*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! To Σάββατο 23/6 το πάρτι με το κλουβί (Jagermeister!!!) στο My club!

20 Ιουνίου
*Αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου έρχεται στο My Club στην Ξάνθη το καθιερωμένο πάρτι με το… κλόυβί, το πάρτι του Jagermeister!!!
-Εκρηκτικές χορεύτριες και τολμηροί χορευτές χορεύουν ασταμάτητα μέσα στο κλουβί και σας καλούν να απολαύσετε παγωμένο και δροσιστικό Jagermeister, ενώ εντυπωσιακές κοπέλες θα προσφέρουν δωρεάν σφηνάκια!!!
-Special guest DJs της βραδιάς οι δημοφιλείς BANG LA DECS οι οποίοι θα παίζουν όλες τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού!
-Να μη λείψει κανείς!!!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73536!
……
*Ο πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης από χθες «έπιασε» δουλεία στην πρώην «Κληματαριά» το ιστορικό εστιατόριο στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, το οποίο σε 10 μέρες περίπου ξανανοίγει και μάλιστα με ιδιοκτήτη από το Βέλγιο!
-Συνεργάτης της στήλης είδε χθες τον Χαράλαμπο να εργάζεται πυρετωδώς και να ετοιμάζει τα τραπέζια ώστε να είναι έτοιμο το μαγαζί για την… πρεμιέρα του!
-Χαράλαμπε καλή αρχή και εύχομαι σύντομα να προαχθείς σε Σεφ, αφού από τον στρατό το έμαθες το… αντικείμενο!
……
*Ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο 16 Ιουνίου την καλοκαιρινή περιοδεία του για Live με πρώτο σταθμό τη Θάσο!
-Μάλιστα, μαζί του στο καλλιτεχνικό του πρόγραμμα είχε και τον συνάδελφό του τραγουδιστή Δημήτρη Αγαπητό με τον οποίο μάλλον θα συνεργαστεί φέτος το καλοκαίρι!
……
*Ένα φαντασμαγορικό Fashion Show φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη των παιδικών χωριών SOS της Αλεξανδρούπολης, διοργανώνεται αυτό το Σάββατο 23 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο beach bar «Porto Molo» στην παραλία Αβδήρων!
-Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS και πρέπει να τη στηρίξουμε όλοι μας!
……
*Άλλη μια βραδιά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες «Ladies Night» διοργανώνεται αύριο Πέμπτη στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-DJ θα είναι ο τρομερός Ιορδάνης Καγιάς, ενώ το δεύτερο ποτό σε όλες τις γυναίκες θα είναι δωρεάν, κερασμένο από το ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Νέα μεταγραφή τραγουδίστριας στο Ξανθιώτικο μουσικό λαϊκό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» που όπως φαίνεται οι Φίλιππος Δομνίδης, Ανδρέας Μυγδαλάς και Γιάννης Γαβριηλίδης δεν μπορούν να… «στεριώσουν» γυναικεία φωνή!
-Νέα τους τραγουδίστρια είναι η Μίνα Μπάτζιου που ήδη ξεκίνησε πρόβες με το φοβερό συγκρότημα!

-Άντε και… «καλοστέριωτη»!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »