*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Μια απάντηση απο τον Μιχάλη Ρεκάρη...

22 Ιουνίου
ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΚΑΡΗΣ: ΔΟΥΛΕΥΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ 
ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ -ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
Από τον Δημοτικό σύμβουλο της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Μιχάλη Ρεκάρη πήρα και φιλοξενώ την παρακάτω λιτή επιστολή-απάντηση που μου έστειλε για σχόλιο της στήλης για τις συνεχείς απουσίες τους από τις συνεδριάσεις του Κέντρου Πολιτισμού, όπως και του Δημοτικού συμβουλίου.
Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
«Κύριε Πάνο επειδή είδα την δημοσίευση σας για το κέντρο πολιτισμού, δεν είναι ότι βαριέμαι να πάω απλά εκείνη την ώρα έχω δουλειά. Στις 2.30 ώρα που γίνεται πάντα και συνήθως Πέμπτη. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση σας για ακόμη μια φορά.
Μιχάλης Ρεκάρης»
-Καμία επίθεση Μιχάλη. Μια απλή κριτική γιατί αν εσύ ο νέος δημοτικός σύμβουλος από τώρα «σνομπάρεις» το δημοτικό συμβούλιο τι να πουν οι παλιοί… Ωστόσο ακόμη κι αν είσαι απασχολημενος εκείνη την ώρα, μπορείς να ενημερώνεις τον αναπληρωματικός σου και να πηγαίνει αυτός στη θέση σου… Τι πιο απλό.
(σ.σ. Βέβαια σε μας δεν πέφτει και ιδιαίτερος λόγος. Από την ώρα που ο αρχηγός σου κύριος Φανουράκης δεν έχει πρόβλημα να μην υπάρχει εκπρόσωπος της Κοινωνίας Δημοτών στις συνεδριάσεις του Κέντρου Πολιτισμού… δικό σας το θέμα).

Ο ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ…
Ο Πρόεδρος των Παιδικών σταθμών και δημοτικός σύμβουλος Τάσος Θεοδωρίδης, με επιστολή του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, όπως λένε οι πληροφορίες μας έχει ζητήσει ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες, να επιθεωρούν το χώρο του πρώην Ορφανοτροφείου από περιθωριακούς τύπους και νεαρούς που κυκλοφορούν εκεί τα μεσάνυχτα… καπνίζοντας ακόμη και χασίς!
Δεν ξέρω λοιπόν τι συνέβη στη συνέχεια, το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο 6 νεαροί με… μουσική στη διαπασών, σλάβικη γλώσσα και… «στριφτά», αλώνιζαν στα σκαλοπάτια, από την είσοδο της Βενιζέλου… ενώ ένας άλλος τύπος, τα κατέβασε κανονικά… χρησιμοποιώντας το χώρο ως… δημόσιο ουρητήριο.
Οπότε να επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά το ερώτημα μας στον αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης κ.Καραμανλή.
-Μετά και το έγγραφο του  Προέδρου Τάσου Θεοδωρίδη, η ομάδα ΔΙΑΣ περνάει καθόλου από το πρώην Ορφανοτροφείου τις μεταμεσονύκτιες ώρες; Πριν συμβεί κάποιο νέο απρόοπτο φυσικά…
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; 
Ο ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ή Ο ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ;
Ομολογώ ότι με προβλημάτισε και με μπέρδεψε πολύ ο Τέρενς Κουικ στην προσπάθειά του όχι μόνο να διαψεύσει αλλά και να υποτιμήσει τον πρώην Υφυπουργό και αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη γι’ αυτά που δήλωσε λίγες ώρες πριν στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις προθέσεις του κόμματος να καταψηφίσουν την επόμενη φορά την Κυβέρνηση, εφόσον κατατεθεί νέα μομφή σε βάρος της…
Ποιος λοιπόν λέει την αλήθεια και ποιος εκφράζει στην πραγματικότητα τον Πάνο Καμμένο;
Ο Τέρενς ή ο Σγουρίδης; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »