*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ O Μέτιος, ο Ευφραιμίδης και η...Σταυρούπολη χωρίς Ζαγναφέρη! Τα καλύτερα παραπολιτικά είναι εδώ...

08 Ιουνίου
Πρώτη σειρά… πίστα που λέει ο λόγος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Νίκος Κιατίπης με τον Μιχάλη Αμοιρίδη, τον Σδρέβανο, τον επικοινωνιολόγο του Κυριάκου Μητσοτάκη Μακάριο Λαζαρίδη κ.ά.
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Όταν είναι να γελάσουμε δεν βλέπουμε μόνο τα προεκλογικά βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου (2015) αλλά και όσα γράφει με προσπάθεια εξυπνάδας στο παρακμιακό “παρα… συριζα”. Ο συντάκτης του “παρα…συριζα” που όταν δεν βάζει τα καρφιά στο νερό για να μαλακώσουν γράφει δήθεν εξυπνάδες…
(Ο Πέτρος Ούτσης στο Xanthi Press)
-Σύντροφε Γιάννη Σιδηρόπουλε, δεν πρέπει να υπερασπιστείς τον γραμματέα που τόσα κάνει για σας, απέναντι στον πρώην συνέταιρό σου;
………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Είναι Casus Belli αυτό που είπαν (σ.σ. Στελέχη της Τουρκικής Κυβέρνησης) για τους οκτώ Τούρκους, ότι θα τους κάνουν πακέτο και θα τους πάρουν…Αυτό που έγινε στο Κόσοβο, δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα”..Να ξέρει η Τουρκία πως αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο, θα είναι Casus Belli” και “σαφέστατα” θα κάνουμε πόλεμο.
(Ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στον ΣΚΑΙ)
-«Σουλτάνε»  Ταγίπ το κατάλαβες;

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Προς Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη Ενταύθα.
Τελικά κουμάντο στην Περιφέρεια ποιος κάνει; Εσύ ή ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Νίκος Ευφραιμίδης;
Και στο γράφω αυτό γιατί όπως μαθαίνω, δουλειά δεν έχει προφανώς ο Νίκος και όλη την μέρα… «μαλώνει» με τους υπαλλήλους! Μα είναι δυνατόν;
……
*Και στην τελική να κάνω κι ένα άλλο ερώτημα, αυτήν την φορά στον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.
-Μόνο ο Νίκος Ευφραιμίδης θα γίνει αντιπεριφερειάρχης  από την Ξάνθη; Οι Γιάννης Μπούτος, ο γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης, ακόμη και η Αλατζά ή ο Ιντζέ Μεμέτ, δεν θα γίνουν ΠΟΤΕ αντιδήμαρχοι;
-Παιδιά και παραπαίδια δηλαδή;
(σ.σ. Διότι εκτός των άλλων, έχεις υποσχεθεί ότι θα κάνεις αντιπεριφερειάρχες όλους αυτούς που αναφέρω παραπάνω, έστω και με 6μηνη θητεία…Ή κάνω λάθος;).
……
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το ΚΚΕ Ξάνθης σε όλες τις ανακοινώσεις ή τα δελτία τύπου που δίνει στη δημοσιότητα, αντί να είναι λιτό και απλό… είναι μακροσκελάστατο και κουραστικό σε σημείο που να μην διαβάζει κανείς αυτά που θέλει να πει…
-Ο κόσμος δεν διαβάζει μακροσκελή κείμενα… Ούτε αυτό το απλό πράγμα δεν έχουν κατανοήσει οι σύντροφοι;

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ και οι δυο! Μέτιος και Ευφραιμίδης 
στην Σταυρούπολη χωρίς τον… Ζαγναφέρη!
Τη Δ.Ε. Σταυρούπολης επισκέφθηκε την περασμένη την Δευτέρα 4 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος  συνοδευόμενος όμως από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αγροτικού Τομέα Νίκο Ευφραιμίδη!!!
Το περίεργο της υπόθεσης; Αγνοήθηκε παντελώς ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, ο οποίος φυσικά απουσίαζε παντελώς από ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο κ.Ν. Ευφραιμίδης στο FB και ανέφερε  τα παρακάτω:
«Επισκεφτήκαμε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ την Δημοτική ενότητα Σταυρούπολης προκειμένου να δούμε τα έργα που πρέπει να υλοποιηθούν, παρουσία του διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών ΠΑΜΘ και της προϊσταμένης Διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών Ξάνθης. Τα έργα είναι: κατασκευή δρόμου και τεχνικών (διασταύρωση Δασικού χωριού Ερυμάνθου- καταρράκτη Λειβαδίτη), κατασκευή λιμνοδεξαμενής (τοποθεσία Γιακίνια), κατασκευή ποδηλατόδρομου-πεζόδρομου (διαδρομή γυμναστήριο Σταυρούπολης-χώρος εκδηλώσεων Δαφνώνα), κατασκευή αντιπλημμυρικών πλεγμάτων αντιστήριξης (Ποταμός Νέστος- ύψος οικισμού Κομνηνών)».
-Καλά κύριε Νίκο Ευφραιμίδη, το καταλάβαμε ότι θέλεις να κατέβεις υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης αλλά… μη βιάζεσαι! Γιατί η Ξάνθη ΕΧΕΙ Αντιπεριφερειάρχη τον Κώστα Ζαγναφέρη! Κι αν αυτό δεν «πτόησε» τον κ.Μέτιο, έπρεπε τουλάχιστον να το σεβαστείς εσύ…!
ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ 
ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
Είκοσι μήνες φυλάκισης σε Φεϊζουλλάχ Χασανκαγιά 
και Τζεγκίζ Ομέρ της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ
Δικαιώθηκαν οι μουφτήδες Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου και Κομοτηνής Μέτσο Τζεμαλή, από την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ξάνθης. Το εν λόγω δικαστήριο κλήθηκε να αποφανθεί σχετικά με μήνυση που υπέβαλαν οι άνω μουφτήδες κατά του αρθρογράφου της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ που εκδίδεται στην Ξάνθη Φεϊζουλλάχ Χασανκαγιά και του υπεύθυνου έκδοσης της Τζεγκίζ Ομέρ.
Η υπόθεση ήταν προγραμματισμένη να δικαστεί στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο η μη φυσική παρουσία των μουφτήδων οδήγησε στην αναβολή της, σε νέα δικάσιμο, δηλαδή στις 5/6/2018 ημέρα Τρίτη. Την Τρίτη το κώλυμα του δικηγόρου των κατηγορουμένων οδήγησε σε νέα αναβολή της δίκης, η οποία εντέλει πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουνίου, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ξάνθης, με την φυσική παρουσία των μουφτήδων. Μάλιστα, ο μουφτής Ξάνθης κατέθεσε στο βήμα.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχους για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και τους δυο και τους καταδίκασε σε ποινή 20 μηνών φυλάκισης με τριετή αναστολή.
Μάλιστα απόσπασμα της δικαστικής απόφασης θα καταχωρηθεί στην εφημερίδα Μιλλέτ, στα τουρκικά, στο ίδιο σημείο όπου είχε γραφεί και το συκοφαντικό δημοσίευμα.
Πολιτική αγωγή ήταν ο δικηγόρο Θεσσαλονίκης Γιάννης Ανδρούτσος ενώ την Μιλιέτ υπερασπίστηκε ο δικηγόρος Χρήστος Μπάρκας. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »