία καταπολέμησης των κουνουπιών φέτος, χρησιμοποιήθηκαν οι μέθοδοι τόσο της προνυμφοκτονίας, όσο και της ακμαιοκτονίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »