*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Πλήρωσε τελικά τα πρόστιμα για τα μπάζα ο Τσέπελης κ.Ανταμπούφη;

11 Μαΐου
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» έκανε άνω κάτω και την πλευρά του Δημάρχου αλλά και την πλευρά του Φανουράκη! Ορατή και… αόρατη!
-Δεν θέλουν και οι μεν αλλά και οι δε να ΛΑΜΨΕΙ η αλήθεια;
*Μιζαδόρος ο Δήμαρχος κύριε Φανουράκη; Απόδειξέ το!
Γιατί στα «χρυσά» σου χρόνια ως εξαπτέρυγο του πρώην Δήμαρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, τα ίδια έλεγαν κάποιοι και για σένα..!
Κι αν το ξέχασες, αν σου θυμίσω και σε ποιες περιπτώσεις αναφέρομαι…!
(Ή μπορείς να ρωτήσεις και τον φίλο σου τον Giannis Σιδηρόπουλο στον οποίο σε κατήγγειλε για την μάσκα Γκίνες ο πρώην κατασκευαστής των αρμάτων από τη Χρύσα, αν δεν θυμάσαι τις καταγγελίες του Δημήτρη Μπένη στο Κανάλι 6 για το διαχωριστικό της πισίνας… που δεν έγινε ποτέ! Κι ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟ σύμφωνα με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης!!! Εσύ ο…νόμιμος…)
……
*Κι ένα απλοϊκό ερώτημα… Από πότε ένας θεσμικός παράγοντας (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης…), όταν απευθύνει μια ερώτηση κατά του Δημάρχου Ξάνθης, ξεκινάει με την φράση, «Κύριε Δημαρχόπουλε κι όχι κύριε Δήμαρχε;»
-Δείγμα απαξίωσης ή δείγμα… Φανουράκικης νεοκουλτούρας;
……
*Κουιζ. Γιατί δεν κατέβηκε στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας ο «διαμορφωτής κοινής γνώμης» και κολλητός του Λύρατζη;
Επιτρέπεται η ΝΟΔΕ να μη θέλει να αναβαθμιστεί και να μένουν… εκτός τέτοια εξέχοντα στελέχη;
Που διαθέτουν και… selfie με τον Κυριάκο;
(σ.σ. Στον εκλεκτό του Πασχάλη αναφέρομαι…).
……
*Αποκλειστικό και ποδοσφαιρικό. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, θα ανακοινώσει η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη την μεταγραφή του πρώην δικού μας Ζίβκοβιτς.
-Τι χρήμα θα πάρουν ομάδα και παίχτης, ήδη σας το έχουμε αποκαλύψει… οπότε για μια ακόμη φορά αυτά που γράφουμε χθες, επιβεβαιώνονται… αύριο!
……
*Και τώρα που μας «φεύγει» ο Ζίβκοτς ποιος θα παίρνει το…μικρόφωνο από τον Γιακουμή και θα τραγουδάει στα live του Κυβερνείου;
……
*Τυχαία έπεσε στα χέρια μου μια ερώτηση του  Νίκου Ανταμπούφη στον τότε Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη (2009) και στον τότε Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, αν είχε πληρώσει ο γνωστός Τσέπελης τα πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί από την Πολεοδομία Ξάνθης για το μπάζωμα στο ρέμα της Χρύσας… Εντελώς τυχαία!
……
*Τότε λοιπόν όπως αποκαλύφθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, ο πανίσχυρος Τσέπελης ότι ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ πληρώσει! Τελικά μπορούμε να μάθουμε τι κατάληξη είχε εκείνη η παλιά ιστορία για την οποία  τιμωρήθηκε με πολύμηνη φυλάκισα μάλιστα στο Εφετείο Θράκη (τελεσιδίκως…) ο πρώην δερβέναγας της πόλης; Που θέλει να γίνει και Δήμαρχός μας;
……
*Και μια και αναφέρομαι στον Τσέπελη, να μην ρωτήσω τον σημερινό Δήμαρχο, την εξαίρετη κυρία  Σπανού και τον επίσης εξαίρετο Αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης (και επί των Οικονομικών…) Κυριάκο Παπαδόπουλο…

-Ο Απόστολος Αγκόρτσας ΠΛΗΡΩΣΕ τα πρόστιμα και αυτά που οφείλει στο Δήμο Ξάνθης; Ή μήπως… πλήρωσε στο Δήμο Μύκης κύριε Μούρκα; Κύριε Φανουράκη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »