*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Μαΐου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ο Φανουράκης, η σιωπή του Παράσχου Ευστρατίου για τον Ραψωμανίκη και οι "γιαλατζί" αριστεροί...

09 Μαΐου
*Αχτύπητο το σχόλιο του Θανάση Ξυνίδη στο fb και απορώ γιατί τώρα που είναι εκτός ενεργούς πολιτικής, βγάζει τα καλύτερα (πολιτικά) εσώψυχά του!
«Τελικά η επίσκεψη Καραμανλή και ιδιαίτερα οι εναγκαλιστικές φωτογραφίες του με κατηγορία τοπικών παραγόντων ήταν το καλύτερο προμοτάρισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για ρήξη με το παρελθόν του καραμανλισμού».
-Ο καθείς με τις εμμονές του….!
……
*Πρώτος ο Φανουράκης, ακολούθησε ο δάσκαλος και μέντορας…
-Λέτε στο τέλος να μας προκύψουν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονταν περισσότερο κι από τον... Τσίπρα για την πολιτική «επιβίωση» του Κυριάκου;
……
*Και μην μου επαναλάβουν πάλι κάποιοι το ίδιο ανάγνωσμα… Ισχυριζόμενοι κακοηθέστατα ότι ο Πούλιος ήταν «χαμένος» από χέρι, από την ώρα που ήταν επιλογή των… Ξυνιδαίων; Έλεος!
-Αυτά ούτε ο Καλλιγάς θα τα έλεγε…
……
*Παρήγγειλαν καφέ, ξαναπαρήγγειλαν… βγήκαν και για τσιγάρο και δεν άρχιζαν την συνεδρίαση χθες στην Οικονομική Επιτροπή…
-Ο λόγος; Τους πήρε ο… Φανουράκης και τους είπε να μη ξεκινήσουν αν δεν είναι ο ίδιος… παρών, διότι έπρεπε να πάει στο σχολείο να πάρει το παιδί του…
-Κι επί 25 λεπτά τους έκανε όλους να τον περιμένουνε! Δημοτικούς συμβούλους, υπαλλήλους, δημοσιογράφους… προκειμένου να είναι παρών, όχι βέβαια για να ψηφίσει ή να καταψηφίσει κάποιο θέμα, αφού δεν είναι καν μέλος… αλλά για να… παρακολουθεί!
-Μανώλη τελικά υποκλίνομαι!
-Είσαι… ΜΕΓΑΛΟΣ! Και πολύ καλά τους κάνεις!
……
*Την περασμένη φορά ο Μανώλης «ανακάλυψε» ότι η ιδιαιτέρα… απουσιάζει κι είναι κλειστό το γραφείο του Δημάρχου, την Δευτέρα έστησε 15 λεπτά την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και χθες έστησε 25 λεπτά την Οικονομική Επιτροπή!!! Δηλαδή όλοι στέκονται σούζα πλέον στο Δήμο Ξάνθης…!
-Κι αν «τολμάν» ας… «βήξουν» χωρίς να είναι παρών…ή να κλείσει το γραφείο η ιδιαιτέρα και να φύγει πριν κλείσει το Δημαρχείο!
……
*Τα αντίποινα. Στις εκλογές του 2019 θα πείσω τον Κώστα Ζώτο να κατέβει υποψήφιος με τον Δημαρχόπουλο…
-Κι αν «τολμάει» ας συνεχίσει τις ίδιες μαγκιές ο Μανώλης!
-Καλά τα κόλπα, υπάρχουν όμως και τα… αντίκολπα!
……
*Μούγκα στη στρούγκα χθες ο Παράσχος Ευστρατίου. Τον πήρα για να τον βγάλω στην Ανοιχτή γραμμή και να απαντήσει στον Ραψομανίκη ή στον  Πλέσσια ή να μας πει, «τι είδους χορηγός του Κυριάκου (Κεσίσογλου) είναι, όταν δεν τον καλεί ούτε στα τσίπουρα με τους ψηφοφόρους…», αλλά ούτε φωνή, ούτε ακρόαση!
-Παράσχο τι συνέβη; Δεν σου έδωσε την άδεια ο… Συληγαρδάκης!;
……
*Επειδή κάποιοι με προκαλούν… Όποιοι «γιαλαντζί» αριστεροί με χουντικές καταβολές θέλουν να συγκρίνουμε τις ιστορίες των ριζών και οικογενειών μας, ιδού η Ρόδος…!

-Γιατί όταν ο δικός μου παππούς διάβαζε Μακεδονία, Έθνος και Ανένδοτο, αυτοί μελετούσαν μόνο Μέρτζο και Τσάκιτζη…! Ή ήταν μέλη στη Συμβουλευτική και σύχναζαν στην Εμπορική Λέσχη με τις… «καρφίτσες»…! Έτσι απλά…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »