*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η Χριστίνα Μελελούδη σήμερα στο ΚΥΤΤΑΡΟ...

09 Ιουνίου
*Άλλο ένα live σήμερα Σάββατο το βράδυ στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την εκρηκτική και ταλαντούχα τραγουδίστρια Χριστίνα Μελελούδη και τον φοβερό μπουζουξή της τον Γιάννη!
-Όμως δεν θα μπω στον κόπο να ρωτήσω αν θα είναι και σήμερα παρών στο Live της ο κολλητός και φανατικός θαυμαστής της Αποστόλης Μαλουσάρης γιατί την προηγούμενη φορά που το έκανα μου απάντησαν με αυτή την καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία, δημοσιεύοντας παράλληλα και απόσπασμα από όσα έγραφα στη στήλη!
-Πρώτο τραπέζι «πίστα» θα είναι ο Αποστόλης!!!
……
*Καφέ με την κολλητή της Νατάσσα έπινε χθες το μεσημέρι στο καφέ μπάρ «Prestige» η πρώην barwoman του ΚΥΤΤΑΡΟ, Χρύσα Τσακίρη!
-Τα δυο υπέροχα κορίτσια σήμερα το βράδυ θα διασκεδάσουν στο… ΚΥΤΤΑΡΟ με το live της Χριστίνας Μελελούδη!
……
*Και το «ανεπανάληπτο» κουίζ της ημέρας!!!
-Ποιος Ξανθιώτης και φανατικός μέχρι το… κόκαλο ΠΑΟΚτσής Αθλητικογράφος «τα πήρε άγρια» χθες με δημόσια υπηρεσία που του έστειλε αλληλογραφία με τα ΕΛΤΑ και πάνω στο φάκελο του κόλλησε γραμματόσημο της ΑΕΚ;;;
-Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου μα καθόλου;;;
-Επίτηδες το κάνατε για να τον συγχύσετε και να βγει να σας ξεφωνήσει στο Facebook;;;
-Χάθηκε ο κόσμος να του κολλήσετε ένα «αδιάφορο» γραμματόσημο με κάποιο τοπίο;;; Έλεος!
……
*Δυο – δυο, σαν τους Χιώτες κυκλόφορούσαν χθες στην Ξάνθη ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης και ο κολλητός του Χαράλαμπος Κυρκούσης!!!
-Ο Χαράλαμπος (με την ιδιότητα του μάνατζέρ του) συνόδευε τον Γιώργο σε δουλειές του και δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια του!!!
-Μήπως, εκτός των άλλων, ανέλαβε και προσωπικός του bodyguard;;;
……
*O «τεράστιος» μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Χρήστος Δάντης σήμερα Σάββατο 9 Ιουνίου μετά τις 12 τα μεσάνυχτα έρχεται στο ΟΜΝΙΛ blue στην Κομοτηνή για μια μοναδική συναυλία!!!
-Όσοι θέλετε να τον απολαύσετε σ’ αυτό το μεγάλο event σπεύσατε!...
-Tιμή εισόδου στη συναυλία: 5€
……
*Μόνος και χωρίς τη συνοδεία της κολλητής του φίλης Βούλας που ήρθε πρόσφατα από τη Γερμανία για διακοπές στην Ξάνθη, έπινε τον καφέ του στο Καθ’ Οδόν ο «δαιμόνιος» παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου με μαύρο γυαλί και στιλ αλα James Bond!

-Και όπως συνηθίζει ο Κυριάκος, «αγγάρεψε» κάποιον θαμώνα του μαγαζιού να τον φωτογραφίσει για να postάρει τη φωτογραφία στο facebook ώστε να δει πόσα likes θα εισπράξει από θαυμάστριές του! (Το πρώτο like πάντως το έκανε ο ίδιος στον εαυτό του)!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »