*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: Μας τελείωσε από Περιφερειάρχης της Ν.Δ. ο Αντώνης Πασχάλης

30 Μαΐου
Μας τελείωσε από Περιφερειάρχης της Ν.Δ. ο Αντώνης Πασχάλης από χθες, 
με επίσημη εγκύκλιο από τα κεντρικά του κόμματος!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
…ερωτούμε τον κ. Δήμαρχο να μας εξηγήσει τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αποφάσισε την δεδομένη χρονική στιγμή να προχωρήσει στην αλλαγή του κανονισμού, αφού ουσιαστικά αυτές οι αλλαγές ….διαμορφώνουν την λειτουργία του Δήμου για τα επόμενα χρόνια, για τα οποία βέβαια φρονούμε ότι ο σημερινός Δήμαρχος θα είναι μια ζοφερή ανάμνηση
(Ο Μανώλης Φανουράκης σε μια ακόμη ερώτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης)
-Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται… για τον Οκτώβριο του 2019. Δηλαδή ενάμιση χρόνο μετά!
……………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Ο Δημήτρης Βορίδης λοιπόν έλυσε την «σιωπή» του στο «Στραβά κι Ανάποδα»:
-Που είναι τα… ποδήλατα με τα οποία φωτογραφίζονταν… προεκλογικά το 2010 τόσο υπερηφάνως ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης;
-Μα εκεί που βρίσκεται φαντάζομαι η… μάσκα Γκίνες για την οποία ξόδεψε χιλιάδες ευρώ ο Φανουράκης και δεν σηκώθηκε ποτέ από το έδαφος!!! Στο κλειστό «Φ. Αμοιρίδης»!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Αμαρτίες Στυλιανίδη, παιδεύουσι…Φανουράκη!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δυσανασχέτησαν κάποιοι επειδή είδαν να σηκώνουν το ΚΥΠΕΛΛΟ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Λεύκιππου Ξάνθης στον τελικό της Δράμας, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη…!
-Μα αφού και το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Ζαγναφέρης ήταν ΕΚΤΟΣ Ξάνθης! Ποιος του φταίει; Ο Μέτιος ή ο… Παπαχαβιάρης που ακόμη περιμένουμε να απαντήσει ως νέος γραμματέας της ΝΟΔΕ στο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για την απάντησή του στον Μητσοτάκη!!! Τόσο πολύ το σκέφτεται;
……
*Και βέβαια μπορεί αυτήν τη φορά να μην πήγε στο Ναύπλιο ο Ζαγαφέρης να πιει καφέ με τον Αντώνη Σαμαρά… δεν ήταν όμως ούτε στη Ξάνθη, ούτε στη Δράμα που είχε την Δραμοινογνωσία!
Οπότε με ποιόν να σηκώσει το Κύπελλο ο Δημαρχόπουλος; Ήταν ο Φώτης παρών στον τελικό και πήρε αυτός τα εύσημα!
Ας πρόσεχες φίλε Κώστα, γιατί στο ξαναλέω… το fb δεν βγάζει ούτε Περιφερειάρχη, ούτε και αντιπεριφερειάρχες!
……
*Θαύμα θαυμάτων! Μέχρι κι ο Τσέπελης μίλησε στο χθεσινό δημοτικό, προκειμένου να σιγοντάρει τον γιατρό…!
Κι ήταν απόλαυση…!
(σ.σ. Βέβαια αφού αγόρευσε, στη συνέχεια… αποχώρησε χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς!).
.....
*Ομόφωνο το χθεσινό ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, για τον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη και τις αποδοκιμασίες των Ποντίων στην εκδήλωση Μνήμης της 19 Μαίου κατά την συνεδρίαση της Τρίτης. 
Εντάξει μας πείσατε σύντροφοι Φανουράκη-Ανταμπούφη και Τσέπελη! Το κολυμβητήριο δεν θα γίνει μέχρι τις εκλογές!!!
Απόλαυση ήταν να παρακολουθεί κανείς την προσπάθεια των επικεφαλής της αντιπολίτευσης Φανουράκη, Ανταμπούφη και Ι. Καμαρίδη αλλά και του Τσέπελη στη χθεσινή συνεδρίαση να μας πείσουν ότι… ότι και να λέει η Τεχνική Υπηρεσία κι όσο κι αν προχώρησαν κάποιες μελέτες και δημοπρασίες κλπ, το κολυμβητήριο μέχρι το τέλος της θητείας του Δημάρχου Ξάνθης, δεν πρόκειται να… λειτουργήσει!
Σωστοί!!!!
-Διότι αυτός είναι διακαής πόθος τους, με την διαφορά ότι αυτός που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κολυμβητήριο που «κληρονόμησε» από τους Φανουράκη-Στυλιανίδη κλπ μετά από 40 χρόνια, λέγεται Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!
-Τώρα αν καθυστέρησαν οι άδειες και οι εγκρίσεις από το Υπουργείο Αθλητισμού ή και στην συγκεκριμένη περίπτωση θριαμβεύει η γραφειοκρατία, ο κόσμος δεν πλανιέται!
-Διότι ξέρει ότι ο σημερινός Δήμαρχος με το μόνο που ασχολείται από τότε που ανέλαβε καθήκοντα, είναι οι «αμαρτίες» που κληρονόμησε από τους προκατόχους του! Και ο νοών νοείτω…!
(σ.σ. Πιο ωραίος απο όλους βέβαια ο Φανουράκης...Ο οποίος ενώ κληρονόμησε με τον Λάκη Στυλιανίδη το ΠΑΡΑΝΟΜΟ κολυμβητήριο στον Δημαρχόπουλο, φωνάζει κι απο πάνω, αντί να λογοδοτήσει για τις παρανομίες του!) 
Who is Who… Ο ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ!;
Το κείμενο είναι από τα «Τουρκικά Νέα» Κείμενο της 28/5/2018 και αναφέρει τα παρακάτω:
«Πριν από μερικά χρόνια πρώην μειονοτικός βουλευτής που έχει πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία (….) είχε πάρει μαζί του κάποιους ανθρώπους της μειονότητας και αφού τους υποσχέθηκε δωρεάν εξετάσεις αλλά και νοσηλεία σε νοσοκομεία της Τουρκίας για τους ασθενείς, είχε μεσολαβήσει προφανώς στον τότε υπουργό Υγείας Μουεζζίνογλου και όντως αυτοί οι άνθρωποι άλλοι εξετάσθηκαν και άλλοι ακολούθησαν  θεραπεία στην Τουρκία. Πλην όμως μετά από κάποιο διάστημα οι άνθρωποι αυτοί, παρά την υπόσχεση,  άρχισαν να δέχονται ειδοποιητήρια από την Τουρκία για χρέη που είχαν λόγω των ιατρικών υπηρεσιών που τους παρασχέθηκαν !
Μάλιστα μαθαίνουμε πως η Τουρκία,  ενδεχομένως μη βρίσκοντας κάποιους από αυτούς, ζητάει τώρα αυτά τα χρήματα από την Ελλάδα !!!
Ας  πρόσεχαν. Και η Τουρκία και αυτοί που εμπιστεύτηκαν τον πολιτευτή…»
-Ερώτημα κρίσεως…! Ποιος είναι τελικά ο…μειονοτικός Μαυρογιαλούρος; Κι είναι της Ξάνθης ή της Ροδόπης;
ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΑΤΣΗΣ: ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΙΝΔΙΚΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Τελικά δεν πήρε έγκριση η εταιρεία που ενδιαφέρθηκε να επενδύσει στην καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης στη Ξάνθη, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή». Έτσι σταμάτησε και το ενδιαφέρον των αγροτών να καλλιεργήσουν
«Αν η εταιρεία δεν πάρει έγκριση τίποτα δεν γίνετε. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν, δυστυχώς  μόνο λόγια από το Ελληνικό Κράτος και την Κυβέρνηση…», επεσήμανε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο Κώστας Δαλάτσης;
-Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης και ο σύμβουλός του επί του θέματος Ηλίας Λαζαρίδης, τι λένε επ’ αυτού; Κι όσο για σένα κύριε Δαλάτση…προβλέπω να σε «κόβει» ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης από το…χρίσμα του υποψηφίου βουλευτή μετά την παραπάνω τοποθέτησή σου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »