*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Μαρτίου

Στην Ξάνθη ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, επισκέφθηκε Δήμαρχο Ξάνθης, Δήμαρχο Μύκης και Επιμελητήριο

13 Μαρτίου
Την Ξάνθη επισκέφθηκε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην Υπουργός επισκέφθηκε Φορείς, Δήμους και το Επιμελητήριο ενώ το βράδυ της Δευτέρας έδωσε κεντρική πολιτική ομιλία στο Ζ’ PALACE.
Ο πρώην Υπουργός ξεκίνησε τις επισκέψεις του από τον Δήμο Μύκης όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Καπζά Τζεμήλ και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη και διαφόρους φορείς συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκος Κιατίπης και πολιτικά στελέχη.  
Μάλιστα στο Επιμελητήριο συμμετείχε και σε κλειστή σύσκεψη με την Διοίκηση και τους Φορείς για θέματα ανάπτυξης, το θέμα  επιδότησης εργασίας, τις επιχειρήσεις της περιοχής κλπ.
Το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Χατζηδάκης μίλησε σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Ξάνθης στο ξενοδοχείο Z Palace της Ξάνθης με τίτλο της ομιλίας του, «Είμαστε έτοιμοι έχουμε το σχέδιο για να οδηγήσουμε την Ελλάδα εκεί πραγματικά που της αξίζει να είναι».






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »