*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Δεν εκλέχτηκε στον Κυνηγητικό σύλλογο Κομοτηνής ο Γιάννης Γεκτίδης...

19 Απριλίου
*Τελικά για λίγες ψήφους μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ο δημοφιλής τραγουδιστής και κυνηγός Γιάννης Γεκτίδης δεν κατάφερε να εκλεγεί στην οκτάδα που προέκυψε στις εκλογές του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., αφού ήρθε μόλις ένατος και πρώτος αναπληρωματικός!
-Ο δημοφιλής Κομοτηναίος τραγουδιστής ο οποίος έφτασε στην… πηγή και νερό δεν ήπιε, έγραψε το παρακάτω μήνυμα στο Facebook εμφανώς «πικραμένος» ευχαριστώντας όμως όσους κυνηγούς τον ψήφισαν:
«Αγαπητοί μου φίλοι γεια σας, πριν από λίγες μέρες πήρα μέρος για πρώτη φορά στις εκλογές του Κ.Σ. Κομοτηνής, όπου δυστυχώς δεν κατάφερα να εκλεγώ στο οκταμελές για πολύ λίγες ψήφους, που μετριούνται στα δάχτυλα. Έκανα έναν τίμιο εκλογικό αγώνα για τον οποίο είμαι περήφανος. Αυτές οι εκλογές με γέμισαν με εμπειρία και δεν θα σας το κρύψω και λίγη πίκρα.
Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν και πίστεψαν σε εμένα, θα συνεχίσω να προσφέρω και να είμαι δίπλα στο σύλλογό μας. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μακριά, όπως και το ενδεχόμενο να αναπληρώσω έναν από τους 8 καθώς είμαι ένατος στην κατάταξη.
Εις το επανιδειν με αγάπη, αισιοδοξία και χαμόγελο!».
.....
*Ολοκληρώθηκε χθες η εκτύπωση του βιβλίου του πρώην γραμματέα του ΕΒΕ Ξάνθης, Ζήση Κατσαρίκα με τίτλο «Οι Πρωτοέλληνες Σαρακατσάνοι», στο τυπογραφείο Γιώργου Δαλακάκη στην Ξάνθη!
-Μάλιστα ο Ζήσης, πριν ακόμη στεγνώσει το… μελάνι στις σελίδες του βιβλίου του, έκανε και την πρώτη αφιέρωση σε φίλο του που ήταν παρών στο τυπογραφείο την ώρα της εκτύπωσης!
-Ζήση Κατσαρίκα καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημά σου και καλοτάξιδο!!!
……
*Την Παρασκευή 4 Μαΐου, ο ταλαντούχος κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου, έρχεται στο Nostos Live στην Ξάνθη για ένα μοναδικό και διασκεδαστικό Stand Up Comedy Show ε τίτλο «Σχεδόν Σαράντα»!
-Μια κωμική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!
……
*Νέο «κύκλο» καλοκαιρινών live εμφανίσεών του ανακοίνωσε από το facebook για τους θαυμαστές του ο δημοφιλής Ξανθιώτης showman, τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Νίκος Στογιαννίδης!
-Ο οποίος Νίκος ανακοίνωσε παράλληλα και την συνεργασία του με τον γνωστό μαέστρο και… πληκρά Ανέστη Μελισσόπουλο που θα τον συνοδεύει!
«ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ LIVE'S MOY 2018
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ SUPER!!! ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟ!!!» ήταν το μήνυμα του Νίκου Στογιαννίδη στο facebook!
……
*Στο studio για την ηχογράφηση του νέου της τραγουδιού βρίσκεται από χθες η δημοφιλής Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια που πέρυσι συμμετείχε και στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising star», Έλσα Καρυώτη!
-Το νέο της τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στον Μάιο αλλά προς το παρόν η ίδια αποφάσισε να κρατήσει… μυστικό τόσο τον τίτλο του όσο και τους συντελεστές του!
……
*Άλλη μια επιτυχία και μάλιστα Πανελλήνιο ρεκόρ είχε ο γνωστός ξανθιώτης μηχανικός και πρώην ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Δημήτρης Χαϊτίδης συμμετέχοντας στη Βαλκανική σκυταλοδρομία και στην κατηγορία 55-64 στους Βαλκανικούς αγώνες στη Στάρα Ζαγόρα...!

-Συγχαρητήρια Δημήτρη!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »