*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Ιουνίου

ΟΜΟΦΩΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

01 Ιουνίου
Την  Πέμπτη και ώρα 14:30 συνεδρίασε η Επιτροπή Ποιότητας Δήμου Ξάνθης και συζήτησε 6 θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σε αντίθεση με άλλες φορές, όλα τα θέματα πέρασαν ομόφωνα χωρίς αντεγκλήσεις.
Ομόφωνα πέρασαν και τα 6 θέματα της Επιτροπής ποιότητας ζωής που αφορούσαν:
1. Παραχωρήθηκαν οι υπαίθριοι χώροι που ζητούσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης «Βάτραχοι» για την πραγματοποίηση της καθιερωμένης Ευρωπαϊκής γιορτής της μουσικής Ξάνθης.
2. Παραχωρήθηκε Τμήμα της κεντρικής πλατείας της Ξάνθης  αλλά και του πάρκου έναντι του γηπέδου ΑΟΞ , στο ΝΠΔΔ «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» στα πλαίσια της οργάνωσης του 10ου Πανελλήνιου Πανθρακικού Ανταμώματος από το σύλλογο Εβριτών.
3. Δεν έγινε δεκτή η ανάκληση αδείας καφενείων της πόλης, γιατί οι λόγοι ήταν τυπικοί και αφορούσαν την έλλειψη ενός σήματος.
4. Την Εισηγητική έκθεση για την απόφαση ρύθμισης κυκλοφορίας σε οδούς του οικισμού Ευμοίρου.
5. Πεζόδρομος ανακηρύχτηκε η οδός Ψαρών στα Κιμμέρια  ύστερα από εισήγηση του Προέδρου του Τοπικού συμβουλίου κ.Μπουδούρ Χουσεΐν.

6. Στο δεξί τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου μεταφέρθηκε η στάση του τουριστικού λεωφορείου του ξενοδοχείου Ξανθίππειον. Εισηγητική έκθεση για «Μεταφορά θέσης στάσης τουριστικού λεωφορείου του ξενοδοχείου ΞΑΝΘΙΠΠΕΙΟΝ από το αριστερό τμήμα στο οποίο βρίσκεται τώρα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »