*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Και ΚΑΤΑ του Καλλισθένη Ι ο Φανουράκης και ΥΠΕΡ της απλής αναλογικής! Με όλους δηλαδή...

09 Μαΐου
Λύρατζη, πάρε και μια selfie… για να (μας)… ζηλέψεις!
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
Τελικά η επίσκεψη Καραμανλή και ιδιαίτερα οι εναγκαλιστικές φωτογραφίες του με κατηγορία τοπικών παραγόντων ήταν το καλύτερο προμοτάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ρήξη με το παρελθόν του καραμανλισμού
(Ο Θανάσης Ξυνίδης στο fb)
-Πρώτα τα είπε ο μαθητής (Μανώλης Φανουράκης) και ακολούθησε ο μέντορας και δάσκαλος (Θ. Ξυνίδης)… Έγιναν και προβλέψιμοι..
…………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Συχνά πρέπει ν’ αφήσουμε το παρελθόν για να ζήσουμε! Με τη διαφορά ότι ο Μανώλης Φανουράκης όχι μόνο είναι… κολλημένος, αλλά και σύρεται από αυτό!
-Γι’ αυτό και την Κυριακή έσπευσε να «χλευάσει» όλους όσους βγήκαν selfie με τον Καραμανλή και γι’ αυτό και σήμερα θα ψηφίσει υπέρ του Κλεισθένη 1, όχι βέβαια από αγάπη για τον ΣΥΡΙΖΑ… αλλά γιατί ο «κηδεμόνας» του, μόνο τυχαία δεν τον επέλεξε ως επικεφαλής μιας δημοτικής παράταξης…
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραΠΟΛΙΤΙΚΑ του «Μαχητή»)
-Στο τέλος θα μας «πείσει» ότι ξέρει τον Φανουράκη, καλύτερα και από τον… εαυτό του ή τον Σταυρακάρα!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*15 λεπτά την Δευτέρα και 25 λεπτά την Τρίτη (χθες), «έστησε» ο Μανώλης Φανουράκης την Ποιότητα Ζωής και την Οικονομική Επιτροπή αντίστοιχα, απαιτώντας να ‘ναι κι αυτός… παρών όταν συνεδριάζουν! Ο λόγος; Έπρεπε να πάει να πάρει το παιδί του από το σχολείο… Και τα μέλη, στήθηκαν και τον περίμεναν!
……
*Απόντες από την χθεσινή συνεδρίαση; Πασχάλης Λύρατζης, Ηλιάδης Θωμάς, Καρά Αχμέτ, Μπαντάκ Σιαμπάν και Μυλωνάς Γεώργιος.
-Ο μόνος που δικαιολογείται είναι ο τελευταίος. Να είναι παρών, να είναι αυτός που ψηφίζει και να… αγορεύει υπέρ του προμηθευτή για τους υπόγειους κάδους ο… Φανουράκης; Λες κι είναι… «γλάστρα» του Μανώλη και της Κοινωνίας Δημοτών; Δεν του φτάνει η Χαριτωνίδου;
*Κουιζ. Ο εκλεκτός εργολάβος και μηχανικός κύριος Παναγιώτης Μιχαηλίδης, εκτός από την στενή του σχέση με τον Αρσένιο της Μονής Βατοπεδίου, μήπως έχει «μπερδευτεί» με τον… λαβύρινθο των ενταύθα… στοών και παλινοδρομεί τόσο στο fb;
(σ.σ. Τουλάχιστον ας τον πάρει σύμβουλο ο Ζαγναφέρης, μπας και του ανεβάσει το πολιτικό προφίλ και στο Κίνημα Αλλαγής…).
.....
*Κατά Κλεισθένη Ι ο Φανουράκης, αλλά υπέρ της...ΑΠΛΗΣ....αναλογικής! Στη γραμμή δηλαδή της Ν.Δ. αλλά και στη γραμμή του Θανάση Ξυνίδης! Κοινώς....Μια ζωή Φανουράκης!
........
*Τελικά ποιοί ήταν στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης υπέρ του Κλεισθένη Ι; Μόνο ο Ανταμπούφης! Όλοι οι άλλοι ΚΑΤΑ και στο φουλ μάλιστα!
....
*Σύμπτωση; Απουσίαζαν απο την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου οι Μανώλης Τσέπελης, Αλέξανδρος Κυριακίδης, Μπογιάρ....Αντίθετα ήταν παρούσα η Ειρήνη Πυρνάρη που όχι μόνο ήταν κατά του Κλεισθένη Ι, αλλά κέρασε και ...γλυκά για την γιορτή της! Χρόνια πολλά Ειρήνη... 
.....
*Δίπλα στην Χρυσούλα Δημούδη κάθισε ο Γιάννης Σιδηρόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση...Οι "μεγάλες συμπάθειες" δεν κρύβονται...
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΜΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ 
ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Με ανάρτησή του στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πετρόπουλος, ανέφερε τα παρακάτω για την διακοπή των δρομολόγιων της Σαμοθράκης.
«Λόγω της μηχανολογικής βλάβης που οδήγησε σε προσωρινή ακινητοποίηση το Ε/Γ-Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ και στη διακοπή των δρομολογίων με τη Σαμοθράκη, σε επικοινωνία μας με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, ζητήσαμε την άμεση παρέμβαση του, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες εναλλακτικές ενέργειες από πλευράς υπουργείου, για να μην αποκλειστεί συγκοινωνιακά το ακριτικό μας νησί.
Ο Υφυπουργός ανταποκρίθηκε, αναφέροντας πως το υπουργείο επικοινώνησε με την πλοιοκτήτρια εταιρεία για την ταχεία επισκευή της βλάβης, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο εξεύρεσης προσωρινής λύσης εξυπηρέτησης του νησιού, των κατοίκων και των επισκεπτών»
-Σε αναμονή λοιπόν με την ευχή να ευοδωθούν οι προσπάθειες του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου…!

1.442 τα μέλη που θα ψηφίσουν την Κυριακή 13 Μαΐου 
στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης!
Αυξήθηκαν τα μέλη της Ν.Δ. που θα ψηφίσουν την Κυριακή 13 Μαϊου στο Νομό Ξάνθης για τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και την ανάδειξη της νέας ΝΟΔΕ και των νέων ΔΗΜ.ΤΟ, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν..Δ Ν. Ξάνθης Νίκου Κιατίπη χθες στην «Ανοιχτή γραμμή». (σ.σ. Μέχρι την Δευτέρα ήταν 1.200 οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους)
Αναλυτικά τα μέλη που γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους μέχρι χθες στις 17.00 ήταν τα εξής:
ΔΗΜ.ΤΟ Ξάνθης 1.191
ΔΗΜ.ΤΟ Άβδηρα 120
ΔΗΜ.ΤΟ Τόπειρος 100
ΔΗΜ.ΤΟ Μύκη 31
Σύνολο 1442
-Ωστόσο και αυτός ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί, αφού δεν έχει έρθει ο τελικός και επίσημος κατάλογος από τα κεντρικά του κόμματος.

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ!
16 Μαΐου ο Αυγενάκης στη Ξάνθη, για να «πείσει» τους δικούς του 
να μην στηρίξουν τον Κλεισθένη Ι και την απλή αναλογική!
Καλώς τον. Μας (ξανά)ρχεται λοιπόν στη Ξάνθη σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες στις 16 Μαΐου ο γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης και μάλιστα όχι μόνος…
Αφού θα έρθει πακέτο με τον γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. προκειμένου να κάνουν φροντιστήριο στους γαλάζιους αυτοδιοικητικούς για την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση του κόμματος για τον Κλεισθένη 1 και την απλή αναλογική!
-Ποια είναι η επίσημη θέση του κόμματος και του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη; Μα εκλογές με τον παλιό… εκλογικό Νόμο και φυσικά ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ όπως τον θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ!
Αφελές ερώτημα… Ο κύριος Αυγενάκης έρχεται δηλαδή μεταξύ των άλλων για να πείσει και τον… Μανώλη Φανουράκη από υπέρ της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ, να στροφάρει… ΚΑΤΑ; Θα πολύ γέλιο τελικά αυτή η ιστορία…!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »