*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Δικηγορικό σύλλογο Ξάνθης...Με Δημαρχόπουλο-Αμοιρίδη ο Κιατίπης στη Καβάλα

08 Ιουνίου
*Φαίνεται πως ραγδαίες είναι ήδη οι εξελίξεις στο Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης μετά τα όσα είπε δημόσια μέσα στο δικαστήριο ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστας Μαλάκης.
-Γιατί βγάζω αυτό το συμπέρασμα;
-Μα γιατί ενώ το διοικητικό συμβούλιο επρόκειτο να συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 11/6, τελικά συνεδρίασε χθες το μεσημέρι!
……
*Μάλιστα πληροφορίες μου λένε ότι δεν αποκλείεται να υποβληθούν ακόμη και μηνύσεις κατά δικαστών από τον Πρόεδρο του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης, που διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση της Ξάνθης και στην Πρόεδρο Εφετών Κομοτηνής.
-Και μάλλον έχει την θερμή υποστήριξη των περισσότερων συναδέλφων του σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στο δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης.
Σε αναμονή λοιπόν…
……
*Τυχαίο; Πάντως με Μιχάλη Πατεράκη στο πλευρό του (δηλαδή τον Αντιπρόεδρο Βήτα…), εμφανίστηκε στο συλλαλητήριο της Καβάλας ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Νίκος Κιατίπης.
-Άφαντος και πάλι ο γραμματέας Χρήστος Παπαχαβιάρης…
……
*Ο οποίος Παπαχαβιάρης αν και εκλέχτηκε τελευταίος και με το ζόρι, ήταν αυτός που ΑΠΑΙΤΗΣΕ να έχει πόστο στην νέα ΝΟΔΕ… και τον έκανε γραμματέα ο Κιατίπης.
Αυτό λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου και διάψευση δεν δέχομαι…
……
*Είστε καλός στα μαθηματικά; Κι έχουμε λοιπόν και λέμε… Στα 11 χρόνια που είναι έμμισθος αντιδήμαρχος, πολλαπλασιάστε επί 12 μήνες κάθε χρονιά και περίπου θα βρείτε και τι ΚΕΡΔΙΣΕ από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο νυν αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος…
……
*Απλή μαθηματική πράξη, για να μην υπενθυμίσω ότι ο συγκεκριμένος κύριος ήταν και  Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σταυρούπολης επί Δημαρχίας Γ. Καρασακαλίδη…
-Καλά λένε τελικά ότι το χρήμα και ο «βήχας» δεν κρύβονται! Αλλά μη νομίζετε ότι αυτά που σχολιάζω στη στήλη δεν τα σχολιάζει και σύσσωμη η Σταυρούπολη…
(σ.σ. Και ο κύριος αυτός συνεχίζει σχεδόν όλες τις μετακινήσεις του να τις κάνει με αυτοκίνητο του Δήμου… Έχουν γνώσει όμως οι φύλακες! Μας «τελείωσε» δηλαδή ο ένας Τσέπελης για να δημιουργηθεί ένας… Νο 2 νέος Τσέπελης;).
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ποτέ δεν έκρυψε και την συμπάθεια και στήριξή του στον Τσέπελη! Το αντίθετο…
-Και συχνά πυκνά τους βλέπω μαζί και μαζί του έτρεξε προσπαθώντας να νομιμοποιήσει την ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ παρανομία του στο «Πρώτο Σκαλί 2» με την συνένωση των δυο μαγαζιών….
Και όταν τον «παραίτησε» ο Δημαρχόπουλος, ήταν ο πρώτος που διαφώνησε μαζί του….
Άσχετα αν στις εκλογές του 2010 ο Τσέπελης «έτρεχε» για να βγάλει άλλον στη Σταυρούπολη!

-Και δυστυχώς τον στηρίξαμε εμείς… ενώ ο άνθρωπος πάντα «πισώπλατα» μας πολεμούσε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »