*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Έκρηξη οργής του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη για τις συμπεριφορές δικαστών απέναντι στους δικηγόρους και τους πολίτες

06 Ιουνίου
Έκρηξη  οργής και αγανάκτησης του Προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης Κώστα Μαλάκη εν μέσω ακροατηρίου στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης της Τρίτης στις 2 το μεσημέρι.
Ο Κώστας Μαλάκης κατήγγειλε δημόσια την συμπεριφορά δικαστών απέναντι στους δικηγόρους και τους πολίτες και απευθυνόμενος στο δικαστήριο είπε ότι «επιφυλάσσεται να μεταβεί ο ίδιος για την κατάσταση που επικρατεί στο δικαστήριο Ξάνθης στον Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείο Πάγου, ενώ θα ζητήσει ραντεβού και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κΚοντονή για το ίδιο θέμα», θεωρώντας ότι ειδικά η περιοχή της Θράκης θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα απονομής της δικαιοσύνης και επιλογής δικαστών. 
Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης θα θέσει το θέμα για τις συμπεριφορές δικαστών απέναντι στους δικηγόρους και τους πολίτες και στο Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης στη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Ιουνίου.
Ωστόσο όταν τηλεφωνήσαμε και ρωτήσαμε τον κ.Μαλάκη αν αληθεύουν αυτά που μας είπαν απλοί πολίτες που ήταν παρόντες στο ακροατήριο, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο πριν την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »