*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιουλίου

Αποκλειστικό. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ Ο ΧΑΛΙΟΡΗΣ! Του χρόνου θα λειτουργήσει κανονικά η μαρίνα στο Πόρτο Λάγος με τα ιστιοπλοϊκά του!

05 Ιουλίου
Αντίθετα ο Σάκης Κριτσίνης δεν έχει αγοράσει ακόμη το ακίνητο της ΕΑΣ Ξάνθης στο Πόρτο Λάγος όπου θα κατασκευάσει τον ξενώνα του!
Ευχάριστα νέα για το λιμάνι του Πόρτο Λάγος αφού ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Χαλιορής αυτά που δεσμεύτηκε και υποσχέθηκε να κάνει στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του με τον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη, όχι μόνο τα υλοποιεί, αλλά ήδη αγόρασε τα σκάφη του για τις 7 συνολικά ιστιοπλοϊκές εταιρείες του στο Λιμάνι (σ.σ. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πρόκειται για εξαιρετικά και ιδιαίτερα ιστιοπλοϊκά σκάφη…).
Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Χαλιορής έχει δρομολογήσει εδώ και καιρό την κατασκευή της Μαρίνας και το μόνο που μπορεί να καθυστερήσει φυσικά την υλοποίηση του έργου, είναι δυστυχώς η ελληνική γραφειοκρατία και τίποτα… οικολόγοι που δεν αποκλείεται να εμφανιστούν, ξαφνικά… όπως συμβαίνει κάθε φορά που εμφανίζεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ στην περιοχή μας…
-«Ενοχλούμενοι» γιατί προφανώς θα «ταραχτεί» η ζωή των… κουνουπιών που «μαστίζουν»τα καλοκαίρι λόγω και του πυκνού δάσος όλη την περιοχή.
ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
 
Αντίθετα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο γνωστός επιχειρηματίας Σάκης Κριτσίνης που τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως επενδύει περισσότερο στο τουριστικό κομμάτι, δεν έχει αγοράσει το ακίνητο (αποθήκη) της ΕΑΣ Ξάνθης στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος, όπου έχει ωστόσο ήδη αναγγείλει την κατασκευή και λειτουργία ξενώνα, που θα είναι έτοιμος το καλοκαίρι του 2019.
Υπενθυμίζεται πάντως ότι και στο Λιμάνι των Αβδήρων από φέτος, ξεκίνησε η λειτουργία ιστιοπλοϊκής σχολής.
Στο ενδιαφέρον όμως θέμα της Τουριστικής Ανάπτυξης του Λιμανιού Λάγος, θα έχουμε και νέες λεπτομέρειες μέσα στον Ιούλιο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »