*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Απριλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ο Δήμος Ξάνθης με εντολές Δημαρχόπουλου, στη μάχη της καθημερινότητας..

25 Απριλίου
ΕΓΚΩΜΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ… ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΥ FB
Κι άλλη φορά έγραψα ότι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης όσο κι αν τον κατηγορούν και του ρίχνουν συνεχώς λάσπη ορισμένοι, ήδη έχει πετύχει με την επιλογή των συνεργατών του να νικήσει σε πολλά σημεία την καθημερινότητα.
Απόδειξη οι ίδιοι οι δημότες με αναρτήσεις και σχόλιά τους στο fb και στην δημοφιλή στήλη, «ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ».
Διαβάστε λοιπόν όχι μόνο παράπονα, γκρίνιες και λάσπη κατά του Δήμου Ξάνθης και του Δημάρχου αλλά και συγχαρητήρια. Για την υπηρεσία καθαριότητα που διευθύνει ήδη με μεγάλη επιτυχία ο αντιδήμαρχος  Χασάν Ογλού Φερτούν!
«Nikolaos Kouroupetroglou
Επειδή η σελίδα λέγεται " τα στραβά και τα ανάποδα αλλά και τα καλά να λέγονται " αυτή την φορά θα πω και ένα καλό. Εχθές το απόγευμα κουρέψαμε δύο φοίνικες στην είσοδο της οικοδομής. Ψάχνοντας για τηλέφωνο του Δήμου για να πάρω την άλλη μέρα το πρωί για να έρθουν να τα πάρουν βρήκα την υπηρεσία καθαριότητας με τα τηλέφωνα και είχε και διεύθυνση για μήνυμα. Έστειλα λοιπόν μήνυμα αλλά κράτησα και το τηλέφωνο για να πάρω το πρωί. Ε λοιπόν το πρωί δεν πρόλαβα να πάρω τηλέφωνο και τα μαζέψαμε προφανώς διαβάζοντας το μήνυμα. Μπράβο στον υπάλληλο που διαχειρίζεται τα μηνύματα γιατί είναι από αυτούς που δουλεύουν σωστά και τιμάνε το ψωμί που τρώνε από την δουλειά τους».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΟΥΛ: ΝΑ  ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ!
Κι ένα διαφορετικό σχόλιο και πάλι στην ίδια στήλη για την Υπηρεσία Καθαριότητα από καλοπροαίρετη συνδημότισσα της πόλης:
«Alexandra Doul Θα ήθελα να διευκρινίσω και εγώ κάτι! Ο πολίτης οφείλει να ενημερώνει την ΥΠΗΡΕΣΊΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ στο (25410)22786 όταν θέλει να πετάξει κάποιο μεγάλο αντικείμενο! Αν θέλουμε να απολαμβάνουμε υπηρεσίες καθαριότητας που έχουν σε άλλες πόλεις οι χώρες, θα πρέπει να γίνουμε ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ! Λανθασμένη είναι η αντίληψη ότι μπορούμε να αφήνουμε στους κάδους ότι δεν μας χρειάζεται ,όποτε θέλουμε και όπως μας ταιριάζει! οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν είναι υποχρεωμένοι ας πούμε να μαζεύουν τα μπάζα του καθενός που θέλει να ξεφορτωθεί ανέξοδα και εύκολα, ούτε ας πούμε να του έρχονται στα μούτρα οι σαλαμουρες από τους τενεκέδες με το τελειωμένο τυρί, τις χεστρες που οι νοικοκυραίοι τους ξέχασαν να καθαρίσουν πριν τις ξεφορτωθούν και πολλά πολλά άλλα!!»
-Χρειάζεται δεύτερο σχόλιο; Δεν νομίζω…
ΜΗΝ «ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ» ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, 
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ « ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ!
Θα κάνω ένα καλοπροαίρετο σχόλιο. Γιατί ακόμη κι αυτοί που είναι αρνητική με την υφιστάμενη κατάσταση και αύξηση των αδέσποτων, είμαι σίγουρος ότι είναι καλοπροαίρετοι…
Μην «πυροβολείτε» φίλοι μου τα αδέσποτα σκυλιά αφού όλοι μπορείτε κάτι να τα δώσετε… ακόμη και λίγο νερό ή τροφή…
Διότι δυστυχώς άλλοθι γυρεύουν οι «δολοφόνοι» με  τις φόλες…! Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »