*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Η ανάρτηση της Θωμαή Ψάλτη για τον Τάκη Αλεξούδα...

18 Μαΐου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με μια φωτογραφία από τον «απόηχο» του γενέθλιου πάρτι το περασμένο Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ για τα 15 χρόνια λειτουργίας «ΑΜΑΝ bar» και «Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Δυο αστέρια του μαγαζιού, η παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε Θωμαή Ψάλτη και η barwoman Εμμανουέλα Μπατζακίδου, έχουν ανάμεσά τους, αγκαλιά, τον τρομερό Τάκη Αλεξούδα και γράφουν το εξής κολακευτικό σχόλιο:
«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BOSS... ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ...»!
……
*Αύριο Σάββατο 19 Μαΐου, η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου, επιστρέφει για άλλο ένα Live (το 3ο κατά σειρά αν δεν κάνω λάθος), μαζί με το νταούλι της αλλά και τον στενό συνεργάτη της, τον μπουζουξή Ανέστη Χατζημεστή, για μια υπέροχη βραδιά διασκέδασης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
-Να μη λείψει… κανείς!
……
*Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ξάνθη η πρώην barwoman του «ΑΜΑΝ Bar» και του «ΚΥΤΤΑΡΟ», η εκρηκτική Γαλήνη που ήρθε πρόσφατα από την Ισπανία αποκλειστικά για το γενέθλιο πάρτι του Ελληνάδικου!
-Μάλιστα χθες Πέμπτη το πρωί η Γαλήνη είχε συνάντηση για… καφέ με τον γνωστό ξανθιώτη παπαράτσι Κυριάκο Κεσίσογλου, έχοντας μάλιστα δίπλα της και τον «ΜΑΧΗΤΗ», στον οποίο αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μια επιχειρηματική δραστηριότητα, χωρίς ωστόσο να του διευκρινίσει που θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, στην Ξάνθη ή στην Ισπανία!...
……
*Ο νεαρός Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ξανα-ανέλαβε «μάνατζερ» του κολλητού του φίλου, τραγουδιστή Γιώργος Καρυπίδη που με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού του «πίσω δεν γυρίζω» αλλά και του videoclip του, ενημέρωνε χθες από το Facebook τους θαυμαστές του Γιώργου ότι «Σε μια μέρα 8.000 views'! Τα καλύτερα έρχονται αδελφέ μου!! George Karipidis», αναφερόμενος φυσικά στις προβολές που είχε το videoclip του τραγουδιού στο YOU TUBE!!!
-Αυτό θα πει κολλητός και αδελφικός φίλος! Κάθισε και μέτρησε ένα- προς ένα τα «views»!
-Μπράβο Χαράλαμπε για το κουράγιο σου και 8.000 μπράβο Γιώργο για την επιτυχία που έχει το νέο σου τραγούδι αλλά και την απήχηση στο μουσικόφιλο κοινό!!!
……
*Και τέλος, αύριο Σάββατο 19 Μαϊου, άλλο ένα «εκρηκτικό» live έρχεται στο Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης!
John & Chris Bozidis & Andreas Darbuka, live στις «Σκιές»!
-Μάλιστα οι τρεις καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν κατ’ αποκλειστικότητα, τόσο το νέο τους τραγούδι όσο και το νέο καλοκαιρινό καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα!

-Κλείστε ρεζερβέ είτε με ένα τηλεφώνημα στο 694 276 8925 ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Ελληνάδικου «Σκιές»  στο Facebook!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »