*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το σχόλιο του Στάθη Παπαδόπουλου για τον Δήμαρχο, ο Μέτιος στην Ιχθυόσκαλα...μονάχους!

09 Ιουνίου
Ποιος είπε ότι κι ο Δημαρχόπουλος δεν έχει τον… Τσέπελή του;
(Το χρήμα και οι έμμισθες θέσεις δεν κρύβονται…)
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ο Περιφερειάρχης έχει δικαίωμα να περιφέρεται οπουδήποτε θέλει αλλά εάν η ερώτηση σας  αφορά το εάν υπήρξε ενημέρωση για τα ζητήματα της Ιχθυόσκαλας ή συνεργασία σχετικά με αυτά, η απάντηση είναι όχι…
(Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ.Θόδωρος Μαρκόπουλος για τον Μέτιο που επισκέφθηκε… μόνος την Ιχθυόσκαλα Καβάλας, χωρίς καν να τον ενημερώσει!)
-Ζαγναφέρη, Μιχάλη Αμοιρίδη….; Κάποιοι έχουν και τσαγανό! Δεν είστε ίδιοι…
………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Είστε καλός στα μαθηματικά; Κι έχουμε λοιπόν και λέμε…Στα 11 χρόνια που είναι έμμισθος αντιδήμαρχος, πολλαπλασιάστε επί 12 μήνες κάθε χρονιά και περίπου θα βρείτε και τι ΚΕΡΔΙΣΕ από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο νυν αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη του «Μ», «Δεν είναι όλα μαύρα»)
-Εσείς μπορείτε να «βρείτε» τι «χασούρα» θα έχει στη Σταυρούπολη ο Δημαρχόπουλος με Αντιδήμαρχο 5ετίας τον Κυριάκο; Εκεί σας θέλω…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Την δόξα του Κυριάκου Παπαδόπουλου «ζήλεψε» ο Δημήτρης Σαλτούρος; Ο οποίος προαλείφεται για υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. διότι κάποιοι έπεισαν προφανώς τον Κυριάκο ότι μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από 1.500 σταυρούς που είχε πάρει επί ΠΑΣΟΚ την τελευταία φορά…;
Τον απόλαυσα πάντως χθες στον «Πρόεδρο» να απολαμβάνει το… «τσίπουρο» με τον Κώστα Κανάτα, συζητώντας προφανώς για τον προεκλογικό του αγώνα!
-Και απλά αναρωτιόμουν αν μπορεί να αναλογιστεί τι τον «περιμένει» στις επόμενες εκλογές από τους Νεοδημοκράτες!
-Αν τον βάλει βέβαια στο ψηφοδέλτιο ο Κυριάκος, αφού τα μηνύματα που παίρνει δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για το… άνοιγμά του στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!
……
*Ένας ο Σπύρος ο Τσιλιγγίρης, δεύτερος ο Δημήτρης Σαλτούρος και τρίτος ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, αντιλαμβάνεστε τι πολιτικά «αστέρια» οραματίζονται να γίνουν βουλευτές με την Νέα Δημοκρατία για να «σώσουν» την Ξάνθη;!
-Κι έπειτα σας φταίει όλους εκεί στη Νέα Δημοκρατία, το πως έγινε βουλευτής ο… Στάθης Γιαννακίδης…!
……
*Πολιτική ΣΥΡΙΖΑ κύριε Στάθη; Να σου χρωστάει ο παλιός εργοδότης σου 2.885 ευρώ, να μαθαίνεις ότι το «χρήμα» ήρθε κι επειδή σαν μάνα έχεις κι ένα παιδάκι να του ζητάς 100 ευρώ από τα χρωστούμενα, να σε εμπαίζει και να μην στα δίνει; Έλεος…! Δυο τρία τσίπουρα δουλειά είναι…
Το μπράβο καρδιάς του Στάθη Παπαδόπουλο στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο! KEEP WALKING
Με σχόλιο στο fb ο γνωστός δημοσιογράφος Στάθης Παπαδόπουλος έδωσε το παρακάτω μπράβο καρδιάς στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο για την πανέμορφη Παιδική χαράς στο τέρμα Οδυσσέως στην Κυψέλη.
Ιδού τι αναφέρει:
 «Μπράβο στον Δήμαρχο Ξάνθης Χ. Δημαρχοπουλο και τις υπηρεσίες του δήμου μας, που αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο...Άλλη μια παιδική χαρά η 7η κατά σειρά, τίθεται σε λειτουργία και με την πιστοποίηση του αρμόδιου υπουργείου...Γι' αυτό λέω πάντα σε κάποιους συμπολίτες μας που φωνάζουν: "υπομονή και όλα γίνονται...όχι όμως με κακοπροαίρετη κριτική και αντιπολίτευση απλά για να είμαστε ζωντανοί στην επικαιρότητα..."
-Κύριε Δήμαρχε...KEEP WALKING σ ευχαριστούμε!!!
Ο πρώην Υπουργός και Μέλος της Ε.Γ. του Κινήματος Αλλαγής Φ. Σαχινίδης χθες στο ΕΒΕ Ξάνθης
Την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:30 επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ξάνθης ο Γραμματέας Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Υπουργός και Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, κ. Φίλιππος Σαχινίδης. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ξάνθης καθώς και η Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Ξάνθης κα Τσιακίρογλου Μαρία, ενημέρωσαν τον κ. Σαχινίδη για τα προβλήματα, τις θέσεις και τις προοπτικές του «επιχειρείν» του Ν. Ξάνθης. Διεξήχθη ένας εποικοδομητικός διάλογος καθώς ο κ. Σαχινίδης μας ενημέρωσε για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΜΕΤΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΙΧΘΥΟΣΚΑΛΑ
«Μονάχους – μονάχους» ο περιφερειάρχης Χρ. Μέτιος στην Καβάλα!
Πραγματικά ήταν μια έκπληξη το ότι εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουνίου 2018 ο Χρήστος Μέτιος, με τον στενό του συνεργάτη Τάσο Παράσχου στις εγκαταστάσεις της Ιχθυόσκαλας της Καβάλας, χωρίς την παρουσία του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρου Μαρκόπουλου, αλλά και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην τρίτη μεγαλύτερη σε δυναμική ιχθυόσκαλας της χώρας, σε μία επίσκεψη γνωριμίας που ως στόχο είχε την ενημέρωση, αφενός, αλλά και τη διερεύνηση, αφετέρου, του πώς η ΠΑΜ-Θ θα μπορούσε να συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του οικονομικού «πνεύμονα» της περιοχής.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ η οποία ήταν παρούσα από όλα τα ΜΜΕ της Καβάλας, «ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ενημερώθηκε για τα προβλήματα λειτουργίας αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης της Ιχθυόσκαλας Καβάλας από τον Διευθυντή της Χαράλαμπο Μαντά, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με αρκετούς επαγγελματίες εμπόρους και αλιείς που δραστηριοποιούνται εκεί.
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ιχθυόσκαλα και στην προμήθεια μιας νέας παγομηχανής που είναι απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση των επαγγελματιών».

Μια νέα μορφή έχει επιλέξει ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ για να δείξει το ενδιαφέρον του στην Καβάλα και μάλιστα αποκομμένος από τους συνεργάτες του!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »