*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Και με την Μάνια "παίζει" ο Ιορδάνης Καγιάς; Έλεος...!

09 Μαΐου
*Στην εκπομπή «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» του Πάνου Παπαδόπουλου στο Xanthi Channel μίλησε χθες, τηλεφωνικά, ο Τάκης Αλεξούδας του ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ο Τάκης αποκάλυψε ότι αυτό το Σάββατο 12 Μαΐου, στο γενέθλιο πάρτι του Ελληνάδικου, θα προσκαλέσει και όλο το προσωπικό παλαιότερων ετών (DJs, barmans, barwomans) ακόμη και από την εποχή του ιστορικού «Αμάν» bar για να γιορτάσουν όλοι μαζί με τον κόσμο τα 15 χρόνια λειτουργίας του, ενώ θα έχουν και την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να βρεθούν για λίγο στα παλιά πόστα τους είτε για να παίξουν μουσική είτε για να σερβίρουν ποτά στους πελάτες!
«Θα προσκληθεί όλο το «παλιό» προσωπικό να τιμήσει με την παρουσία του τα 15α γενέθλια, διότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας τόσο του «ΑΜΑΝ» όσο και του «ΚΥΤΤΑΡΟ», τόνισε χθες στην «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ο Τάκης, ενώ αποκάλυψε ότι η βραδιά θα έχει και πολλές άλλες εκπλήξεις και κεράσματα!
……
*Εντωμεταξύ, ο δημοφιλής και αγαπημένος DJ Κώστας Σπυριάδης, που θα είναι ο guest star στο γενέθλιο πάρτι του ΚΥΤΤΑΡΟ, βρίσκεται ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ξάνθη αφού ήρθε στην πόλη μας από την Ολλανδία για προσωπικούς λόγους και με την ευκαιρία θα τιμήσει τον Τάκη και τα γενέθλια του Ελληνάδικου παίζοντας μουσική!
-Μάλιστα ο Κώστας το περασμένο Σάββατο 6 Μαΐου βρέθηκε στο ΚΥΤΤΑΡΟ και στο live της Μάνιας Ασλάνογλου και είχε την ευκαιρία να συναντήσει πολλά αγαπημένα του πρόσωπα από το παρελθόν!
……
*Επίσης ο Κώστας, το περασμένο Σάββατο πήγε για λίγο στο γνωστό πρώην πόστο του, στα decks του ΚΥΤΤΑΡΟ και όταν συνάντησε εκεί τον DJ Σεζγκίν Μολλά να παίζει μουσική είπε χαριτολογώντας… «Μας έφαγε τη δουλειά αυτός…».
……
*Ιδού και μια αποκλειστική φωτογραφία από το Live της Μάνιας Ασλάνογλου το περασμένο Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ, την οποία παρέλειψα να δημοσιεύσω χθες στη στήλη, με τον δημοφιλή DJ του Ελληνάδικου Ιορδάνη Καγιά αγκαλιά με την τρομερή τραγουδίστρια την Μάνια όταν έκανε το… διάλειμμά της!!!
……
*Σε άλλο ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου θα συμμετάσχει ο γνωστός ξανθιώτης Πολιτικό Μηχανικός, πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής και βετεράνος Αθλητής, Δημήτρης Χαϊτίδης!
-Δείτε τι αποκάλυψε ο ίδιος στο Facebook:
-«Κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδες μας χωρίζουν από το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στην Αλεξανδρούπολη 26-27 Μαίου.... Φέτος θα προσπαθήσω να κάνω ταυτόχρονα Δέκαθλο και Πένταθλο... Οι φωτογραφίες είναι από τα Πένταθλα του 2015 και 2016 και από το Δέκαθλο του 2017...».
……
*Και κλείνω σήμερα με το Cafe-Bar De Novo το οποίο συνεχίζει κάθε Πέμπτη τις βραδιές κρασιού και σας υποδέχεται σε μια ιδιαίτερη βραδιά που τόσο έχετε αγκαλιάσει και στηρίξει εδώ και 5 χρονιά...
Κάθε Πέμπτη γινόμαστε όλοι μαζί μια παρέα στο υπέροχο περιβάλλον του De Novo και απολαμβάνουμε το κρασάκι μας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρασιών όλων των ειδών με την συνοδεία αγαπημένης έντεχνης ελληνικής μουσικής..
Φυσικά η μεγάλη μας προσφορά 1+1 συνεχίζεται και φέτος τον χειμώνα...

Κάθε Πέμπτη όλοι οι δρόμοι της πόλης οδηγούν στο De Novo Cafe-Bar στην αγαπημένη μας συνήθεια, την Βραδιά Κρασιού!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »