*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ο Μέτιος «εξαφάνισε» εντελώς τον Πατακάκη απο το Δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ για την «Δραμοινογνωσία 2018».

30 Μαΐου
Με εξαφανισμένο τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας από τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ανέβασε στην σελίδα του ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ γιορτάστηκε στη Δράμα για 5η συνεχή χρονιά η  «Δραμοινογνωσία».

Γράφει ο Πάνος Παπαδόπουλος

Με εξαφανισμένο τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη, από τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ανέβασε στην σελίδα του ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος γιορτάστηκε στη Δράμα για 5η συνεχή χρονιά η  «Δραμοινογνωσία».
Μάλιστα η διοίκηση της Περιφέρειας για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις αναφέρει ότι εκτός από τη Δράμα, μαζί της ολόκληρη η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσκαλούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες να γνωρίσουν ένα εμβληματικό τοπικό προϊόν: το δραμινό κρασί.
Φυσικά στο κείμενο δεν γίνεται λόγος για τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας μια και συνεχίζει ο περιφερειάρχης στην ανάρτησή του: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η «Δραμοινογνωσία» κινητοποιεί τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους και τους πολίτες της Δράμας για ένα κοινό στόχο:
την προβολή του εκλεκτού κρασιού της περιοχής και την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.
Με επίκεντρο το κρασί, διοργανώνονται μια σειρά από εκδηλώσεις που μας γνωρίζουν τη Δράμα, τους κατοίκους της, τα αξιοθέατα και τις παραδόσεις της.
Και βέβαια, γνωρίζουμε τα οινοποιεία της περιοχής και έχουμε την ευκαιρία να εκτιμήσουμε την ποιότητα των τοπικών κρασιών.
Η «Δραμοινογνωσία» είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Μια γιορτή του κρασιού, της επιχειρηματικότητας και όλης της πόλης.
Η επιτυχία της τα τελευταία πέντε χρόνια αποδεικνύει πως όταν εργαζόμαστε όλοι μαζί για την προβολή των τοπικών μας προϊόντων μπορούμε και καταφέρνουμε πολλά.
Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο αυτής της επιτυχίας είναι ότι συνδυάζει τρεις τομείς ανάπτυξης για την Περιφέρειά μας: τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό.
Συγχαίρω θερμά όλους όσους εργάστηκαν και φέτος για την διοργάνωση της «Δραμοινογνωσία» καθώς και τα εννιά φημισμένα οινοποιεία της περιοχής: το Κτήμα Παυλίδη, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, το Château Nico Lazaridi, το Κτήμα Μανωλεσάκη, το Κτήμα Τέχνη Οίνου, το Κτήμα Μιχαηλίδη, το Κτήμα Οινογένεσις, την ΟΙΝΩΨ-Νίκος Καρατζάς και το Κτήμα Χρήστου Κλωναρίδη.
Η ενεργοποίηση των επιχειρήσεων και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας είναι η καλύτερη εγγύηση για μια πετυχημένη διοργάνωση που θα είναι προς όφελος όλων των πολιτών της Δράμας και της τοπικής οικονομίας».
Το όνομα Πατακάκης εξαφανισμένο από παντού!

Πάνος Παπ. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »