*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιουλίου

Η βόμβα Χατζηγκενέ κατά Μέτιου, οι "ασφαλτοστρώσεις" της κ.Μανά και ο Δ. Βορίδης...

31 Ιουλίου
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΜΕΤΙΟ!
Λεζάντες, φωτογραφίες στο fb επάνω στη γέφυρα του Ιάσμου που κατέρρευσε και τελικά…Η ώρα του Εισαγγελέα, μετά την ακύρωση της Απόφασης από την Αποκεντρωμένη! Ο Μέτιος υπό κατάρρευση μετά την χθεσινή επίθεση του Χατζηγκενέ στο Περιφερειακό συμβούλιο! Ο οποιος Χατζηγκενέ ζήτησε την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του αλλά και την παραίτηση των ειδικών, τεχνικών και νομικών του συμβούλων!!!


ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ρίξε άσφαλτο δημαρχάκο. Παιδικές χαρές, κολυμβητήρια, πάρκινγκ, κοινωνικές υπηρεσίες γίνονται από ΔΗΜΆΡΧΟΥΣ
(Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου στο «Στραβά κι Ανάποδα»)
-Προς το παρόν ασχολείται με τα….ταξίδια, τους…κοινόχρηστους και τους χώρους πρασίνου! Για την άσφαλτο τα παράπονα στη Μανά…

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Αυτό το φατσοκίνημα των τελευταίων ημερών του στυλ “έχτισες παράνομα και σε έκαψε η φωτιά  και λίγα σου έκανε” πραγματικά σαν λαό μας ξεπερνάει. Τόση σκατοψυχιά από τους απογόνους του Σωκράτη και του Λεωνίδα πραγματικά δεν την περίμενα.
(Ο Αντώνης Βαρβατσούλιας στο fb)
-Γηράσκεις αεί διδασκόμενος…Πως σου ξέφυγε αυτό;
     ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ετοιμαστείτε από δω και πέρα για μεγάλες…ανατροπές! Οι εκπλήξεις του Μπάμπη ειδικά μετά τα «καλά λόγια» που εισέπραξε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση τα είχε μόνο με την… «αφωνία» του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννη Δρεμσίζη θα έχουν πλούσια συνέχεια....Περισσότερα τις επόμενες μέρες!
….
*Άλλωστε αφού κατά την γνωμάτευση του εξέχοντος Νομικού Θωμά Ξανθόπουλου δεν χρειάζεται…κανονιστική για να μισθωθούν πράσινοι και κοινόχρηστοι χώροι, οπότε γιατί να μην δοθεί και στο Κυβερνείο ο Κοινόχρηστος; Να «γλιτώσει» και τις μηνύσεις του καθηγητή, δικηγόρου κυρίου Δετσαρίδη η διευθύντρια κ.Τζανόγλου που εκτελεί ακόμη πιο άψογα τις εντολές του Δήμαρχου Μπάμπη; Είπα…
…….
*Αλήθεια ή ψέματα, η ομάδα του Τσέπελη κυκλοφορεί ότι με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης (Χουσεΐν, Στάθης Γιαννακίδης), θα τον…στηρίξουν ως…ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης!
(σ.σ. Λέτε να το δούμε ακόμη κι αυτό…;)
….
*Ερώτημα κρίσεως…Αν έχουν δόση αλήθειας όλα αυτά, τότε ποιος θα είναι ο… «λαγός»;
-Ο Τσέπελης θα είναι «λαγός» του Τεφρωνίδη ή ο Τάσος «λαγός» του «αδελφού» και του γιατρού;
Ειδικά τώρα που μάθαμε το όνομα του…. «λαγού» του Δημαρχόπουλου!;
*Πάντως όποιος πάρει τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, θα έχει και…μπόνους από τη στήλη! Συν ένα στυλό για να…ΜΗΝ υπογράφει! Απλά να τον έχει…
.....
*"Προφήτης" ο Λύρατζης! Ήξερε απο το μεσημέρι της ίδιας μέρας οτι θα...αναβληθεί λόγω μη απαρτίας η συνεδρίαση της...Δευτέρας!  Πρώτα τον ενημερώνουν για να...απουσιάσει λόγω...αδείας και μετά....απουσιάζουν κι αυτοί!

«ΒΟΜΒΑ» ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ! ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΉΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΙΟΥ ΛΌΓΩ ΤΗΣ ΓΈΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ!
«Βόμβα» Χατζηγκενέ επί του…πιεστηρίου, καθώς όπως πληροφορήθηκα την τελευταία στιγμή στην έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (στις 18.30), ζήτησε εδώ και τώρα την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Χρήστου Μέτιου αλλά και των νομικών και ειδικών του συμβούλων, μετά την ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφασης του Περιφέρειας για το έργο της Γέφυρας του Ιάσμου!!! Θέμα που δημιουργεί πολλές σκέψεις και προβληματισμούς.
Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο…θορυβώδης!
(Σ.Σ. Το πιο ωραίο απο όλα; Απουσίαζαν στο 8ο θέμα της χθεσινής συνεδρίασης τόσο ο Κώστας Ζαγναφέρης, όσο και ο Φώτης Καραλίδης! Ήταν όμως παρών ο Μιχάλης Αμοιρίδης που ψηφίζει τα....ΠΑΝΤΑ του Μέτιου! Κατά τα άλλα...είναι εναντίον του!) 
Κυρία Μανά, μια απάντηση για τις ασφαλτοστρώσεις;
Δεν ξέρω αν τελικά ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος εκτός από τους Φανουράκη-Ι. Καμαρίδη και Ανταμπούφη φοβάται και την αξιότιμη διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης κ.Κατερίνα Μανά, διάβασα όμως στο «Στραβά κι ανάποδα» το παρακάτω σχόλιο του  Georgiadis Anestis:
«Ασφαλτοστρωθηκαν τα δύο πρώτα κομμάτια που δεν εξυπηρετούν κάτι και ο δρόμος που εξυπηρετεί 120 οικογένειες παραμένει έτσι... Ακόμα και στην σελίδα του Δήμου το έχουμε δημοσιεύσει»
1.Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι το θέμα των ασφαλτοστρώσεων στη πόλη, συντονίζεται και αφορά αποκλειστικά την προϊσταμένη και τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Ξάνθης. Στην οποία αν δεν μπορούν να παρέμβουν οι κύριοι Δημαρχόπουλος-Κυριάκος Παπαδόπουλος ας βγουν δημόσια να το καταγγείλουν και όχι να πίνουν μόνο….τσίπουρα μαζί της!
2.Εύλογο λοιπόν του ερώτημα του Ανέστη Γεωργιάδη, γιατί ένας δρόμος που εξυπηρετεί 120 οικογένειες δεν ασφαλτοστρώνεται…Κύριε Μπάμπη; Κύριε Κυριακο θα μας δώσετε μια απάντηση;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ: Υπάρχει σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση πυρκαγιάς στην πλατεία Μητροπόλεως κύριε Δήμαρχε;
Ο γνωστός μηχανικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Δημήτρης Βορίδης με σχόλιό του στο fb αναφέρει τα παρακάτω:
«Μια και πλησιάζει η έναρξη των εορτών Π.Π. στην πλατεία Μητροπόλεως, ερωτάται ο κ. Δήμαρχος: έχει εκπονηθεί σχέδιο διαφυγής σε περίπτωση ατυχούς συμβάντος πχ πυρκαγιάς, σεισμού και ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς; (Σημ.: σχέδιο διαφυγής οχι του ιδίου αλλά των συναυλιαζομένων και λοιπών). Υ.Γ. είναι γνωστό πως οι δρόμοι στην Π. Π. είναι στενοί και γεμάτοι καθίσματα και κόσμο τις ημέρες των εορτών και η σκέψη πως 'μέχρι τώρα δεν συνέβη τίποτα' δεν ισχύει.. όπως έλεγαν και στην Πομπηία»
Και τα σχόλια που ακολουθούν κατά γενική ομολογία με πολύ χιούμορ…
Γιώργος Χατζηθεοδώρου: Σχέδιο διαφυγής του δημάρχου υπάρχει έτοιμο.
Αλέξανδρος Γεωργαντζής: Υπαρχουν οι ....κατακομβες που ξεκινανε απο το καστρο της Ξανθιππης και καταληγουν στον Κοσυνθο αλλα ενδιαμεσως περνανε κατω απο το σπιτι του καθε Παλιοξανθιωτη... εξυπνακηδες !!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »