*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουλίου

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ 23-5! Το δημοτικό συμβούλιο είπε ΟΧΙ στο μπούλινγκ κατά του Ηλιάδη! Μόλις 5 ψήφους πήρε το ψήφισμα για τον Φανουράκη, αναζητείται ο πλαστογράφος!

28 Ιουλίου
ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΙΛΟΣ: Βία είναι το να κατηγορείς τον άλλον για πλαστογράφο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο...Βία είναι το να κατηγορείς κάποιον ότι δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά
*Μούγκα στη στρούγκα για την καραμπινάτη πλαστογραφία σε βάρος του Αλέξανδρου Κυριακίδη, άφαντοι οι Τσέπελης-Ανταμπούφης! Στο κενό το ψήφισμα Καμαρίδη-Φανουράκη που μιλούσε για…πολιτική βία!


ΥΜΝΟΣ για τον άνθρωπο, ύμνος για τον απλό εργάτη, ύμνος στην ανθρώπινη τιμή και αξιοπρέπεια.
Το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης με παρόντες 28 δημοτικούς συμβούλους και ψήφους 23-5, έδωσε ισχυρό ΡΑΠΙΣΜΑ στην «γνωστή» παρέα Φανουράκη, Ανταμπούφη, Τσέπελη κλπ που εδώ και τέσσερα χρόνια επιχειρεί να πλήξει με κάθε τρόπο τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη γιατί αντί να συμβιβαστεί με τα «πολιτικά τους παιχνίδια», από τις 5 το πρωί τρέχει με όλες του τις δυνάμεις επιλύοντας τα προβλήματα του απλού κόσμου…
Και με πιο απλά λόγια! Πήγαν για μαλλί για βγήκαν…κουρεμένοι!
Ο λόγος για την παρέα Φανουράκη που επιχείρησε έναν προσωπικό καυγά -μιας στην ουσία προσωπικής εμπάθειας που διακατέχει τον ίδιο, τον Τσέπελη και την παρέα τους για τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη-, να την μετατρέψει σε…μείζον πολιτικό γεγονός ….φίμωσης της….αντιπολιτευτικής του φωνής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Καταφέρνοντας με τον τρόπο αυτό να κάνει…μάγκα για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που παίρνοντας χθες τον λόγο, είπε για πρώτη φορά τόσο ωμά τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς πολλά λόγια…
ΒΙΑ είναι και το να κατηγορείς τον άλλον για πλαστογράφο, χωρίς να έχει ασκηθεί ούτε δίωξη σε βάρος του…ΒΙΑ είναι και το να κατηγορείς τον άλλον ότι δεν μιλάει καλά τα Ελληνικά….ΒΙΑ είναι να ρίχνεις συνεχώς λάσπη στο πρόσωπο του άλλου, με εμπάθεια και μανία…ΒΙΑ αποτελεί η συμπεριφορά όλων όσων θέλουν να μετατρέψουν το δημοτικό συμβούλιο σε δικαστήριο!
(σ.σ. Σημειώνεται οτι μπούλινγκ σε βάρος τους κατήγγειλαν στο χθεσινό συμβούλιο τόσο ο δημοτικός σύμβουλος του Δροσερού Χασάν  Ογλού Ορχάν, όσο και ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ Γιώργος Κολλάρος που ουκ ολίγες φορές έχει δεχτεί επιθέσεις και προσωπικές ύβρεις στις συνεδριάσεις...)

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «16» ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ…5!
Το ότι η χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης εξελίχθη σε μπούμερανγκ κατά του Φανουράκη και όλων αυτών που την «επινόησαν» και την ζήτησαν, φαίνεται εκ του αποτελέσματος!
Από τους «16» υπογράφοντες, παρόντες ήταν μόνο οι «6» εκ των οποίων ο ένας (Αλέξανδρος Κυριακίδης), κατήγγειλε ότι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ την υπογραφή του και ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος που κατέθεσε εκ μέρους όλων ο γιατρός και επικεφαλής της παράταξης Νέα Εποχή Ιπποκράτης Καμαρίδης, μόνο …5! Οι άλλοι ήταν απόντες με πρώτους και καλύτερους τους Ανταμπούφη, Τσέπελη και Μούρκα.
Το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας; 23-5!
23 δημοτικοί σύμβουλοι είπαν…
-ΟΧΙ στο μπούλινγκ κατά του άξιου Αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ξάνθης ΘΩΜΑ ΗΛΙΑΔΗ που από τις 5 το πρωί βρίσκεται στο πλευρό του απλού δημότη, αποτέλεσε η χθεσινή ιστορική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου
-ΟΧΙ στα πολιτικά παιχνίδια του Φανουράκη και της παρέας…
-ΟΧΙ στην μεθοδευμένη προσπάθεια εξόντωσης ενός φτωχού πλην όμως υπερήφανου Πόντιου που έμαθε να δίνει απάντηση με την δουλειά του κι όχι με το αν μιλάει καλά τα ελληνικά ή όχι!
Υπέρ του ψηφίσματος Καμαρίδη, Φανουράκη, Ανταμπούφη ψήφισαν οι παρακάτω:
Ι. Καμαρίδης
Ειρήνη Πυρνάρη
Χαριτωνίδου
Τζενάν
Ρεκάρης
ΚΑΤΑ  και οι 23 δημοτικοί σύμβουλοι που ήταν παρόντες!!!
Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ…ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΕΜΣΙΖΗ
Μετά το σε βάρος του αποτέλεσμα ο Μανώλης Φανουράκης ζήτησε και πήρε, κατά παράβαση του άρθρου 99 τον λόγο, εκφράζοντας την λύπη του για την στάση της πλειοψηφίας και την… «αφωνία» του Προέδρου του Δ.Σ. Γιάννη Δρεμσίζη.
Φυσικά το σχέδιο ψηφίσματος που κατατέθηκε από τους «16» συμβούλους που κατέθεσαν το αίτημα για την έκτακτη συνεδρίαση δεν εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν ψήφισε υπέρ ούτε ο…Αλέξανδρος Κυριακίδης που ήταν παρών…
Κι έπονται φυσικά από δω και πέρα εξελίξεις γύρω από το τεράστιο θέμα της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ αλλά και των συκοφαντιών σε βάρος της οικογένειας του Θωμά Ηλιάδη περί… «συμμορίας» κλπ
To be continued….

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »