*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιουλίου

Του Θωμά το μαγαζί, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και οι επισκέψεις στο γραφείο του Μπάμπη...

12 Ιουλίου
*Δεν ξέρω τι μουσικές γνώσεις έχει ο Νομικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης κύριος Θωμάς Ξανθόπουλος, μια αφελής όμως ερώτηση… Με το ρεμπέτικο ασχολείται καθόλου;
……
*Αδιάκριτο βεβαίως το ερώτημα, αλλά πολύ επίκαιρο, καθότι υπάρχει ένα φοβερό ρεμπέτικο τραγούδι, που λέει, «στου Θωμά το μαγαζί… να βρεθούμε όλοι μαζί»!
-Και πρέπει φίλτατε Θωμά μετά την άψογη νομική σου γνωμάτευση και ασχέτως αν διαφώνησε με αυτήν η ξαδέρφη σου και επίσης νομική σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης, να βρεθείς κάποια στιγμή και με τους Δαργανάκη – Φανουράκη - Δετσαρίδη για την δημοπρασία του κοινόχρηστου του ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ!
-Βρισκόμαστε άλλωστε μήνα Ιούλιο… Γιατί λοιπόν δεν βγάλατε σε δημοπρασία τον κοινόχρηστο του Κυβερνείου τώρα που πήρατε «φόρα»;
-Η Επιτροπή άλλωστε που ορίζει τις τιμές εκκίνησης, βρίσκεται ήδη σε εγρήγορση…!
……
*Απαραίτητη διευκρίνιση. Βέβαια στου Θωμά το… μαγαζί, την ευθύνη, ΠΟΙΝΙΚΗ και  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ακόμη και για τις γνωμοδοτήσεις των Νομικών συμβούλων και ασχέτως αν αυτές διαφέρουν παράγκας η μια με την άλλη, την έχει ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κυριάκος Παπαδόπουλος!
-Οπότε πιο εύκολο είναι να δει κανείς με χειροπέδες τον Κυριάκο παρά τον Θωμά!
……
*Είδηση; Χθες πάντως από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης, απουσίαζε ο Λύρατζης ενώ αντίθετα ήταν παρών και ο έντιμος κύριος Φανουράκης, αλλά και ο Καρά Αχμέτ…!
Τυχαίο; Δεν νομίζω…
……
*Ευτυχώς ήταν παρούσα η Μαριάννα της Εύας (Τσακίρη), οπότε και ηρέμησα!
……
*Εγώ πάντως ξέρω…. Όταν έχω προβλήματα με τον Δήμο, θα μου στέλνει ο Δήμαρχος Μπάμπης την Ελένη…!
Τα θέματα (και τα πρόστιμα) του Αγκόρτσα τά ‘χει μονοπώλιο ο Λάμπρου, οπότε κανένα παράπονο… Ο καθείς από μας, έχει τον «κατάλληλο»… Νομικό του!
……
*Κουιζ. Τελικά τα «Στραβά κι Ανάποδα» και ο Γ. Σιδηρόπουλος, θα βγάλουν νέο Δήμαρχο Ξάνθης τον Τάσο Τεφρωνίδη ή τον Φανουράκη του Σάββα Σάββα Μελισσόπουλου;
Ή θα τους «θάψουν» και τους δυο;
…….
*Αποκλειστικό και έγκυρο. Ξεχάστε ορισμένοι τον Σαμπάν Μπαντάκ από υποψήφιο δημοτικό σας σύμβουλο και νεροκουβαλητή σας…
-Ήδη από χθες που έμαθε ότι οι δημοτικές τελικά του 2019 θα γίνουν τον ερχόμενο Μάιο, ξεκίνησε και ετοιμάζει ανεξάρτητο μειονοτικό δημοτικό συνδυασμό.
……
*Γιατί εταράχθησαν τόσο ορισμένοι της αντιπολίτευσης, επειδή απλά είπα, «ρωτήστε την γραμματέα του Δήμαρχου Μπάμπη και θα σας πει ποιοι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης είναι κάθε τόσο στο γραφείο του Δημαρχόπουλου»
-Ρωτήστε όμως πριν από τις 1 το μεσημέρι, γιατί όπως αποκάλυψε κι ο Φανουράκης, αν πάτε μετά,  μπορεί να βρείτε και πάλι την πόρτα κλειστή!
……
*Κι ένα τελευταίο. Δεν θέλω να υποστηρίξω βέβαια την Βέτα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές φορές κάθονταν και μετά τις 3 για να κλείνει τα ραντεβού των πρώην Δημάρχων κι έχω προσωπική άποψη επ’ αυτού…
-Οπαδός όμως του Φανουράκη είναι μόνο η γραμματέας του Δημαρχόπουλου…
-Φουλ να είναι το γραφείο του, θα βγουν οι εντός… για να μπει μέσα είτε ο Μανώλης, είτε κάποιος άλλος από την αντιπολίτευση!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »