*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η ανάρτηση Μωραϊτη για τους Βλάχους και η επίσκεψη Κυριάκου στη Θράκη...

12 Μαΐου
Η μάχη των φωτογραφιών!
Φωτογραφία ο Χουσεΐν…; Φωτογραφία και ο Πάνος Καμμένος!
Κύριε Τσίπρα, ποια είναι πιο επιλήψιμη;
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Μιζαδόρος ο Δήμαρχος κύριε Φανουράκη; Απόδειξέ το!
Γιατί στα «χρυσά» σου χρόνια ως εξαπτέρυγο του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για σένα..!
Κι αν το ξέχασες, αν σου θυμίσω και σε ποιες περιπτώσεις αναφέρομαι…!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Όχι δεν χρειάζεται! «Θυμάται» και πολύ καλά μάλιστα! Του τα υπενθύμισε άλλωστε κι ο  Κολλάτος προσφάτως μέσα στο δημοτικό συμβούλιο…
………………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Εγώ θέλω να κάνω μία άλλη ερώτηση, γιατί κι αυτοί ερώτηση κάνουνε, αν ο Πάνος Καμμένος ερχόταν στην περιοχή που την Δευτέρα θα είναι στην Κομοτηνή, και έβγαινε φωτογραφία με τον Αχμέτ Μετέ θα έκαναν ερώτηση;;;
Θα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε υποκριτές κι όταν μας ενοχλεί κάποιος ή μας ενοχλεί ένα θεσμικό όργανο όπως είναι η Εθνοφυλακή να τα λέμε τα πράγματα στα ίσια…
(Η Χρύσα Ούτση απαντώντας στην ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθη Γιαννακίδη)
-«Αντράκι» τελικά η Χρύσα… Υποκλίνομαι!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Άγρια τα πήρε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης με την Κάτια Γερακαρίτου.
Ποια είναι η κυρία Κάτια;
-Σε σχόλιό της στο fb λοιπόν η εκ Χρυσουπόλεως δημοσιογράφος Χρύσα Κυριακού, μεταξύ των άλλων έβγαλε στον τοίχο καλύβες όπου έμεναν στα παλιά χρόνια οι Σαρακατσάνοι για να σχολιάσει ειρωνικά ωστόσο από κάτω η φίλη της κυρία Γερακαρίτου τα παρακάτω…
Katia Gerakaritou Σε τέτοια μένατε οι Σαρακατσάνοι; Μάλιστα... είστε πολύ μπροστά!
Οπότε ήρθε και η απάντηση καταπέλτης του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης. Απολαύστε την!
Στελιος Μωραιτης Katia Gerakaritou Ναι μέναμε σε καλύβια για να μην προσκυνήσουμε στην Οθωμανική αυτοκρατορία, ήμασταν στα ψηλά βουνά παράγοντας το καλύτερο τυρί βούτυρο κρέας και μαλλί Μετά την απελευθέρωση ΑΥΤΆ τα πολύτιμα προϊόντα ήταν από τα ελάχιστα εξαγωγικά προϊόντα που ξεχρέωσαν την Ελλάδα μαζί με τον καπνό την μαστίχα Χίου την εμπορική ναυτιλία και τους μεγάλους ΒΛΑΧΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ
-Βρε Κάτια… μήπως είσαι… βλάχα: Διότι στην περίπτωση αυτή θα πρέπει τάχιστα να σου γνωρίσω τον… υμέτερο Στάμο Τριμίτζιο! Βγάζει σπέσιαλ… κατσικίσιο γάλα στη φάρμα του!

Στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος για την «φωτογραφία»!
Στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη ο Πάνος Καμμένος για να συζητηθούν δύο θέματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες και «δοκιμάζουν» συνοχή της κυβέρνησης. Το πρώτο θέμα αφορά σε φωτογραφία του υπουργού Άμυνας με πρώην «πυρηνάρχη» της Χρυσής Αυγής και εθνοφύλακα και το δεύτερο στην αναβάθμιση των F-16.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δυσαρέσκεια υπάρχει και από τις δύο πλευρές καθώς 17 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. Μεταξύ των οποίων και οι βουλευτές Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Στάθης Γιαννακίδης),  κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με τη συγκεκριμένη φωτογραφία ενώ και ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται ενοχλημένος καθώς αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το αίτημα για παραπομπή του κ. Κατσίκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Ο Πάνος Καμμένος που ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της Βουλής για την ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη συμμετοχή καταδικασμένου μέλους της Χρυσής Αυγής στο Τάγμα Εθνοφυλακής στη Δράμα και τη φωτογραφία που φέρεται να έχει μαζί του, σχολίασε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο εθνοφύλακας και πως δεν υπάρχει δήλωση πολιτικών φρονημάτων.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «Μ»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Δευτέρα 14 Μαΐου στη Θράκη
Δυο ειδήσεις αποκλειστικές είχε δημοσιεύσει ο «Μαχητής» στο πρωτοσέλιδο της 11/4/2018 σημειώνοντας μάλιστα με έμφαση ότι, «η επίσκεψη του Κυριάκου θα γίνει μετά τις εσωκομματικές εκλογές για τις νέες ΝΟΔΕ που όπως είναι γνωστό, γίνονται την Κυριακή 13 Μαϊου 2018.
Ο Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τη Θράκη (Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη), την περασμένη βδομάδα ενώ στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί τη Δευτέρα, 14 Μαίου, στο πλαίσιο εορτασμού  των  "Ελευθερίων" ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι προγραμματισμένη και γίνεται μαζί με αυτήν του Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος θα επισκεφτεί τη Σαμοθράκη για να συζητήσει περί των προβλημάτων της νήσου ενώ την ερχόμενη Τετάρτη 16 Μαϊου θα έρθει και στη Ξάνθη.
Σημειώνω ότι στην Αλεξανδρούπολη θα βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ θα μεταβεί στη συνέχεια στην Ίμβρο όπου ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα πραγματοποιήσει θυρανοίξια.
Ο Κώστας Καραμανλής σε διαρκή καμπάνια πανστρατιάς 
για την κοινωνική βάση της Κεντροδεξιάς
Από τη Θράκη, στη Θεσσαλονίκη…
Για ακόμη μια φορά το τελευταίο διάστημα, ο Κώστας Καραμανλής κατεβαίνει στη βάση.
Για να αφυπνίσει, να ενώσει, να συσπειρώσει.
Με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές, αυτή τη φορά, ο τελευταίος πρωθυπουργός της Ελλάδας εκτός Μνημονίων, και ο τελευταίος με πλεονασματική κοινωνική νομιμοποίηση, περπατάει στη Θεσσαλονίκη.
Εντός έδρας.
Για να ακούσει, να παροτρύνει, να εξηγήσει τον στρατηγικό μονόδρομο της πανστρατιάς του χώρου της Κεντροδεξιάς, για επικράτηση στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
Του το επιτρέπει η φυσική άνεση της αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες.
Εκείνους που, ήταν πάντα η μόνη δύναμή του, όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος.
Εκείνους που τον πίστεψαν, τον στήριξαν, και μετά την αποχώρησή του… μελαγχολούν, όσο αναλογίζονται πόσα ράφια κατέβηκε το επίπεδο του πολιτικού κόσμου.
(Η Μαρίκα Λυσιάνθη στο freepen.gr)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »