*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ποιοί φοβούνται τον Κυριάκο Κεσίσογλου στη Ν.Δ.Ξάνθης;

05 Μαΐου
Οι αδελφοί Μπάμπης και Παράσχος Ευστρατίου στηρίζουν για αυριανό Δήμαρχο… Αβδήρων τον Νίκο Χατζόπουλο; Πάντως από ένα τσίπουρο (της παρέας) ξεκινάνε πάντα οι  νέοι δρόμοι…
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ1
…Στην προσπάθεια που κάνει η Επιτροπή Διαχείρισης και η Περιφέρεια ΑΜΘ για την πλήρη λειτουργικότητα του εμβληματικού μας κτιρίου, η ηθική και ουσιαστική στήριξη ανθρώπων που μεταλαμπαδεύουν το έργο και τη σκέψη του Μάνου είναι πολύτιμη για μας. Όπως και η εμπειρία ανθρώπων που με ανιδιοτέλεια βοηθάνε την πόλη και τον πολιτισμό μας. 
Νίκο Κυπουργέ, σ’ ευχαριστούμε!».
(Ο Μιχάλης Πουσπουρίκας στο Facebook)
-Κύριε Κυπουργέ σ’ ευχαριστούμε που για 3 μέρες πήρες μόνο…6.800 ευρώ! Να μας ξανάρθεις… και του χρόνου!
………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ2
-Ε, όχι και ανιδιοτέλεια κύριε Πουσπουρίκα και να τον… ευχαριστούμε κι από πάνω!
6.800 ευρώ, συν εισιτήρια, φιλοξενία κλπ πλήρωσε ο Δήμος Ξάνθης στον… ανιδιοτελή κύριο Κυπουργό για 3 μέρες, προκειμένου να συμμετάσχει στο Μουσικό Φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων 2018 και σχεδόν τα ίδια χρήματα του έδωσε και πέρσι!
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Shampoo» του «Μ»)
-Μα αν εσύ είσαι «βλαξ» δεν σου φταίει ο Πουσπουρίκας…Στην εποχή μας και η… ανιδιοτέλεια… πληρώνεται! Από 6.800-24.800 ευρώ! Αναλόγως…

Σεμνά &Ταπεινά
*Οι φίλοι του, η Ξάνθη, ΤΙΜΗΣΑΝ χθες τον Μίμη Τσίτσο με συγκίνηση, στο τελευταίο αντίο, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας.
….
*Βέβαια οι μύθοι (σ.σ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Αρχιτεκτονική, η διακόσμηση, το σχέδιο, η δημιουργία…) δεν πεθαίνουν γιατί τα έργα τους παραμένουν ΑΘΑΝΑΤΑ..
-Ωστόσο ο Μίμης Τσίτσιος θα (μας) λείψει…Και στην Ελλάδα και στην Ξάνθη και στο My club που θ’ ανοίξει για το φετινό Καλοκαίρι το Σάββατο 12 Μαϊου.
…..
*Προσωπικά βέβαια «αισθάνομαι» τυχερός, γιατί ο Μίμης όσες συνεντεύξεις έδωσε στη Ξάνθη, λίγες αλλά αποκλειστικές, τις έδωσε σε μένα..!
Με τίμησε με την λάμψη του μυαλού του, της φαντασίας του…της μοναδικότητάς του.
-Μίλησα για λίγη ώρα με τον Πέτρο Κονταρίδη χθες για τον Μίμη Τσίτσιο. Και θα μείνω σε αυτά που μου είπε, για τον μεγάλο Δημιουργό της διακόσμησης και της Αρχιτεκτονικής. Ένας Μύθος που έφυγε, αλλά η ΛΑΜΨΗ του δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ!
....
*Κι εκεί που νόμιζα οτι ο Μπάμπης Ευστρατίου είναι με τον Δημήτρη Γαλανόπουλο στη μάχη του Δήμου Αβδήρων, τον είδα να πίνει τσίπουρο το μεσημέρι της Παρασκευής με το δεξί χέρι του Γ. Τσιτιρίδη και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων Νίκο Χατζόπουλο! Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις...
......
*Ακόμη δεν μπορεί να το χωνέψει ο Μιχάλης Αμοιρίδης πως στο σημερινό γεύμα του Ευριπίδη Στυλιανίδη προς τιμή του Κώστα Καραμανλή στο σπίτι του στην Ξυλαγανή, θα είναι ναι μεν ο Μέτιος, δεν θα είναι όμως ο....ίδιος! 
....
*Πιο εύκολο Μιχάλη μου είναι να προσκαλέσει ο Ευριπίδης τον Τένη στο τραπέζι του, για να κάνει τα χατίρια του Μέτιου, παρά εσένα, τον Οντέρ και τον Πατακάκη! Άλλωστε στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει και το ο σώζων εαυτόν σωθείτε...

Για γέλια, ή για κλάματα κυρία Ελένη Δημούδη;
Πρόταση Φώτη Καραλίδη για έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους Έλληνες Στρατιωτικούς!
Τελικά για γέλια ή για κλάματα είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ αφού αδυνατούν ακόμη και για τα αυτονόητα; Την έκδοση ενός ψηφίσματος για τους Έλληνες Στρατιωτικούς που κρατάει εδώ και δυο μήνες και πλέον η Τουρκία;
Χθες για παράδειγμα μας ήρθε επιστολή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Φώτη Καραλίδη που ζητάει…εκτός ημερήσιας διάταξης, ψήφισμα για τους Έλληνες στρατιωτικούς!!!
Ιδού τι αναφέρει η επιστολή του κυρίου Καραλίδη:
Κομοτηνή 04-05-2018
ΠΡΟΣ
α. Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
β. Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου
ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑ:
 «Έκδοσης  ψηφίσματος συμπαράστασης  στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης στην  Τουρκία ».
Η παράταξή μας προτείνει στην 7η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαΐου και μετά το πέρας της συζήτησης και έκφρασης απόψεων επί του Σχεδίου Νόμου ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι, να τεθεί προς έγκριση η έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης στην  Τουρκία
Για την Κοινωνική Συμμαχία
Ο Επικεφαλής
Καραλίδης Φώτιος

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: ΘΡΑΚΗ, Η ΝΕΑ ΜΟΡΙΑ;
Εάν διαβάζετε τα τοπικά νέα, στην υποκατηγορία αστυνομικά, έχουν πολλαπλασιαστεί οι ειδήσεις για καταδιώξεις προσφύγων και λαθρεμπόρων, για συλλήψεις και προσαγωγές το τελευταίο δίμηνο.
Σύμφωνα με τα επισημά στοιχεία διέλευσης προσφύγων από τον Έβρο το 2017 πέρασαν 5800 άτομα. Μόνο τον Απρίλιο του 2018, μόνο, πέρασαν οι μισοί από τους περσινούς, 2900. Υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις ότι οι ροές έχουν μετακινηθεί από τα νησιά στην Θράκη μέσω Έβρου ή Θρακικού Πελάγους.
Δεν υπάρχει καμία προετοιμασία από κανένα φορέα.
Δεν υπάρχει καμία έντονη ανησυχία από τα τοπικά ΜΜΕ της Θράκης, μόνο απλές καταγραφές.
Ο μονός που κάτι έχει αρχίσει να ψελλίζει είναι ο δήμαρχος Ορεστιάδας.
Κατά την άποψη μου αυτό θα είναι το μέγιστο πρόβλημα της περιοχής μας για το επόμενο διάστημα. Αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά θέματα τώρα όπως η καλλιέργεια κάνναβης, με αυτά θα ασχολούμαστε. Εδώ κάναμε και ειδικό γραφείο στο υπουργείο.
Yes-We-CAN-NABIS! Who give a dawn for the refugees! Now, it is not cool, like before, with the germanotsoliades!
Υ.Γ. Όταν θα έρθει ο κ. Τσίπρας με διμοιρίες ΜΑΤ στην περιοχή και μας μιλάει για ολιστική ανάπτυξη και έχουμε κλειστά τα καταστήματα και εμείς, κάνοντας συλλαλητήρια, θα είναι ήδη αργά!
Ποιοι φοβούνται τον… Κυριάκο Κεσίσογλου;
Υποτίθεται (για τον Παράσχο Ευστρατίου το σχόλιό μου…) είναι χορηγός του! Υποτίθεται ότι και οι τρεις (ήταν στο τραπέζι και ο Μπάμπης Ευστρατίου), ήταν πρώην της…ΑΝΕΛ κατά Χρύσας Ούτση… Και αλληλο-στηρίζονται!
Υποτίθεται…!
-Γιατί χθες έπιναν…τσίπουρο αλληλοστήριξης για την ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜ.ΤΟ Παράσχος Ευστρατίου, Μπάμπης Ευστρατίου, Νίκος Χατζόπουλος (ΔΕΥΑ Αβδήρων), Νίκος Κιατίπης και Μιχάλης Πατεράκης…
Κι ο …Κεσίσογλου απών! Why mr Parashos

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »