*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαΐου

Ο Τσορλίδης, το "μαξιλαράκι" του Τσίπρα, η νέα ΝΟΔΕ και το ξέσπασμα του Κεσίσογλου

19 Μαΐου
Υπέρ της Απλής… Κεσισογλικής Αναλογικής ο Κυριάκος!
Εγώ θέλω ένα έντιμο και δημοκρατικό σύστημα κύριε Αυγενάκη! Απλή… Κεσισογλική αναλογική… Με την ψήφο την δική μου του Τζίμη και του Παράσχου, να εκλέγομαι στη ΝΟΔΕ… Τίποτε λιγότερο, τίποτα περισσότερο…!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Η προτεινόμενη ονομασία είναι ο ορισμός του αλυτρωτισμού, μια και ο προσδιορισμός είναι εθνικός (επανάσταση του Ίλιντεν- εθνική γιορτή των Σκοπιανών) και όχι γεωγραφικός!!!
(Η Αντιδήμαρχος Ξάνθης Αλεξία Γκιρτζίκη στο fb για την προτεινόμενη νέα ονομασία των Σκοπίων)
-Δεν πειράζει Αλεξία… Ο Σταύρος Θεοδωράκης να ‘ναι καλά!
……………………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Στην ΕΡΤ1 ο Κ. Χατζηδάκης έχει τις λύσεις για μετά τις εκλογές, με 4-5 μέτρα θα αλλάξουν την πορεία της οικονομίας άμεσα και κοστολογημένα. Δεν βλέπω την ώρα.. πάω να παραγγείλω την καινούργια μου Jaguar
(Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και μηχανικός Δημήτρης Βορίδης στο fb)
-Έτοιμος για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του… Τάσου Τεφρωνίδη!

ΣΕΜΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
*Έχασε την «ευκαιρία» της ζωής του τελικά ο Σάββας Μελισσόπουλος την περασμένη Τετάρτη…
-Διότι αν είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ήταν παρών, μπορεί να ήταν αυτός στη θέση του Τάσου Τεφρωνίδη!
-Αν και κάτι μου λέει ότι ήταν… κομμένος από χέρι! Κι αυτός και ο Φανουράκης, άσχετα αν λέει άλλα ο Ανταμπούφης!
(σ.σ. Που καλό θα είναι –και το γράφω καλοπροαίρετα- να μην μιλάει εξ’ ονόματος του Τάσου Τεφρωνίδη… αφού κανείς δεν τον όρισε γραφείου τύπου του!).
…..
*Χθες για παράδειγμα μιλώντας ο Νίκος Ανταμπούφης με στον Τένη Καμαρίδη στην Ανοιχτή γραμμή, του είπε μεταξύ των άλλων και ότι « δεν έχει  λήξει και δεν έχει κλείσει  καμία πόρτα με την Κοινωνία Δημοτών…».
-Κοινωνία Δημοτών, δηλαδή θα κατεβείτε με τον… Φανουράκη στις τάξεις σας κύριε Ανταμπούφη; Θα μας τρελάνετε τελείως; Τότε πάρτε μαζί σας και τον… Τσέπελη να γίνετε πολλοί!
……
*Και το αφελές ερώτημα: Πως ενώ είναι ήδη επικεφαλής (και Αρχηγός), της νέας δημοτικής παράταξης ο Τάσος Τρυφωνίδης, κάνει κρούσεις και μιλάει εξ… ονόματός του στα ΜΜΕ ο κύριος Ανταμπούφης;
-Άλλος δηλαδή ο αρχηγός κι άλλος… «καταρτίζει» το ψηφοδέλτιο; Γίνεται αυτό;
(σ.σ. Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο…).
......
*Απίστευτος Νίκος Κιατίπης! 'Εκανε γραμματέα της ΝΟΔΕ τον 'βολεμένο" του Ζαγναφέρη, κύριο Παπαχαβιάρη και αντιπροέδρους τους Πασχάλη Λύρατζη και Μιχάλη Πατεράκη στην νέα Διοίκηση της ΝΟΔΕ. Επίσης όρισε υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης τον Χασάν Ογλού Ορχάν, ταμία τον Μήτσιο του Κρητσίνη, υπεύθυνο Δημοσίων υπαλλήλων τον Δημήτρη Αμπατζή και υπεύθυνη εκλογικής ετοιμότητας την Ελένη Σισμάνη! Επίσης όρισε υπεύθυνη γυναικών την Κομματίδου κι έδωσε κι ένα αξίωμα την Σταμπουλή και "καθάρισε"! (σ.σ. Πάλι που δεν ανέθεσε κάποια κομματικά καθήκοντα και στον Σάκη Κριτσίνη...)

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ!
Στο δρόμο που χάραξε ο Φανουράκης κι ο… Κεσίσογλου!;
Χθες για παράδειγμα διάβασα ανάρτηση του πρώην των ΑΝΕΛ και νυν (ξανά) της Νέας Δημοκρατίας στο fb, στην οποία εμφανίζεται φουλ…υπέρ της ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ:
Ιδού και το σχόλιό του!
“ΠΟΛΙΤΙΚΑ…ΜΑΘΗΜΑΤΑ.. .ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ Κ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ  ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΠΩΣ Ο Κ. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ Κ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΛΕΟΣ... Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΙΜΗ ΜΑΣ. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.
-Διπρόσωπος πότε ο Αυγενάκης φίλτατε Κυριάκο; Από την αρχή κατά της Απλής αναλογικής ήταν… εκτός αν τον «μπέρδεψες» με τον κουμπάρο του τον Φανουράκη ή αυτή είναι η νέα γραμμή του Παράσχου Ευστρατίου!
(σ.σ. Κι έπειτα απορεί ο Κυριάκοπς πως πήρε μόνο 3-4 ψήφους στις εκλογές της ΝΟΔΕ ως υποψήφιος)

Ευχαριστίες Δημάρχου Ξάνθης για την άμεση επέμβαση της ΔΕΗ
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ευχαριστεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και συγχαίρει τα στελέχη και το προσωπικό της, για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της στο πρόβλημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 17 Μαΐου 2018, λόγω σοβαρής βλάβης στον υποσταθμό της ΔΕΗ που είχε ως αποτέλεσμα την μη λειτουργία του οδοφωτισμού στην πόλη της Ξάνθης και στην ευρύτερη περιοχή.
Τα εξειδικευμένα συνεργεία της ΔΕΗ, με την άμεση παρέμβασή τους, αντιμετώπισαν τη βλάβη και συνεχίζουν τις εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση.
 Ο κ. Δημαρχόπουλος εξαίρει την άρτια συνεργασία που υφίσταται μεταξύ του Δήμου μας και του τοπικού καταστήματος της ΔΕΗ, η οποία φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ: «Μαξιλαράκι» 
από τις Τράπεζες κρατάει ο Τσίπρας!
«Τσιπρικός» για τον 13ο μισθό δηλώνει ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης και σχολιάζει στο fb με νόημα για το θέμα των περικοπών των συντάξεων:
«Όσες περικοπές και να γίνουν στις συντάξεις το 2019 ο Τσίπρας έχει στα χέρια του 20 δις € "μαξιλαράκι" από τις τράπεζες που πέρασαν με επιτυχία τα stress test. Με αυτά τα χρήματα άνετα μπορεί να κάνει κοινωνική πολιτική δίνοντας την 13η σύνταξη (σε συνταξιούχους κάτω των 700€) και να αρχίζει να μοιράζει χιλιάρικα στους ανέργους όπως έκανε και τα προηγούμενα Χριστούγεννα.
Κρατήστε μιά πισινή για τη συνέχεια μιάς κι έχω την αίσθηση ή σημερινή συγκυβέρνηση δεν θα πέσει στο σφάλμα της προηγούμενης (βλέπε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που κι εκεί υπήρχε "μαξιλαράκι" 12 δις € αλλά ο Σαμαράς προτίμησε να το κρατήσει στα ταμεία του Κράτους αντί να γλυκάνει τους ήδη ταλαιπωρημένους ανέργους + μισθωτούς + συνταξιούχους.
Τον Έλληνα είναι να μην τον πιάσεις στο φιλότιμο... κι αν τον γλυκάνεις και μ ένα καλό μπαξίσι... τότε είναι ικανός για όλα…
Φιλικά
Αναστάσιος Τσορλίδης»

-Τα… κόμματα πολλοί εμίσησαν, τα… προεκλογικά μπαξίσια ουδείς! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »