*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουλίου

ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ, ΨΥΧΗ ΛΑΟΥ! Χαμός στο fb με τα σχόλια του κόσμου για τον άξιο αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη!

19 Ιουλίου
 Ο Θωμάς Ηλιάδης με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης

Δεν θα πάμε πιο παλιά… Που ήσουνα Φανουράκη, εσύ και όλοι οι υποκριτές και δημοκράτες όταν τον Οκτώβριο του 2009 και τον Σεπτέμβριο του 2010 με γκαζάκια καίγανε τον «Μαχητή» και το van του Xanthi channel
….
Ο Θωμάς Ηλιάδης αντιδήμαρχος και...εργάτης παράλληλα στα δημοτικά έργα...
…..
Ο Θωμάς  Ηλιάδης την περίοδο που ο "Νεοδημοκράτης" Τσέπελης τον πήγαινε στον Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ Άρη Γιαννακίδη για να του ευχηθούν χρόνια πολλά και τον σύστηνε σαν…δεξί του χέρι, εγκωμιάζοντας το έργο του στη ΔΕΑΥΞ! Επί μια 4ετία (2010-2014) ήταν άριστος. Όταν έγινε αντιδήμαρχος ο Θωμάς με τον Δημαρχόπουλο, έγινε...αμόρφωτος και Ρωσοπόντιος που δεν ξέρει....Ελληνικά και συνεχείς επιθέσεις απο τους Φανουράκηδες!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν θα είχαμε ως εφημερίδα καμιά ανάμιξη στην καθαρά προσωπική αντιπαράθεση του Φανουράκη με την οικογένεια του Αντιδήμαρχου Θωμά Ηλιάδη, αν  δεν διαπιστώναμε τέτοια προκατάληψη και τέτοια εμπάθεια για έναν άνθρωπο, που όσο ήταν αντιπρόεδρος του Τσέπελη στη ΔΕΥΑΞ (σ.σ. 2010-2014) και έβγαζε όλη τη δουλειά, ποτέ μα ποτέ κανείς από τους σημερινούς υβριστές και αμφισβητίες του δεν «θυμήθηκε» ότι …δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά ή ότι είναι αγράμματος και αμόρφωτος…Ρωσοπόντιος και…ανίκανος για πάσα…εργασία στο Δήμο, όπως υπαινίχτηκε με την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φανουράκης ως επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών και ήταν η αφορμή να «ξεχειλίσει» το ποτήρι..!
Κάτι που θαρραλέα γράψαμε και στο φύλλο της περασμένης Τρίτης.
Υπενθυμίζουμε την παράγραφο που ο κύριος Μανώλης Φανουράκης ως επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών, στοχοποιούσε καθαρά τον Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη ζητώντας μάλιστα και την ….αντικατάστασή του με δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Δημαρχόπουλου (!) λες και γινόταν διαφορετικά! Για τέτοιο εμπαιγμό της νοημοσύνης μας πρόκειται.
Μια λοιπόν άνευ προηγουμένου προσωπική επίθεση, ο Μανώλης Φανουράκης, στις… έβγαζε παντελώς…ανίκανο και σκάρτο  τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη, γράφοντας επί λέξει τα παρακάτω:
«Για τη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν αυτού του ιστορικού αλαλούμ που αναγκαστήκαμε να καταγγείλουμε, ύστερα και από την γενική κατακραυγή ολόκληρης της πόλης, κύριος υπεύθυνος ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλιάδης Θωμάς, του οποίου ζητούμε άμεσα την παραίτηση από τη θέση αυτή, καθώς και την αντικατάστασή του από άλλο δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας ο οποίος τουλάχιστον θα έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται παρόμοια απλά και αυτονόητα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της πόλης..
Γιατί για κάτι περισσότερο...ούτε λόγος...
Κοινωνία Δημοτών-ΞΑΝΘΗ 11-07-2018»
Κι όλα αυτά, προκειμένου να «φωτογραφίσει» τον τεχνικό σύμβουλο του Κυβερνείου και πρώην αντιδήμαρχο Χρήστο Μούρκα που κάποτε σαν παράταξη θα…έστελναν στον Εισαγγελέα, επειδή τα δημοτικά έργα του Δήμου Ξάνθης που παραλάμβανε με την υπογραφή του, δεν γνώριζε ούτε….που βρίσκονταν!
Τότε δηλαδή που ο Τσέπελης έπαιρνε τον Θωμά Ηλιάδη ως δεξί του χέρι και επισκέπτονταν τον τότε Περιφερειάρχη ΑΜΘ (του ΠΑΣΟΚ) Άρη Γιανανικίδη για να του ευχηθούν τα…χρόνια τους πολλά για την γιορτή του και τον ΕΓΚΩΜΙΑΖΕ για την δουλειά του στη ΔΕΑΥ!
-Κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε τότε (2010-2014) για τον…αμόρφωτο και….Ρωσοπόντιο Θωμά Ηλιάδη που δεν μιλάει καλά τα….ελληνικά! Ούτε από τον Φανουράκη, ούτε από κανέναν άλλο άλλο!!!
Και με ποιο απλά λόγια…Όσο δηλαδή ο Θωμάς Ηλιάδης ήταν με την «παρέα» τους, κουβέντα όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» δημοκράταροι που καταδικάζουν την βία των…φασιστών!!! Όλα ήταν μια….χαρά! Και για τους Ανταμπούφηδες και για τους βολεμένους συμβούλους του Ζαγναφέρη!
Όταν ο Θωμάς Ηλιάδης δούλευε κι έτρεχε με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΞ κι ο Τσέπελης την περίοδο εκείνη «έδρεπε» τις δάφνες και τους…ύμνους από τα ΜΜΕ που τον….λιβάνιζαν! (σ.σ. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη λίστα του Σάββα Μελισσόπουλου την περίοδο εκείνη;). Ούτε….Ρώσος ήτανε, ούτε και…αμόρφωτος!
Και τον είχε «σημαία» ο Τσέπελης!
Όταν όμως ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος (ανα)γνωρίζοντας τις ικανότητες και την δουλειά του Ηλιάδη τον έχρισε Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και καθημερινότητας και το διαμορφώθηκε ένα νέο τοπίο με συνεχή εγκώμια για τον Δήμο…Πρότυπο και την ταχύτητα που έλυνε τα  προβλήματα της καθημερινότητας, άρχισε το…μπούλινγκ κατά του Θωμά Ηλιάδη!
Ευθύς εξ’ αρχής στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης από την πλευρά της αντιπολίτευσης ειρωνείες και…ερωτήσεις προς την Τεχνική Υπηρεσία για τον αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη κι όταν έπαιρνε το λόγο ο Δήμαρχος Ξάνθης να απαντήσει, νέες ειρωνείες και νέα αρνητικά σχόλια από την «έντιμη»….αντιπολίτευση γιατί «απαντάει αυτός ως Δήμαρχος Ξάνθης κι όχι ο…αρμόδιος αντιδήμαρχος»!
Και πάλι με τα γνωστά  υπονοούμενα ότι δεν ξέρει καλά τα…ελληνικά, είναι…αμόρφωτος κλπ που τώρα αποκρύπτουν γιατί δεν τους συμφέρει να πουν την αλήθεια στον Ξανθιώτικο λαό!! Δεν τους συμφέρει τι ήταν αυτό που έκανε το γιο του Θωμά Ηλιάδη, όχι ύπουλα και από πίσω αλλά face to face να ζητήσει τον λόγο από τον Φανουράκη, γιατί ξεφτιλίζει τον πατέρα του ως αμόρφωτο και του επιτίθεται συνέχεια…
Επί τέσσερα χρόνια περίπου, συνεχές bullying σε βάρος του Θωμά Ηλιάδη που ήρθε ναι μεν από την Γεωργία πρόσφυγας όπως όλοι Πόντιοι άλλωστε, από την αρχή όμως, με την δουλειά του, την ποιότητα και το ήθος του, κατάφερε και τον Δήμο Ξάνθης να αναβαθμίσει, αλλά και να προσθέσει πολλά συν στον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης…
Χώρια την ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ μόρφωση που είχε ο ίδιος στην Γεωργία και το ξεχωριστό ήθος του!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ FB ΠΟΥ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» ΤΟΥΣ… «ΛΑΓΟΥΣ»!
H μεγάλη αδικία σε βάρος αυτού του Μεγάλου Πόντιου και Έλληνα που σήμερα ΔΟΞΑΖΕΙ την Ξάνθη και με τους πρωταθλητές που βγάζει, αρκούσαν στον εκδότη του «Μαχητή» Πάνο Παπαδόπουλο όταν ο κύριος Ανταμπούφης μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο «βάπτισε» τις συνεχείς ύβρεις του Φανουράκη σε βάρος του Θωμά Ηλιάδη σε…επιχειρήματα, να αναρτήσει στο fb το παρακάτω σχόλιο:
«Οι…«λαγοί» του Φανουράκη στυλ Ανταμπούφηδων (σ.σ. Μέχρι πρότινος «κλέφτη» τον χαρακτήριζε η παράταξη Κοινωνία Δημοτών…), που βγαίνουν εδώ κι εκεί συνεχίζοντας το μπούλινγκ κατά της οικογένειας του καλύτερου Αντιδήμαρχου της πόλης Θωμά Ηλιάδη προσπαθώντας να μας πείσουν ότι σταμάτησε το… «σύμπαν» γιατί ο γνωστός «γυρολόγος» των κομμάτων και των παρατάξεων έφαγε δυο χαστούκια… Αυτοί οι ίδιοι που σιωπούσαν ή πανηγύριζαν όταν αποπειράθηκαν να με δολοφονήσουν έξω από το σπίτι μου ή όταν μου έκαψαν το αυτοκίνητο και μας έβαζαν γκαζάκια και μας «έκαιγαν» τους σταθμούς… ας βγουν λίγο στη «πιάτσα» να δουν τι λέει ο κόσμος και για τους μεν αλλά και για τους δε…! Αλήθεια, «γενναίοι» θεματοφύλακες της δημοκρατίας που επιχειρείτε χωρίς ντροπή να επιβάλετε… «χαρακίρι» στον άνθρωπο που δουλεύει όσο κανείς στα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου Ξάνθης… Μήπως φταίει ο Αντιδήμαρχος Θωμάς Ηλιάδης όταν οι Φανουράκηδες… «γκρέμιζαν» στα Πηγάδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας; Μήπως βρε υποκριτές γενικώς σας φταίνε οι ΕλληνοΠΟΝΤΙΟΙ που όταν σας βολεύει «βαπτίζετε» Ρώσους κι όταν σας ξεβολεύει… πρωταθλητές που τιμούν την Ελλάδα και την Πατρίδα; Γιατί Πόντιος είμαι κι εγώ… Το πραγματικό πρόβλημά σας ποιο είναι…
Πάνος Παπαδόπουλος

ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟ
Εκτός λοιπόν από τα εκατοντάδες like και τις κοινοποιήσεις, διαβάστε τα δεκάδες σχόλια ανώνυμων και επώνυμων πολιτών για την ποιότητα του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη, χωρίς περικοπή και φίμωση κάθε ελεύθερης άποψης!!!
Σοφια Παπαδοπουλου: Υποκλίνομαι Παπαδόπουλε !
Alexis Savvidis: Δάσκαλε Thomas Iliadis είμαστε μαζί σου...
Christos Christodoulides: Thomas Iliadis the best!!!
Ανδρέας Ιντζές:  Νομίζω ότι ο δήμαρχος θα σκεφτεί ψύχραιμα και πάνω από όλα το καλό της πόλης και δεν θα κάνει το λάθος να αντικαταστήσει τον Θωμά Ηλιάδη για να κάνει τα κέφια κάποιον. Άλωστε ο Ηλιαάδης απέδειξε και στην πόλη και στην παράταξη και στον Δήμαρχο ότι δίκαια υπάρχει σε αυτήν τη θέση.
Xristina Xartomatzidou: Thomas Iliadis κύριος με Κ κεφαλαίο!!
Αναστάσιος Τσορλίδης: Δεν γνώριζα ότι ο κύριος Ηλιάδης είναι της γνωστής οικογενείας που με το Εθνόσημο στο στήθος έχουν δοξάσει την Ελλάδα στα απέραντα της γης.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια κύριε Ηλιάδη!!! Σας ευχαριστούμε για όλα όσα έχετε κάνει για την ΕΛΛΑΔΑ μας
Επί της ουσίας...
Ότι έγινε έγινε. Ταπεινή μου άποψη και οι δύο εμπλεκόμενοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να τα βρούνε. Και ο κύριος Φανουράκης αλλά και ο κύριος Ηλιάδης (ο κύριος Ηλιάδης και ο κύριος Φανουράκης) έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ. Εμείς ΟΛΟΙ οι Ξανθιώτες που ζούμε εκτός Νομού είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για τη δουλειά που κάνετε όλοι στον ΔΗΜΟ. Ξέρετε πόσο πολύ "ψηλώνουμε" όταν έρχονται φίλοι που έχουν ταξιδέψει για δυο και τρεις μέρες στην Ξάνθη και μας μιλάνε για την καθαρή πόλη, τα καθαρά εστιατόρια, τα πεντακάθαρα ξενοδοχεία και τους καλούς ανθρώπους ;;;
Αυτό το συναίσθημα αν δεν το έχεις ζήσει δεν μπορείς και να το περιγράψεις!!!
Για να μην σας πω τι επικρατεί μετά τις Γιορτές Παλιάς Πόλης ή τις Θρακικές Λαογραφικές Εκδηλώσεις!!!
Ένας για ΟΛΟΥΣ και ΟΛΟΙ για την Ξάνθη μας...
Δώστε λοιπόν τα χέρια για το καλό της πόλης!!!
Φιλικά Αναστάσιος Τσορλίδης
Marina Kotsikopoulou: Ότι καλύτερο έχω διαβάσει. για αυτήν την υπόθεση… εύγε... έτσι πράττουν οι άνθρωποι με Α κεφαλαίο.
Αναστάσιος Τσορλίδης: Σε ευχαριστώ Μαρίνα. Πολύχρονη και πάντα με υγεία!!!
Cava Salamandra George Milonas: Σαν πολίτης αυτής της πόλης Θέλω τον δήμαρχο μου να σκεφτεί ψύχραιμα και να μην επηρεάζεται από αυτά που γράφονται για τον Αντιδήμαρχο Θωμά Ηλιάδη γιατί για την προσωπική μου Κρίση είναι ένας εργατικός
Dora Xanthi: ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Κ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ....
Marina Kotsikopoulou: Συμφωνώ κύριε Παπαδόπουλε με ότι λέτε... Τό ξύλο δεν είναι λύση ... Η κοινωνία σοκάρεται και βγάζει τα συμπεράσματα της...
Theodore Romanidis: Ένας ακούραστος αντιδήμαρχος πρόθυμος να λύσει προβλήματα
Despina Kalaitzoglou: Αν δεν μπορείς να κάνεις μπαμ με τις πράξεις το κάνεις με τα λόγια Μόνο που γύρισε μπούμερανγκ Ο Θωμάς απέδειξε ότι είναι ένας και μοναδικός και το αποδεικνύει κάθε μέρα με τις πράξεις του
Γιώργος Χαραλαμπίδης: Ο μοναδικός "αμόρφωτος" αντιδήμαρχος όπως τον χαρακτηρίζουν κάποιοι που είναι εκεί όποτε τον χρειάζεσαι...
Theofilos Kilinkaridis: Από χθες ακούμε όλοι για το επεισόδιο με τον Φανουράκη που προσωπικά δε γνωρίζω ποιος είναι κ τον γιο του Ηλιάδη, όλοι καταδικάζουμε τη βία όμως από που προήλθε αυτή κ γιατί?? Εγώ άκουσα ότι ειρωνεύονται τον Ηλιάδη κ ο γιος του πήγε να υπερασπιστεί τον πατέρα του κ πάνω στον λεκτικό καυγά έγινε το λάθος
Giorgos Malamidis: Είναι ο μόνος αντιδήμαρχος που βρίσκετε στο δρόμο δίπλα στο λαό με πράξεις ... Είμαστε μαζί του και είμαστε πολλοί!!
Dimitris Komitis: Ο μόνος τόσα χρόνια που είναι παρόν έμπρακτα σε εργασίες του δήμου ,και όχι για τα μάτια του κόσμου..
Συμφωνώ και εγώ στα πιο πάνω σχόλια πως δεν βγαίνει άκρη με το ξύλο, θα προσθέσω όμως πως δεν βγαίνει άκρη και με το "κράξιμο " στο φβ η με προσβολές για λίγους ψήφους.., για πράγματα που θα έρθει ο κόσμος να τα κρίνει στην πράξη στην ώρα τους.. η παρακάτω τακτικές στα social media που εύκολα παρερμηνεύονται έχουν σαν αποτέλεσμα αυτά όλα...
Ουμίτ Κασάπογλου: Όλοι οι άνθρωποι από όποιο πολιτικό χώρο και να προέρχονται, πάνω από όλα είναι άνθρωποι. Και όλοι μας, ανάλογα με το ανάστημά μας, έχουμε τις περγαμηνές μας. Αυτές άλλοτε πιστοποιούνται με κάποια πτυχία και άλλοτε με τις πράξεις και την αγάπη του κόσμου. Το σίγουρο είναι και οι δύο άνδρες της εν λόγω άτυχης στιγμής, θέλουν το καλό του τόπου. Εφόσον λοιπόν γνώμονας είναι η τύχη της πόλης μας, ας συνεργαστούν, ας βάλουν κάτω την αγάπη για το κοινό καλό και ας παραβλέψουν τις όποιες προσωπικές διαφορές τους. Εκτός και αν η επιμονή του κυρίου Φανουράκη αποσκοπεί σε κάτι άλλο. Κύριε Δημαρχόπουλε, μην κρίνεις εν βρασμό ψυχής, τότε είναι που ο κόσμος θα σε αφήσει στη μέση και θα έχεις αλείψει βούτυρο στο ψωμί των απέναντι.
Melina Alexiadou: Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τους ψήφους του λαού που έχει ψηφιστεί ο κύριος Θωμάς Ηλιάδης!!! όλοι μας έχουμε δει τον αντιδήμαρχο να παραβρίσκεται διπλά στα προβλήματα του δήμου και ο ίδιος προσωπικά να συνεισφέρει την προσωπική του δουλειά. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα προσόντα και τις γνώσεις του κυρίου Ηλιάδη είμαστε δίπλα του !!Ειδικά ο ποντιακός λαός σε οτιδήποτε .. θα είμαστε υπέρ του είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο Πού τέτοια άτομα σήμερα σπανίζουν στα θέματα πολιτικά και τη στήριξη των δημοτών μας .
Θα υπογραμμίσω ότι ο κύριος Ηλιάδης όχι μόνο θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση αλλά θα είναι και πιο ψηλά!!!
Είμαστε πολλοί..
Αννα Σπυριδου: Πριν εκφράσει οποιοσδήποτε την άποψή του καλό είναι να ξέρει το σύνταγμα και το νομοθετικό δίκαιο!
Ο Κύριος Θωμάς Ηλιαδης με πράξεις και όχι λόγια έδειξε ότι είναι άξιος της θέσης του.
Ο τόπος μας και γενικά η Ελλάδα διανύει δύσκολες εποχές, σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι για την αντιπολίτευση να κοιτάει το καλό της πόλης και επιτέλους να σταματήσει αυτό το ψωμοτύρι με τον όρο " Ρωσσοποντιος "
Οπότε θέλετε Κύριε Φανουρακη σας κάνω δωρεάν μαθήματα για τον Πόντο τούς Πόντιους και τον μοναδικό λαό που μιλάει μέχρι και σήμερα την Ιωνικη διάλεκτο και την σέβεται όσο κάνεις στον κόσμο.
Αν θέλετε να φτάσετε τον Κύριο Θωμά Ηλιαδη τότε προσφέρετε περισσότερα στην πόλη μας, και εντελώς πληροφοριακά οποιοδήποτε ρατσιστικό προσφωνημα διώκεται νομικά.... μην τα βάζεις με τους Πόντιους
Padelis Doutsis Mig: Πεστα ρε Αννουλα !!
Giorgos Xanthi: Ίσως θα ήταν προτιμότερο να αναφερθείτε επί του θέματος όμως όλοι σας, όχι από συμπάθεια ή φόβο να δείξετε την συμπαράσταση σας. Καλά κάνετε και συμπαθείτε τον άνθρωπο. Όμως θα ήταν καλύτερα να μας πείτε εάν καταδικάζετε την πραξη της χειροδικίας ή όχι…
Παναγιωτης Παπαδοπουλος: ..ο κύριος Ιερόπουλος είναι "λαγός" και τσιμπάει κάθε φορά που "ενοχλούνται" οι γυρολόγοι φίλοι του;
Ioannis Ieropoylos: Δεν κατάλαβα τη θέλεις που αναφερεσε
Nikos Grhgoridhs: ο κάθε μπαμπάς θα είναι υπερήφανος με τέτοιους γιούς μαζί σας Όλοι η πόλη!!!
Ioannis Ieropoylos: Καλά τα λέει ο Γιώργος ρίχνετε λάδι στη φωτιά ... κύριε Παπαδόπουλε αντί να φροντίσετε να διορθωθεί η κακιά στιγμή
Ioannis Ieropoylos: Εγώ ούτε λαγός είμαι ούτε τσιμπάει ο ιεροπουλος γκεκε
Παναγιωτης Παπαδοπουλος: ...από πότε το Ρωσοπόντιος ή το ανίκανος ή το αγράμματος ή το δεν ξέρει ελληνικά, η συνεχής ειρωνία και οι χλευασμοί "βαπτίστηκαν" κύριε Ιερόπουλε κριτική; Και μένα φίλος μου είναι ο Φανουράκης, αλλά η στοχοποίηση του Ηλιάδη είναι πρωτοφανής εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου και από πίσω είναι φυσικά και ο Τσέπελης...ανάλογα όπως σας βολεύει φίλτατε Γιάννη....
Ioannis Ieropoylos: Εγώ κύριε Παπαδόπουλε δεν συμφωνω με επιθέσεις αλλά ούτε και στοχοποιησοις ανθρώπων πχ. ρωσσοποντιους.... και λοιπά καθώς δεν είμαι ούτε και θα γίνω μελος της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου φίλος μου ο Φανουράκης φίλος μου ο Μπενης φίλος μου ο Τσεπελης φίλος μου ο Λυρατζης φιλος μου Θεοδωρίδης φίλος μου ο Χατζηεφραιμίδης και πολύ άλλοι και δεν ειμαι πίσω απο κανέναν υ. σ.Τον gademos τον έχω μεγάλη αδυναμία.Γειά σου φίλε Π. Π.
Παναγιωτης Παπαδοπουλος ...ε κάποια στιγμή όμως Γιάννη δεν μπορείς να είσαι και φίλος με όλους....Και με τον αφανή εταίρο και με τον Φανουράκη την εποχή Ανδρικόπουλου που τα εξώδικα στο Δήμο πήγαιναν κι έρχονταν...δυστυχώς κάνεις κι επιλογές....Τουλάχιστον αυτό, έπρεπε να στο διδάξει ο πρώην φίλος μου κ.... gademis.....
ΕΥΑ ΗΛΙΑΔΗ: Κράτα γερά ξάδερφε!!!!

Despina Kalaitzoglou Το πρόβλημα είναι η όχι καλή προφορά της ελληνικής γλώσσας ή το έργο που έχει να επιδείξει ο Θωμάς; Εγώ σαν πολίτης αυτής της πόλης θέλω έργα Αν θελήσω να συννενοουμαι με άπταιστα ελληνικά (προφορά και γνώση της ελλ γλώσσας) θα απευθυνθώ στους δικηγόρους και καθηγητές αυτής της πολης, εφόσον βέβαια είμαι γνώστης κι εγώ
Karasavvidis Georgio Karasavas Θωμά Ηλιάδη, να παραμείνεις στο πόστο σου και να συνεχίσεις να είσαι δίπλα στον πολίτη, όλοι καταλαβαίνουν την προβοκάτσια

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »