*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Μαΐου

Χαρές και πανηγύρια στoν Δήμο Μύκης για την υποδοχή του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου!

06 Μαΐου
 

Χαρές και πανηγύρια επικράτησαν στο Δήμο Μύκης για την υποδοχή του νέου Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, σύμφωνα με τα γραφόμενα του ιδίου Δημάρχου Μύκης Καπζά Τζεμήλ πρώτα στα Τουρκικά και στη συνέχεια (σε μετάφραση) στα…Ελληνικά! 
Αναμνηστικά δώρα στον Πρόξενο με όλη τη...σημασία, ύμνοι για την "Μητέρα πατρίδα" την Τουρκία στις προσφωνήσεις...αλλά και η Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι του Δήμου για να μην τον αδικούμε τον Δήμαρχο σε όλα...
Φυσικά στις φωτογραφίες πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ που με τον τρόπο αυτό προσπαθεί ουσιαστικά να «ενισχύσει» το προσωπικό του image στην μειονότητα εν όψει των δημοτικών εκλογών του 2019 και ιδού τι αναφέρει και στην ανάρτησή του στα fb:
ZİYARET
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Sayın Murat Ömeroğlu bugün belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanı Cemil Kabza ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Başkonsolos Ömeroğlu, yaklaşık bir saatlik toplantıda bölge ve belediye hakkında bilgilendirildi.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Σήμερα, ο Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή κ. Μουράτ ΟΜΕΡΟΓΛΟΥ πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Μύκης. Τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Μύκης ΚΑΠΖΑ Τζεμήλ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οι οποίοι τον ενημέρωσαν σχετικά με το Δήμο και την ευρύτερη περιοχή.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »