*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ραντεβού πλέον οχι στα γουναράδικα, αλλά στα...τζοκεράδικα!

28 Ιουλίου
*Αν κατάλαβα καλά από την τοποθέτηση του επικεφαλής της Νέας Εποχής Ι. Καμαρίδη (σ.σ. Ο Ανταμπούφης ετράπη σε φυγή κι ήταν απών από τη χθεσινή συνεδρίαση όπως και οι Τσέπελης-Μούρκας…ενώ όφειλαν άπαντες να είναι παρόντες!), «η δημοτική αρχή, δηλαδή ο Δήμαρχος Ξάνθης έχει καταδικάσει την επίθεση κατά Φανουράκη, αλλά δεν την έχουν καταδικάσει ο…Πρόεδρος και το δημοτικό συμβούλιο και γι’ αυτό ζήτησαν οι «16» που χθες δεν ήταν παρόντες ούτε οι μισοί, την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου»!
-Με λίγα λόγια, αθώος πλέον ο Δήμαρχος Μπάμπης, ο…Δρεμσίζης φταίει για όλα!
*Αφελές ερώτημα. Και ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αυτόν γιατί τον ξεχάσανε πάλι;
….
*Η είδηση;! Όταν ο Δήμαρχος Ξάνθης ευθέως μίλησε και πάλι για την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ πλαστογραφία που αποκαλύφθηκε με το έγγραφο των «16» για την σύγκλιση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου κι αν ελέγχτηκαν και πάλι οι υπογραφές για το ψήφισμα που εισηγήθηκε, ο γιατρός απάντησε με νόημα… «Άλλοι είναι αυτοί που πλαστογραφούν!»
-Ερώτημα κρίσεως….Ποιοι; Αυτός .η αυτοί που πλαστογράφησαν την υπογραφή του Αλέκου Κυριακίδη ή …κάποιοι άλλοι;
…..
*Και για να μην «τσιμπήσει» πάλι μαζί μου ο Δήμαρχος Μπάμπης. Το αποκλείω να υπονοούσε αυτόν ο Καμαρίδης, διότι από ότι γνωρίζω, η συγκεκριμένη υπόθεση του….ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ πρακτικού που είχαν καταγγείλει πριν 1-2 οι Φανουράκης-Ανταμπούφης πήγε…αρχείο!
-Δήμαρχε Μπάμπη, ξέρει κάτι περισσότερο ο γιατρός, που δεν ξέρουμε εμείς;
….
*Ξαναρωτάω λοιπόν. Ποιος ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ την υπογραφή του Αλέκου Κυριακίδη και πιθανόν να έβαλε και για άλλους υπογραφή; Διότι για 2η φορά δεν είδα στη συνεδρίαση τον Τσεγγελίδη; Δεν θα πρέπει να ενημερωθεί επ’ αυτού ο λαός;
*Το γενικό συμπέρασμα από τη  χθεσινή συνεδρίαση παρωδία! Το δημοτικό συμβούλιο με ψήφους 23 έναντι 5 ψήφων από τους 16 που ζήτησαν την έκτακτη συνεδρίαση…, είπε χθες ΟΧΙ στο μπούλινγκ κατά της οικογένειας Ηλιάδη, είπε ΟΧΙ στην ενορχηστρωμένη επίθεση κατά του πλέον επιτυχημένου Αντιδήμαρχου Ξάνθης!!!
-Κι όποιος έχει αντίθετη άποψη….ραντεβού στα…τζοκεράδικα κι όχι στα….γουναράδικα! Είναι πιο της μόδας πλέον…
…….
*Και βέβαια Ι. Καμαρίδης, Φανουράκης και Ι Ανταμπούφης οφείλουνε να πούνε κι ένα ευχαριστώ στην Ειρήνη Πυρνάρη διότι παρά την άδικη επίθεση που δέχτηκε την Τετάρτη και παρούσα ήταν (ενώ θα μπορούσε να λιποταχτήσει όπως ο Τσέπελης, ο Μούρκας και οι υπόλοιποι…), αλλά και ψήφισε το ψήφισμά τους, τονίζοντας ωστόσο ότι….
-Εδώ εμείς δεν δικάζουμε κανέναν και δεν κάνουμε καμία δίκη…! Αρμόδια γι αυτά είναι τα δικαστήρια!  
Καθότι αν δεν είχαν την ψήφο και της Ειρήνης, θα ήταν μόνο «3+1» οι ψηφίσαντες. Οι «3» του Φανουράκη δηλαδή κι ο γιατρός!
….
*Το πιο ωραίο όλων; Από τους «16» που –υποτίθεται-υπέγραψαν την σύγκλιση ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ η οικογένεια Ηλιάδη (πατήρ και υιός δηλαδή…), παρόντες στη χθεσινή συνεδρίαση ήταν μόνο οι …5!!!!
Συν τον Αλέξανδρο Κυριακίδη που ψήφισε φυσικά ΚΑΤΑ του ψηφίσματος που επεδίωκε η «παρέα» του Φανουράκη!
-Κάτι που αποτέλεσε φυσικά μια ακόμη δικαίωση για τον «Μαχητή»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »