*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Ιουνίου

Η αποχώρηση του Χατζηθεοδωρίδη απο τους ΑΝΕΛ, η συνάντηση Λουκμακιά και τα καλύτερα...παραΠΟΛΙΤΙΚΑ!

28 Ιουνίου
Η Κοινωνία  Δημοτών «απέθανε»! Ζήτω η… Κοινωνία  Τζιτζικώστα!
(Φανουράκης, Χαριτωνίδη και Γιώργος Μυλωνάς μαζί στη χθεσινή συγκέντρωση του  Τζιτζικώστα για την Μακεδονία!)
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
152 πλέον και εάν η αντιπολιτευση. κυρίως η αξιωματική, δεν ακολουθούσε την ατζέντα του κ. Τσίπρα θα ήταν ήδη παρελθόν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Άλλα η στρατηγική του ώριμου φρούτου μερικές φορές. οδηγεί το φρούτο στη σαπίλα.
(Ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης  στο fb)
-Φιρί φιρί το πας να σε «ξαναπιάσει» ο…(παρά)ΣΥΡΙΖΑ!
……………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Όοοχι δεν θα έχετε την ευκαιρία να δικαιολογηθείτε ότι αποστάτες και συμφέροντα σας έριξαν. Ήρεμα απλά και νετα-σκέτα θα χάσετε τις εκλογές οπότε κι αν γίνουν.
(Ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης στο fb για τα σχόλια των ΣΥΡΙΖΑίων περί σχεδίου ανατροπής της Κυβέρνησης)
-Αφού και οι ΓΑΠίτες είναι κατά ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα…. Όλα δείχνουν πρόωρες εκλογές.

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Στην συγκέντρωση Τζιτζικώστα χθες στη Θεσσαλονίκη (για την Μακεδονία) από τη μια ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη και άλλους συνεργάτες του κι από την άλλη ο Μανώλης Φανουράκης με την δημοτική σύμβουλο της παράταξής του Ειρήνη Χαριτωνίδου και τον Γιώργο Μυλωνά!!!
-Τυχαίο; Ότι και οι τρεις από πρώην πράσινοι, έκαναν χθες… γαλάζια εμφάνιση; Δεν νομίζω…!
…..
*Στην ίδια συγκέντρωση εμφανίστηκαν μαζί μάλιστα και ο Περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Αμοιρίδης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Δήμαρχο Αμφίπολης!!!
....
*Απών απο την Θεσσαλονίκης ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, μάλλον όμως πέρασε απαρατήρητος και αυτήν τη φορά...
-Αφού είδηση θα αποτελούσε νάναι...παρών! (σ.σ. Εκτός αν τον κ.Ζαγναφέρη "πείραξε" που στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου της Τετάρτης, ο κύριος Μαρκόπουλος τον χαρακτήρισε...αδιάβαστο και άσχετο, όταν αναφέρθηκε στα ΤΕΙ Καβάλας!!! Λέτε; 
……
*Επίσης παρουσία στη διευρυμένο Περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας χθες στη Θεσσαλονίκη, είχαν και οι Μούρκας, Τσέπελης και Ιπποκράτης Καμαρίδης που κατά πάσα πιθανότητα θα κατέβουν και μαζί στις δημοτικές εκλογές του 2019.
Άγνωστο όμως με ποιόν επικεφαλής...
.....
*Απών απο την συγκέντρωση Τζιτζικώστα και  ο Περιφερειακός σύμβουλος και γιατρός Σπύρος Τσιλιγγίρης. Απο την ημέρα που τα κεντρικά του έβγαλαν "κόκκινη κάρτα" για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στη Ξάνθη, ο γιατρός εξαφανίστηκε απο παντού...
........
*Από μικρό και από….Θεσσαλονικιό τελικά μαθαίνει κανείς την αλήθεια.
Μετά λοιπόν από τις τελευταίες εξελίξεις, σχολίασε στο fb ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης οπαδός του ΓΑΠ Αναστάσιος Τσορλίδης σκεπτικός.
«Η Κυβέρνηση "φωτογραφίζει" τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Ιβάν Σαββίδη για αποσταθεροποίηση του πολιτικού κλίματος.
Προσωπικά για τον Μαρινάκη δεν έχω άποψη, πως είναι όμως δυνατόν στο "κάδρο" να βάζουν τον Ιβάν Σαββίδη που πριν από μερικούς μήνες χαρακτήριζε τον Τσίπρα ΝΕΟ ΠΟΥΤΙΝ και μοίραζε συνεχώς συγχαρητήρια στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;;»
-Έλα ντε… πως είναι δυνατόν; Το ίδιο ερώτημα έχω κι εγώ…

Η συνάντηση του Σάκη Λουκμακιά 
με το νέο ΔΣ του ΕΛΓΟ Δήμητρα και το σχόλιό του!
Συνάντηση με τον νέο Δ.Σ. του ΕΛΓΟ Δήμητρα είχε χθες ο Πρόεδρος των Συλλόγου Αιγοκτηνοτρόφων Ξάνθης και Αντιδήμαρχος Τοπείρου Σάκης Λουκμακιάς και δεν έκρυψε μάλιστα και την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση που είχε, σχολιάζοντας με νόημα:
«Σήμερα είχαμε την τιμή να συναντήσω το νέο Διοικητικό συμβούλιο του ΕΛΓΟ Δήμητρα. Τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο.. Μετά από μια τρίωρη σύσκεψη βλέπω ότι υπάρχει θέληση να βοηθήσουν τον κτηνοτροφικό τομέα...»
-Σάκη, πρώτα ΕΡΓΑ και μετά τα υπόλοιπα…
-Τόσα χρόνια στη πιάτσα και ακόμη να μάθεις τόσο απλά πράγματα; Έλεος…
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! «Ανέβαλαν» την δίκη του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης 
Αχμέτ Μετέ για να γίνει στη Θεσσαλονίκη και δεν ενημέρωσαν 
ούτε τους… μάρτυρες κατηγορίας!
Διαβάσατε το πρωτοσέλιδο του «Μαχητή» της Τρίτης που εξηγούσα για ποιους λόγους ζητώ από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τον Εισαγγελέα Εφετών να μην με ξαναβάλουν μάρτυρα κατηγορίας κατά του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ, αφού είμαι…υπόδικος για διασπορά ψευδών ειδήσεων στη μήνυση του «κολλητού» του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ για τα γεγονότα που συνέβησαν στην κηδεία του Στρατιώτη στη Γλαύκης.
Χθες λοιπόν πληροφορήθηκα από έγκυρη πηγή ότι «αν και μάρτυρας κατηγορίας», ποτέ δεν ενημερώθηκα για την απόφαση του δικαστηρίου να αναβάλει προ πολλού την δίκη που επρόκειτο να γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Μονομελές Πλημ/κείο Κομοτηνής, προκειμένου αυτή να γίνει στο… Μονομελές Θεσσαλονίκης!!!
Μάλιστα ακόμη δεν ορίστηκε ούτε η δικάσιμος…!
(σ.σ. Δεν τον «απαλλάσσουν» να μην ταλαιπωρούμαστε τουλάχιστον ως… μάρτυρες;)
-Υπενθυμίζω ότι ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ, στενός συνεργάτης του Χουσεΐν Ζεϊμπεκ, κατηγορείται για αναμόχλευση παθών κλπ αφού στα γενέθλια του περιβόητου ακροδεξιού κόμματος DEB ευχήθηκε για τον Πρόεδρό του να γίνει ο… Ντενκτάς της Θράκης!!!
Αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δράμας 
Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης. Προσχωρεί στον… Μέτιο;
Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στο χώρο των ΑΝΕΛ αφού επισήμως στην χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος των ΑΝΕΛ Δράμας Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης ανακοίνωσε την…ανεξαρτητοποίησή του.
-Δεν ανήκω πλέον στην παράταξη των ΑΝΕΛ αλλά είμαι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Περιφερειακός σύμβουλος, είπε ο κύριος Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης που διαφώνησε κι αυτός –όπως και οι υπόλοιποι- με τις τακτικές του κόμματος και του Προέδρου για το θέμα της Μακεδονίας.
Μάλιστα οι πληροφορίες μου λένε ότι είναι έτοιμος να προσχωρήσει στην παράταξη του κυρίου Μέτιου…!
Αν βεβαίως ο τελευταίος πάρει τελικά χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις Περιφερειακές εκλογές του 2019, αφού ήδη οι αμφισβητίες και αντίπαλοί του, είναι περισσότεροι από τους υποστηριχτές του…!
-Υπενθυμίζω ότι στις 1/12/2016 ο κύριος Χατζηθεοδωρίδης μεταξύ των άλλων, δήλωνε στα Μέσα της Δράμας τα παρακάτω:
«Οι ΑΝΕΛ υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν σε πείσμα όλων αυτών που έφεραν την χώρα στην κατάσταση αυτή. Οι Έλληνες γνωρίζουν πολύ καλά όσο και αν κάποιοι θέλουν να το ξεχάσουν»

-Και τελικά… χθες την «έκανε» κι αυτός! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »