*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουνίου

See Through O...ομοφοβικός Μπάμπης και οι ειδήσεις με άλλο στυλ..!

07 Ιουνίου
Τρείς κι ο… Μπάμπης στις τότε  κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά. Τότε αγωνιστής… τώρα ο Πρόεδρος ομοφοβικός!
…………………………………….
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Όσο ήταν στους ΑΝΕΛ και έβριζε την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά ο Μπάμπης Ευστρατίου -την εποχή που ξεκίνησαν τα μνημόνια- ήταν σχεδόν «ήρωας» για κάποιους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…!
Οι οποίοι όχι μόνο τον σιγόνταραν αλλά και φωτογραφίζονταν με τον… «αγωνιστή» συνδικαλιστή που πλακώνονταν ακόμη και με τους επισήμους στις παρελάσεις, ονόματα να μη λέμε…
Με το που επέστρεψε όμως στη Νέα Δημοκρατία και πάλι, ξαναμπήκε στο στόχαστρο…!
……
*Όχι… Ειλικρινά… Δεν υποστηρίζω τον Μπάμπη Ευστρατίου και διαφωνώ ριζικά με την ορολογία περί «πουστ…» κλπ όσο κι αν διαφωνώ γενικά με το προκλητικό ύφος και των gay σε δημόσιες εκδηλώσεις ή τις χυδαιότητες ορισμένων από αυτούς…
-Ωστόσο όταν μας βολεύει ο Μπάμπης Ευστρατίου (ως ΑΔΕΔΥ…) επειδή ΒΡΙΖΕΙ τον Αντώνη Σαμαρά ή τον Βενιζέλο δεν μπορεί να τον θεωρούμε σύντροφο και να συμμετέχουμε μαζί του στις κινητοποιήσεις κι όταν… δεν μας βολεύει στο πυρ το εξώτερον!
……
*Ο αγαπημένος ποιητής Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ έλεγε, «αγαπήστε μας όπως είμαστε… Τα ΙΔΑΝΙΚΑ δεν έχουν ανάγκη από αγάπη»!
-Εγώ το… παραλλάσω ολίγον… «Σεβαστείτε μας και δεχτείτε μας όπως ήμαστε…
-Όχι τώρα που γίνατε ΕΣΕΙΣ η εξουσία, να με βάζετε απέναντι… επειδή απλά δεν σας βολεύει να σκέπτεται κάποιος διαφορετικά από σας!
……
*Επαναλαμβάνω… Εγώ δεν θα το σχολίαζα… Γιατί ακόμη κι όταν κάτι με «ενοχλεί», το προσπερνάω…!
Αυτή όμως η «διγλωσσία», όσο είμαστε στην αντιπολίτευση και ο Μπάμπης ήταν μαζί μας στις πλατείες, ήταν άριστος και (συν)αγωνιστής και τώρα έκανε ένα σχόλιο που δεν συνταιριάζει με τα «γούστα» μας… ομοφοβικός και φασίστας!
Ε… ΟΧΙ…! Ούτε έντιμο είναι, ούτε ανδρείο…!
……
Κάθειρξη 13 ετών επιβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θράκης στους εμπρηστές της Δράμας, οι οποίοι ευθύνονται για τις φωτιές σε δασικές εκτάσεις το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2012 έως Δεκέμβριο του 2013.
Πρόκειται για τους Κ.Π. του Α. 36 ετών, Δ.Π. του Α. 40 ετών και Α.Κ. του Θ. 28 ετών, κάτοικοι Δράμας.
Οι ίδιοι είχαν θέσει επίσης φωτιά σε περισσότερους από 50 κάδους σκουπιδιών.
Ο 36χρονος και ο 40χρονος είχαν κατηγορηθεί και για άλλες πυρκαγιές στο παρελθόν.

Σγουρίδης: Αν η Τουρκία επιχειρήσει να πάρει τους “8”, θα είναι 
casus belli. «Σαφέστατα» και θα κάνουμε πόλεμο!
Τις απειλές της Άγκυρας με αφορμή την απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι είχαν έρθει στη χώρα μας έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα, σχολίασε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης
“Είναι Casus Belli αυτό που είπαν για τους οκτώ Τούρκους, ότι θα τους κάνουν πακέτο και θα τους πάρουν” ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι ”αυτό που έγινε στο Κόσοβο, δεν μπορεί να γίνει στην Ελλάδα”.
“Να ξέρει η Τουρκία πως αν επιχειρήσει κάτι τέτοιο, θα είναι Casus Belli” και απάντησε πως αν γίνει κάτι τέτοιο “σαφέστατα” θα κάνουμε πόλεμο.

Άγνωστη επιχείρησε να εξαπατήσει 72χρονο στη Θάσο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη άγνωστης μέχρι στιγμής δράστιδας, η οποία την 5-6-2018 επιχείρησε να εξαπατήσει 72χρονο ημεδαπό, στη Θάσο. Αναλυτικότερα, η δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 72χρονο, παρουσιαζόμενη ψευδώς ως κόρη φιλικού του προσώπου.
Κατά την επικοινωνία, ανέφερε επίσης ότι έχει ανάγκη χρηματικού ποσού για την κηδεία συγγενούς της και ζήτησε από τον 72χρονο να παραδώσει σε άτομο που θα μετέβαινε στην επιχείρησή του, 2.300 ευρώ, τα οποία όπως ισχυρίστηκε θα του τα επέστρεφε άμεσα με κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή από τον 72χρονο. 

Ηγετικό στέλεχος του “Ρουβίκωνα” έπεσε θύμα κλοπής 
και κάλεσε για βοήθεια την αστυνομία
Θύμα κλοπής έπεσε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Και εκείνος κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων της Καλλιδρομίου για βοήθεια!
Την ιστορία αποκαλύπτει ο «Μικροπολιτικός» στα «Νέα», σημειώνοντας ότι το ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών επέστρεψε στο σπίτι του ένα βράδυ, προφανώς ύστερα από μια επιτυχημένη ακτιβιστική επιδρομή αναφέρει, για να ανακαλύψει ότι διαρρήκτες, που προφανώς δεν γνώριζαν σε ποιανού σπίτι είχαν εισβάλει, δεν είχαν αφήσει τίποτα όρθιο.
Το μόνο που είχε μείνει, ήταν το τηλέφωνο. Αμέσως, λοιπόν, κάλεσε το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων. Ο διοικητής μόλις άκουσε το όνομα του θύματος αμέσως κατάλαβε φυσικά ποιος ήταν ο παθών, σημαντικό μέλος της αναρχικής ομάδας… αλλά έδωσε εντολή στους άνδρες να σπεύσουν στο σπίτι του και να ειδοποιηθεί και η Σήμανση, ώστε να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
Πηγή: Τα Νέα
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου «Αναμόρφωση του δικαίου 
των ανωνύμων εταιρειών» που ονομαστικοποιεί τις μετοχές
Κατατέθηκε στην βουλή το σχέδιο νόμου «Αναμόρφωση του δικαίου των ανωνύμων εταιρειών».
Με το υπόψη σχέδιο νόμου, αναμορφώνεται το δίκαιο που διέπει τη λειτουργία των ανωνύμων εταιρειών (α.ν.2190/1920, όπως ισχύει).
Το νέο πλαίσιο που αναθεωρεί πλήρως το νόμο 2190/1920, θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2019, και από τη συγκεκριμένη ημερομηνία όπως ορίζει το νομοσχέδιο, οι ελληνικές ανώνυμες εταιρείες δεν θα μπορούν πλέον να εκδίδουν ανώνυμες μετοχές. Ανώνυμες μετοχές που έχουν εκδοθεί από ελληνικές ανώνυμες εταιρείες ονομαστικοποιούνται αυτοδίκαια την 1η Ιανουαρίου 2020.
Καθορίζεται το πλαίσιο που διέπει την ίδρυση των Α.Ε. καθώς και τις τροποποιήσεις του καταστατικού τους. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων:
* Προβλέπεται ότι, η Α.Ε. μπορεί να ιδρυθεί από ένα ή περισσότερα πρόσωπα (ιδρυτές), ή να καταστεί μονοπρόσωπη με τη συγκέντρωση όλων των μετοχών σε ένα μόνο πρόσωπο, και να συσταθεί με συμβολαιογραφικό έγγραφο που περιέχει το καταστατικό, ή με ιδιωτικό έγγραφο, αν υιοθετείται πρότυπο καταστατικό.
Προβλέπεται επίσης, ότι η λήψη απόφασης από τη γενική συνέλευση ή το Διοικητικό Συμβούλιο, στηριζόμενη σε τροποποίηση του καταστατικού που δεν έχει υποβληθεί σε δημοσιότητα, είναι μεν επιτρεπτή, παράγει όμως αποτελέσματα από τη συντέλεση της δημοσιότητας και εφεξής.
Μεταξύ άλλων ορίζονται, το περιεχόμενο του καταστατικού μιας Α.Ε., ο τρόπος σχηματισμού της επωνυμίας της, η διάρκειά της (που μπορεί να είναι, είτε ορισμένου, είτε απεριορίστου χρόνου) η διαδικασία και το είδος του ελέγχου ίδρυσης της Α.Ε. (νομιμότητας ή πληρότητας), κ.ά..

66χρονη έδωσε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι στη Κομοτηνή
Τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι, δευτέρου ορόφου, του διαμερίσματος όπου διέμενε μοναχή της, έδωσε το βράδυ της Τρίτης μια 66χρονη γυναίκα από την Κομοτηνή. Η ηλικιωμένη δεν άφησε κάποιο σημείωμα πίσω της, ωστόσο όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.
Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Σπετσών. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν πλέον αργά.
Στον ίδιο δρόμο, πέρσι τον Απρίλιο, με τον ίδιο τρόπο τερμάτισε τη ζωή του ένας 55χρονος, ενώ  ένας 28χρονος είχε αυτοκτονήσει δια απαγχονισμού.
inkomotini.news


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »