*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Μαΐου

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο καθηγητής Χρ. Καραγιάννης! Επίθεση Ελένης Κίτσου στους...ανάδοχους γονείς!

11 Μαΐου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΜΘ: ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ…ΓΕΜΑΤH ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!
Η εικόνα στο προχθεσινό Περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ όπου θα συζητούνταν και το ψήφισμα για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται εδώ και 2 μήνες και 11 μέρες από την Τουρκία στις φυλακές Ανδριανούπολης.
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Moιρασμένες είναι οι απόψεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης για το πρόγραμμα “Κλεισθένης” του Υπουργείου Εσωτερικών, ανάμεσα στις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου . Σθεναρά αντίθετος εμφανίζεται ο Δήμαρχος Χ. Δημαρχόπουλος… Αρνητικός εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιακίρογλου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ιπποκράτης Καμαρίδης Αρνητικά ο Γιώργος Κολλάρος συνολικά για τον Kλεισθένη.
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό του Μέσον)
-Δημοσιογραφία Σιδηρόπουλου… Μοιρασμένες οι… απόψεις! Ένας υπέρ (ο Ανταμπούφης) και όλοι οι άλλοι (ακόμη κι ο Φανουράκης) κατά! Για τέτοιο… μοίρασμα μιλάμε!
……………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
-Τελικά υπάρχει... παραδικαστικό κύκλωμα στη Ξάνθη; Έγινε Εισαγγελική έρευνα με βάση τα προ μηνών «αποκαλυπτικά» δημοσιεύματα του Σιδηρόπουλου προκειμένου να διερευνηθούν οι επισκέψεις… Εισαγγελέα Εφετών στα… γραφεία, επί σκοπώ παρεμβάσεων και ποδηγέτησης της Δικαιοσύνης; Ήταν αληθείς εκείνες οι «ειδήσεις» ή έγιναν προκειμένου για μια ακόμη φορά να λασπωθεί ένας Εισαγγελικός λειτουργούς, επειδή του «χρεώνουν» κάποιοι την έκπτωση του Χατζηευαγγέλου από το αξίωμα του Δημάρχου;
(Ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος στο Σεμνά και Ταπεινά του Μαχητή)
-Περιμένουμε με ενδιαφέρον την συνέχεια… Διότι υπάρχει κι ένας Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης που δυστυχώς σιωπά!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μα είναι δυνατόν; Τόσο μα τόσο «άπληστοι» γίνανε Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης και ΦΕΞ ώστε να ζητάνε συνεχώς λεφτά για εκδηλώσεις που αμφιβάλω αν δεν γίνονταν στην πλατεία, θα συγκέντρωσαν λίγο κόσμο;
……
*Χθες για παράδειγμα εμφανίστηκαν στη συνεδρίαση του  Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης η κυρία Πέπη Στάντσιου (Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης) και ο εκπρόσωπος της ΦΕΞ οι οποίοι αφού πήραν ενίσχυση 3.000 ευρώ από τον Δήμο  Ξάνθης για καθιερωμένη καλοκαιρινή χορευτική εκδήλωση που θα κάνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, ζήτησαν συν… 8.000 ευρώ και από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.
Οπότε…ποιος είδε τον γιατρό (Ι. Καμαρίδης) και δεν… φοβήθηκε!
-Άστραψε και βρόντηξε, διότι δεν είναι δυνατόν συνεχώς οι ίδιοι και οι ίδιοι σύλλογοι να εισπράττουν τις επιχορηγήσεις… Από το Υπουργείο Πολιτισμού, από την Περιφέρεια, από τον Δήμο Ξάνθης και από το… Κέντρο Πολιτισμού δηλαδή και πάλι από τον Δήμο!
Οπότε και το αίτημα απορρίφθηκε ομόφωνα! (σ.σ. Παράγινε Πέπη μου… Έλεος μια τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια!)
....

(Το θέμα αφορούσε την Συνδιοργάνωση εκδήλωσης του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με το Λύκειο Ελληνίδων και τη Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης του 4ου πανελληνίου Ανταμώματος της Θράκης από 6 ως 8 Ιουλίου  με εισηγήτρια ποιάν άλλη; Την Αριστέα Αλατά, προϊσταμένη τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων!!! Την άλλη φορά να βάλουν εισηγητή τον Φανουράκη... )
……
*Βέβαια δεν φταίει μόνο η Πέπη που ζητάει συνεχώς από τον Δήμο Ξάνθης κι από παντού…!
Αλλά και οι Δημαρχόπουλοι που σε άλλους συλλόγους δεν έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ και σε άλλους… δίνουν συνέχεια!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Απέσυρε την υποψηφιότητα του για πρύτανης 
του ΔΠΘ ο καθηγητής Χρήστος Καραγιάννης
Αποκλειστικό. Εξελίξεις στο Πανεπιστήμιο. Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, απέσυρε την Τετάρτη 9 Μαΐου την υποψηφιότητά του για πρύτανης του ΔΠΘ, ο καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, Χρήστος Καραγιάννης!
Οπότε από τις 5 αρχικά υποψηφιότητες για τις Πρυτανικές εκλογές του ΔΠΘ που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Μαΐου, έμειναν οι εξής 4:
1. Τσαουσίδης Βασίλειος, από τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών
2. Κολιός Γεώργιος, από τμήμα Ιατρικής
3. Πολυχρονίδης Αλέξανδρος, από τμήμα Ιατρικής
4. Μπότσαρης Παντελής, από τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης
-Βέβαια μέχρι τις 22 Μαΐου ποιος ξέρει πόσοι υποψήφιοι θα απομείνουν τελικά, ειδικά όταν από τις πρώτες επαφές διαπίστωσαν… «άσχημο» κλίμα σε βάρος τους!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 
ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗ SUNLIGHT
Η Τ.Ε. Ξάνθης του ΚΚΕ και το Τ.Σ. Ξάνθης της ΚΝΕ προσκαλούν όλους τους πολίτες στην εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιούν τη Δευτέρα 14 Μάη στις 19:30΄ στο Αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ με θέμα: Βιομηχανικά Ατυχήματα Μεγάλης Έκτασης (ΒΑΜΕ) επιπτώσεις στο περιβάλλον, τη δημόσια υγεία, τους εργαζόμενους Μέτρα πρόληψης και εισηγήτρια την Εύη Γεωργιάδου, διδάκτορα Χημικό Μηχανικό, μηχανικό ασφαλείας και μέλος της αντιπροσωπείας του ΤΕΕ μέλος της ομάδας Περιβάλλοντος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ
Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις
Δε θυσιάζουμε τις ζωές μας στο βωμό των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων!
(Σ.Σ. Φυσικά η εκδήλωση μόνο τυχαία δεν γίνεται…μετά την πυρκαγιά μυστήριο στο Sunlight!)

ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) 
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΩΣ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε χθες από το fb κατά των ομόφυλων που θέλουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς, η Πρόεδρος των Ελλήνων Συνέλευσης Ξάνθης και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Δημήτρη Μπένη ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ.
Ιδού τι ανέφερε:
«ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!
ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ 161 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΟΜΟΦΥΛΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ….!!!!!!!
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ, ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ….
Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΜΟΔΑΣ, Ή ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ...
ΑΝ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΡΑΣΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΗ ΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!»
-Τα σχόλια τ’ αφήνω σε σας...!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »