*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουλίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ο Ρωμανός, ο Σπάρταλης, ο Σάκης Κριτσίνης και η αποθήκη της ΕΑΣ στο Πόρτο Λάγος...

14 Ιουλίου
*Αποκλειστικότητα 1η. Ο Ρωμανός Κοντογιαννίδης είπε το μεγάλο ΝΑΙ και ανέλαβε προπονητής του Φίλιππου Δροσερού με στόχο να οδηγήσει την ομάδα του Φερτούν στην Γ’ Κατηγορία.
Αποκλειστικότητα της αποκλειστικότητας. Ο πρώτος που έκανε like και μίλησε για άριστη επιλογή, ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Φίλιππου Γιώργος Σπάταλης!
-Ο Τάσος Δημόκας προς το παρόν δεν προέβη σε καμιά δήλωση… γιατί τον πρόλαβε ο Γιάννης Τσιλιγγιρίδης! Ιδού και το σχόλιο του δημοφιλή αθλητικογράφου:
«Ο πρώην πρόεδρος του Φίλιππου Δροσερού Γιώργος Σπάρταλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόσληψη του Ρωμανού Κοντογιαννίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και του εύχεται καλή πορεία. Η χαρά μου είναι μεγάλη και πιστεύω με τις ικανότητες που έχει θα πετύχει στην νέα του ομάδα», κατέληξε ο κ. Σπάρταλης.
-Λύρατζη κάνε με… προπονητή και κάθε μέρα, ύμνους θα γράφω όχι μόνο για το πολιτιστικό, αλλά και το…ποδοσφαιρικό σου έργο!
……
*Αποκλειστικότητα 2. Ο Γιάννης Ιερόπουλος «ανακάλυψε» τον ΑΞΙΟ Υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης που θα υλοποιήσει τις προσδοκίες όλων μας και θα οδηγήσει τον Δήμο μας στους νέους δρόμους…
Το μόνο που έμεινε,  είναι να τον πείσει να… κατέβει υποψήφιος!
Αποκλειστικότητα της αποκλειστικότητας. Όταν στο fb τον ρώτησε ο ΠΒΠ, κατά κόσμον μάταιο, «ποιος είναι ποιος…», η απάντηση του Γιάννη ήταν άμεση. «Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ θα είσαι μαζί μας…»!
……
*Γιάννη κλείσε τάχιστα τον Παναγιώτη κι είμαι σίγουρος ότι θα πάρεις μέχρι και… bonus από τον γιατρό…! Αρκεί να μην είναι ο Σταυρακάρας και ποιος τον ακούει τον Φανουράκη…
……
*Και το κουιζ της ημέρας. Τελικά την αγόρασε ο Σάκης την αποθήκη της ΕΑΣ Ξάνθης στο Πόρτο Λάγος, ή δεν την αγόρασε; Διότι εκτός του ότι υπάρχουν άλλοι 4-5 ενδιαφερόμενοι, ο ένας εξ αυτών… πληρώνει σχεδόν τα διπλάσια για να την αγοράσει ο ίδιος!
(σ.σ. Και ειλικρινά δεν αναφέρομαι στον Κώστα Χαλιορή…).
……
*Το αφελές ερώτημα αναγνώστη μου όταν πληροφορήθηκε ότι ο Δήμαρχος Μπάμπης έκανε δήλωση στήριξης του Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη στον… Τηλέμαχο Αρναούτογλου, δηλαδή στο εαυτό του!
-Μήπως ο Μπάμπης πάλι μπερδεύτηκε; Διότι λογικά θα έπρεπε να κάνει δήλωση στήριξης της… Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών Κατερίνας Μανά!
-Αυτή προγραμματίζει τα έργα του Δήμου και ιδίως τις ασφαλτοστρώσεις… Κι το φοβήθηκε και το καθήκον αυτό ας το ανέθετε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο!
-Ούτως ή άλλως, αυτός είναι και ο… αντ’ αυτού των αναθέσεων!
……
*Τι αισθάνθηκα –πλην της αναγούλας!- όταν χθες άκουσα την Ντόρα στο ΣΚΑΪ να δηλώνει ότι θα πρέπει να δώσουμε στον Ερντογάν τους 9 Τούρκους στρατιωτικούς για να πάρουμε πίσω τους «2»;
-Να στείλουμε πακέτο στους Τούρκους την κυρία Θεοδώρα…!
-Και τάχιστα μάλιστα πριν μετανιώσουν και μας τη ξαναστείλουν πίσω…!
……
*Και το καλύτερο άξια τελευταίο. Αν με τους «εντατικούς» αεροψεκασμούς του Ζαγναφέρη στις παραλίες μας, έχουμε τέτοιο κουνούπι…προτιμώ να επιδοτήσει κύριε Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης ο ανεπαρκής (και στην καταπολέμηση των κουνουπιών) Χρήστος Μέτιο τον περιπτερά κάτω από τον «Μαχητή» και να προμηθευόμαστε όλοι δωρεάν… αουτάν!

-Οι εντατικοί αεροψεκασμοί σας, πολλαπλασίασαν αντί να μειώσουν τα… κουνούπια!
.....
*Τελικά εκτός απο τον  Τσέπελη και τον γιατρό, ποιούς άλλους κάλεσε στο πάρτι των d.j. που διοργάνωσε με τον Καρυπίδη στη Σταυρούπολη ο Νίκος Ευφραιμίδης; Πάντως ούτε τον Ζαγναφέρη, ούτε τον Μιχάλη Αμοιρίδη..! Δεν θα κοιμηθούν απο την στεναχώρια που χάσανε τέτοιο....υπερθέαμα! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »