*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Δυο γνωστοί καλλιτέχνες, έγιναν...μπαμπάδες! Μια φώτο...αίνιγμα!

13 Ιουνίου
*Με ευχάριστα νέα ξεκινάω σήμερα τη στήλη αφού την περασμένη Δευτέρα το βράδυ είχαμε… γεννητούρια και μάλιστα εις διπλούν!!!
-Σε πελάγη ευτυχίας «πλέουν» από προχθές το βράδυ, ο γνωστός Ξανθιώτης τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αντώνης Χειμωνίδης και η σύζυγός του Γιώτα, η οποία έφερε επιτέλους στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι τον μικρό «Χειμωνίδη Junior»!!!
-Μάλιστα από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους στο μαιευτήριο οι δύο κολλητοί φίλοι του ζευγαριού, ο κουμπάρος τους Γιώργος Καρυπίδης και ο Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Αντώνη και Γιώτα να σας ζήσει ο γιός!
……
*Επίσης, την επόμενη μέρα, δηλαδή χθες Τρίτη 12 Ιουνίου το μεσημέρι άλλο ένα «καλλιτεχνικό» ζευγάρι έγινε ευτυχισμένο με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους!
-Οι ξανθιώτες τραγουδιστές Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου απέκτησαν το δεύτερο αγοράκι τους στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης!
-Να σας ζήσει και να είναι ευτυχισμένο!
……
*«Πυκνώνουν» οι… «μυστικές» συναντήσεις και επαφές του αθλητικογράφου του «ΜΑΧΗΤΗ» Γιάννη Τσιλιγκιρίδη με τον επικεφαλής της «Δημοκρίτειας Κίνησης Δήμου Αβδήρων» Κώστα Αντωνιάδη και τον δημοτικό του σύμβουλο Σίμο Αθανασίου, σε ταβέρνες και… καφενεία!
-Λέτε οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι να «πιέζουν» τον Γιάννη να κατέβει με τον συνδυασμό τους υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στα Άβδηρα στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές;;;
-Ο χρόνος θα… δείξει!
……
*Στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής για live βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το Ξανθιώτικο μουσικό – λαϊκό συγκρότημα «Ντιριντάχτα» των Φίλιππου Δομνίδη, Ανδρέα Μυγδαλά και Γιάννη Γαβριηλίδη!
-Όπως έμαθα, οι τρείς Ξανθιώτες καλλιτέχνες «εκμεταλλεύτηκαν» τη διαμονή τους στη Χαλκιδική και έκαναν τα πρώτα μπάνια τους στην υπέροχη παραλία!
……
*Για θαλασσινά μπάνια όμως και μάλιστα με θαυμάστριές του, πότε στο Λαύριο και πότε στο Σούνιο, πάει σχεδόν καθημερινά και ο Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου!
-Χθές το μεσημέρι πήρε παρέα με το… σκάφος του την Μπαμπίνα και την Μαρία και πήγαν σε ερημική παραλία της περιοχής για μπανάκι!!!
-Μάκη σε… «ζηλεύω»!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με το καθιερωμένο κουίζ!
-Από το Facebook «αλίευσα» την παλιά φωτογραφία που δημοσιεύω με γνωστό Ξανθιώτη από την εποχή που ήταν… στρατιωτικός!

-Όποιος ή όποια βρεί ποιος είναι ο εικονιζόμενος κερδίζει μια δωρεάν προσωπική καλλιτεχνική φωτογράφηση ala ...«Paparazzi»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »