*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Μαΐου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Νέο τραγούδι ηχογραφεί η Έλσα Καρυώτη...

24 Μαΐου
*Στο στούντιο, για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού, βρίσκεται αυτό τον καιρό η Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια, Έλσα Καρυώτη, που έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από το talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star», και παράλληλα ετοιμάζει και τα γυρίσματα του videoclip της, χωρίς όμως να μας ανακοινώσει ακόμη τον τίτλο του!
-Την είδηση αποκάλυψε η ίδια μόλις χθες από το facebook γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Σε λίγο καιρό θα μοιραστώ μαζί σας το νέο μου Τραγούδι..
Σε Μουσική κ Στίχους των Αντώνη και Δημήτρη Παπαβομβολακη…
Ένα video clip της «Polygnome».
Η Συγκίνηση μου Μεγάλη.
Η Χαρά μου Απερίγραπτη.
Εύχομαι να αγγίξει την Ψυχή σας όπως άγγιξε κ την Δική μου…».
……
*Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, βρέθηκε την περασμένη Κυριακή 20 Μαΐου στο Λυκοδρόμιο της Σταυρούπολης, ο τρομερός Τάκης Αλεξούδας του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, συνοδευόμενος μάλιστα και από τον γιό του, ο οποίος τον… φωτογράφησε μπροστά στην εκκλησία!
-Την Δευτέρα μάλιστα γιόρταζε και η Μητέρα του Τάκη και για τον λόγο αυτό δέχθηκε στο Facebook δεκάδες ευχητήρια μηνύματα από φίλους και γνωστούς του!
……
*Κάτι νέο ετοιμάζουν ο γνωστός Ξανθιώτης τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, Αντώνη Χειμωνίδης και η επίσης Ξανθιώτισσα ταλαντούχα τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και τον τελευταίο καιρό περνάνε τα βράδια τους στο studio του Αντώνη!
-Τώρα αν πρόκειται για κάποια συνεργασία για live εμφανίσεις ή για νέο τραγούδι, δεν μπορώ να σας το πω με σιγουριά!
-Λεπτομέρειες πάντως θα μάθετε σύντομα από τη στήλη!
……
*Παράλληλα με τον «Κηφισοφώντα» του Δημήτρη Ψαθά, το Θεατρικό Τμήμα Ενιλίκων του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης, ετοιμάζει και τη «Γαλάζια Χελώνα» του ίδιου συγγραφέα... και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Χαϊτίδης δεν προλαβαίνει τις πρόβες!!!
-Όπως λέει και ο σοφός λαός Δημήτρη, «δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε!
-Τι τα ήθελες ταυτόχρονα τα δυο έργα!
-Πάντως αν κρίνω από την εμπειρία σου, το αποτέλεσμα σίγουρα θα είναι… τέλειο!
……
*Τέλος της «χειμερινής» σαιζόν για το Ελληνάδικο «Σκιές» στη Διομήδεια Ξάνθης και το… γιόρτασε το περασμένο Σάββατο 19 Μαΐου με το τελευταίο Live με τους Chris & John Bozidis και Andrea Darbouka!
-Οι «Σκιές» ανανεώνουν το ραντεβού με τους… φίλους τους για την νέα περίοδο που θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα αρχές Σεπτέμβρη!
……
*«Σκίζει» το νέο τραγούδι του Γιώργου Καρυπίδη «Πίσω δεν γυρίζω», όχι μόνο στο YOU TUBE, αλλά και σε όλα τα ραδιόφωνα και τα site της Ελλάδας, αφού μέσα σε λίγες μέρες από την κυκλοφορία του έχει γίνει ήδη η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού!
-Γι’ αυτό ο Γιώργος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την επιτυχία του αυτή, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Facebook:
«Ευχαριστώ όλα τα ραδιόφωνα για την μετάδοση και την στήριξη του τραγουδιού μου, τον Βασίλης Ακ για την προώθηση του σε όλα τα site της Ελλάδος που μέσα σε 2 μέρες έδωσαν άλλη τροχιά στο κομμάτι και τον Mixalis Kalaentzis για τις ξεχωριστές διαφημίσεις του στο youtube που το ανεβάζει όλο και περισσότερο!!

«Πίσω δε γυρίζω». Στιχ.&Μουσ. Γ.Καριπιδης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »