*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

See Through Eγκαινιάζεται την Δευτέρα το ΤΟΜΥ Ξάνθης, τα σχόλια και οι ειδήσεις σε άλλο στυλ.

01 Ιουνίου
Την Δευτέρα 4 Ιουνίου εγκαινιάζεται η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Ξάνθης, που βρίσκεται στην οδό Θεοδ. Δούκα (δίπλα στα γήπεδα τένις, στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΕΦΙΑΠ)
…………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Καλά μια ζωή πίσω από τις «κουΐντες»; Δεν βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια; Να ραδιουργούν και να βάζουν τους άλλους κείμενα που γράφουν οι ίδιοι και δεν έχουν θάρρος να υπογράψουνε αυτοί…
Μια ζωή παρασκήνιο, ανώνυμες καταγγελίες κι από μπροστά χαμόγελα κι από πίσω… κομπλεξισμοί, κακίες και εσώψυχα!
Κάποια στιγμή δεν πρέπει να «εξιλεωθεί» απέναντι σε όλον αυτόν τον κόσμο που επί χρόνια «δούλευε» με χαμόγελο… μόνο και μόνο γιατί το «χρήμα» ήταν πάντα ο… Θεός του;
….
*Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τον χαμό του άριστου ανθρώπου και Γείτονά μου Χαράλαμπου (Χάμπου) Σπυριδόπουλου, πατέρα του Νίκου, της Σοφίας  και του Ηλία. Του ανθρώπου που μικρό με δίδαξε τόσα πολλά και ποτέ (από μικρό παιδί) δεν με ξεχώρισε από τα παιδιά του.
Την Κυριακή η σύζυγός του Στέλλα και τα παιδιά του, θα τελέσουν το ετήσιο μνημόσυνό του στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (Αγίου Γεωργίου 13 στη Π. Πόλη), που βρίσκεται στον κάθετο δρόμο στην αρχή της Βενιζέλου.
(σ.σ. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός τελικά…).
……
*Τον χάρηκα χθες στην «Ανοιχτή γραμμή» τον συνδικαλιστή Μπάμπη Ευστρατίου γιατί τα «πήρε» άγρια και τα είπε έξω από τα δόντια για όλους αυτούς που ενώ δήλωσαν παρών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ της περασμένης Τετάρτης, έλαμψαν δια της απουσίας τους.
…..
*Ακόμη ένα κόμμα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών, την ιδρυτική διακήρυξη του οποίου υπέγραψαν τα στελέχη του το μεσημέρι της Τρίτης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με επικεφαλής τον πρώην εισαγγελέα Ιωάννη Σακκά.
……
*Μάλιστα, ο επικεφαλής του νέου κόμματος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ, περιέγραψε σε γενικές γραμμές τις αρχές του «Κινήματος Δικαιοσύνης».
Όπως είπε, το κόμμα τάσσεται κατά των Μνημονίων, ενώ ερωτηθείς ο κ. Σακκάς για το πού πρόσκειται ιδεολογικά, ανέφερε:
«Κεντροδεξιά, Κεντροαριστερά, Δεξιά και Αριστερά, όλα αυτά έχουν χρεοκοπήσει, το κόμμα μας είναι το allium, το κάτι άλλο».

Στήριξη του ιατρικού Συλλόγου Έβρου, στους 2 Έλληνες Στρατιωτικούς
Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, με ανακοίνωσή του,εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους δύο Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι συνεχίζουν να κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, παράνομα (όπως αναφέρεται), χωρίς να τους έχει απαγγελθεί ακόμα κατηγορία, και με κατάφωρη παραβίαση των διεθνών κανόνων δικαίου αλλά και των σχέσεων καλής γειτονίας μεταξύ ομόρων κρατών.
Όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Παναγιώτης Βάρναλης, «είναι αυτονόητο ότι ζητούμε την άμεση αποφυλάκισή τους και την επιστροφή τους στην πατρίδα μας, και η απόφαση αυτή ήταν ομόφωνη»

«Τρείς κι ο… Μπάμπης» σε μια ακόμη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ!
«Τρείς κι ο… Μπάμπης (Ευστρατίου», σε μια ακόμη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ το πρωί της Τετάρτης. Όσοι απήργησαν –γιατί οι περισσότεροι προτίμησαν να μην χάσουν το μεροκάματο, προτίμησαν τις παραλίες και τις ταβέρνες, ενώ στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης η κατάσταση ήταν δραματική από την έλλειψη απεργών…
Ελαφρώς καλύτερη και δυναμικότερη ήταν η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ Ξάνθης στην κεντρική πλατεία της πόλης και κεντρικό ομιλητή τον γραμματέα του ΠΑΜΕ Κώστα Βογιατζή και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους, ενώ από νωρίς το ΠΑΜΕ μέχρι αργά το μεσημέρι, είχε «περιφρουρήσει» τον χώρο στην γνωστή εταιρεία E-Value.
Συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας και πορεία στους δρόμους της πόλης, έγινε και από την Λαϊκή Αντίσταση όπου επίσης ελάχιστοι ήταν οι απεργοί.

Συνεδριάζει την Δευτέρα 4 Ιουνίου (20:00) το ΕΒΕ Ξάνθης
Την Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρα 20:00, συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης με τα παρακάτω 6 θέματα:
1.   ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Δ.Σ. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΑΡ. 3/2018
2.   Α΄ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018
3.   ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ
4.   FACEBOOK FORUMS ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & CHAT ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
5.   ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ Ν.4283/2014
6.   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Ξάνθης
Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει τα εγκαίνια της 1ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Ξάνθης, η οποία βρίσκεται στην Ξάνθη, επί της οδού Θεοδ. Δούκα (δίπλα από γήπεδα τένις) (στο κτίριο που στεγάζεται το ΚΕΦΙΑΠ) του Δήμου Ξάνθης και λειτουργεί από τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018.
Τα εγκαίνια της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00 από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, κ. Σταμάτη Βαρδαρό.
Έργο των Τ.ΟΜ.Υ. είναι η παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στον εγγεγραμμένο πληθυσμό. Ειδικότερα, οι Τ.ΟΜ.Υ. λειτουργούν ως ομάδες οικογενειακής ιατρικής, με εγγεγραμμένο πληθυσμό ευθύνης και έχουν ως σκοπό την παροχή δωρεάν ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χωρίς διακρίσεις.
Ευστράτιος Α. Πλωμαρίτης
Διοικητής
4ης Υγειονομικής Περιφέρειας
Μακεδονίας και Θράκης

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΟΥΖΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 20.00 το σωματείο Σύνδεσμος Σχολικών Επικουρικών Υποτροφιών Ν. Ξάνθης, διοργανώνει “καλοκαιρινό ούζο” στο Καφέ -Εστιατόριο της πόλης μας
“ΚΗΠΟΣ”(Βασιλίσσης Σοφίας 19).
Καλούμε τα μέλη , τους συνδρομητές, τους δωρητές, τους φίλους και τις φίλες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας αυτή, η οποία έχει σαν σκοπό την οικονομική ενίσχυση (υποτροφίες) των αριστούχων άπορων μαθητών και φοιτητών του νομού μας.
Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ          ΚΑΝΤΑΡΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

Nέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 
στον Έβρο - Πατέρας βίαζε τις θετές του κόρες
Πατέρας σε χωριό του Έβρου κοντά στην Αλεξανδρούπολη, φέρεται να βίαζε για χρόνια τις ανήλικες θετές του κόρες. Η ανατριχιαστική υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης τα τελευταία δύο χρόνια.
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του alexpoli.gr η υπόθεση αυτή έφτασε στα δικαστήρια μόλις πριν μερικές ημέρες.
Ο πατέρας μάλιστα φέρεται να κακοποιούσε εκτός από τις θετές του κόρες και ζώα. Μετά από καταγγελίες και στόματα που άνοιξαν, οι αρμόδιες αρχές ξεκίνησαν έρευνες ενώ οι δυο θετές κόρες όταν άρχισαν οι έρευνες, είχαν ήδη ενηλικιωθεί και κλήθηκαν σε κατάθεση.
Ο «πατέρας» καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλακή, με αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από εφετείο, κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα.
Από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά την υπόθεση αυτή, λέγεται μάλιστα ότι στο χωριό πολλοί είχαν αντιληφθεί τι συμβαίνει αλλά κανείς δε μιλούσε… κάτι που λέγεται και για την υπόθεση της Λέρου που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας.

Πηγή:alexpoli.gr  

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »