*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαΐου

Σήμερα ξεκινάει το My club....η επέτειος γάμου της Καπώνη και η επιστροφή της Γαλήνης

12 Μαΐου
*Σήμερα Σάββατο 12 Μαΐου ανοίγει το ΜΥ club στη Ξάνθη το ωραιότερο καλοκαιρινό club της Βορείου Ελλάδος!
-Το χρώμα που κυριαρχεί φέτος στο My είναι το χρυσό, ενώ ένας τεράστιος πολυέλαιος θα κοσμεί το φοβερό club που υπόσχεται μοναδική διασκέδαση.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν πλέον στο My club στη Ξάνθη.
-Μιλώντας στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Xanthi channel, την Πέμπτη το μεσημέρι, o Nίκος Πετράκος κάλεσε όλο τον κόσμο να ανεβάσει την διάθεσή του και να βγεί έξω διασκεδάζοντας σήμερα στο My!!!
-Η είσοδος στο My club που θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο, είναι μόνο 5 ευρώ. Μάλιστα στο ποσόν αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί.
-Όλοι οι δρόμοι σήμερα οδηγούν στο My Club!!!
……
*Όλα έτοιμα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για να γιορτάσει σήμερα το βράδυ τα 15 χρόνια λειτουργίας «ΑΜΑΝ BAR – ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Ο Τάκης Αλεξούδας ήδη, όπως είχε υποσχεθεί, προσκάλεσε όλο το «παλιό» προσωπικό, Djs, barman, barwoman να τιμήσουν με την παρουσία τους το γενέθλιο πάρτι!
-Μάλιστα θα προσφερθούν στον κόσμο πολλά σφηνάκια δωρεάν ενώ μια εντυπωσιακή τούρτα με 15 κεράκια και πολλές άλλες εκπλήξεις θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους!
-Να μη λείψει κανείς!
……
*Επέστρεψε χθες στην Ξάνθη για διακοπές, από την Ισπανία που μένει μόνιμα και εργάζεται εδώ και καιρό η πρώην barwoman του «ΑΜΑΝ bar» και του «ΚΥΤΤΑΡΟ» Γαλήνη!
-Μάλιστα αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η Γαλήνη ήρθε από την Ισπανία στην Ξάνθη αποκλειστικά και μόνο για το γενέθλιο πάρτι του ΚΥΤΤΑΡΟ, τιμώντας τον Τάκη Αλεξούδα, την Λένα Φερεσιάδου αλλά και τους πρώην συναδέλφους της που εργάστηκαν μαζί τόσα χρόνια!
-Τον πρώτο που συνάντησε τυχαία σε καφέ της Ξάνθης χθες η Γαλήνη με την άφιξή της στην πόλη μας, ήταν ο Κυριάκος Κεσίσογλου!
……
*Επέτειο γάμου είχαν χθες η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του Life fm και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Ελένη Καπώνη με τον σύζυγό της Πλούταρχο και γιόρτασαν τα 6 χρόνια συμβίωσής τους οικογενειακά μαζί με τα υπέροχα παιδάκια τους στην Κύπρου όπου διαμένουν εδώ και χρόνια μόνιμα!
-Μάλιστα η Ελένη αφιέρωσε από το Facebook στον Πλούταρχο του τραγούδι του Ηλία Βρετού «Φώναξέ με»με την ευχή: «Να ζήσουμε μωρό μου. Χαρούμενη επέτειο 11/5/2012»!
-Ελένη και Πλούταρχε να ζήσετε ευτυχισμένα!
……
*ΚΥΠΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΒΟΛΟΣ, ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, ΣΟΥΦΛΙ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΞΑΝΘΗ θα συναντηθούν όλοι μαζί το Σαββατοκύριακο 23/06 και 24/06 στο Άβατο Ξάνθης για την ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, το 4ο Πανελλήνιο παιδικό και εφηβικό Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών!
-Μαζί τους θα είναι και το Μουσικό Σχήμα «ΜΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ»!
……
*Και τέλος, μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Μάνα διοργανώνει αύριο Κυριακή 13 Μαϊου στις 11:30 το πρωί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξάνθης «Θάμυρις» στο Παραδοσιακό Πολιτιστικό του Κέντρο με αφηγήσεις, τραγούδια και χορό όλα αφιερωμένα για την Μάνα!

-Η Πόρτα των ΘΑΜΥΡΙΣ την Κυριακή θα είναι ανοιχτή για όλους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »