*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Με τα...χιλιάρικα του "Πικαντίλι" ο "Βασιλιάς" ξανά στο καράβι του...

24 Φεβρουαρίου
*Στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη επέστρεψε πλέον ο Βασιλιάς του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018, Παναγιώτης Γεωργίου!
-Ο «πειρατής» του Λευκού Πύργου επέστρεψε στο πειρατικό καράβι του στη συμπρωτεύουσα έχοντας μάλιστα πάρει μαζί του και ένα κομμάτι από τις αναμνήσεις του στην Ξάνθη!
-Τα χιλιάρικα από την παράσταση της Θρακικής Σκηνής Ξάνθης «Η επιστροφή στο Πικαντίλι», τα οποία επιδεικνύει στο Facebook με πολύ περηφάνια μέσα στο καράβι του έχοντας δίπλα του και τον καπετάνιο του τον τρομερό Τάσο, γράφοντας μάλιστα κάτω από τη φωτογραφία «Επιστροφή του Βασιλιά με δώρα από Ξάνθη!!!»!
-Βασιλιά – Πειρατή Παναγιώτη, εύχομαι και του χρόνου να ανταμώσουμε πάλι και να περάσουμε υπέροχα!!
……
*Τις εντυπώσεις «έκλεψαν» για άλλη μια βραδιά την περασμένη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στο ΚΥΤΤΑΡΟ, τα δυο αστέρια του bar του Ελληνάδικου, οι εκρηκτικές barwoman Χρύσα Τσακίρη και Κρυσταλία!
-Την Πέμπτη το ΚΥΤΤΑΡΟ είχε άλλη μια Ελληνική βραδιά με την δημοφιλή DJ TZO STAV και περιττό να σας πω ότι σημειώθηκε για ακόμη μια φορά μεγάλη κοσμοσυρροή!
-Η διασκέδαση στο ΚΥΤΤΑΡΟ συνεχίζεται και μετά το καρναβάλι!
……
*Στην Ξάνθη βρέθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων, ο δημοφιλής DJ «ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ», ο οποίος ως κατάλληλος εκπρόσωπος της… περίστασης έπαιξε μουσική στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Ο ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ο οποίος μάλιστα έμεινε στην Ξάνθη και την επόμενη μέρα (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου), ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα της πόλης μας, από τον κολλητό του, Ξανθιώτη ραδιοφωνικό παραγωγό Δημήτρη Γεωργιάδη και το μεσημέρι πήγαν στο ψητοπωλείο «Δια χειρός Σωτήρη» του Σωτήρη Τσιακίρογλου και απόλαυσαν τα νοστιμότατα σουτζουκάκια του!
……
*Ο τρομερός Ξανθιώτης showman, τραγουδιστής, μπουζουξής, στιχουργός και μουσικοσυνθέτης, Νίκος Στογιαννίδης, συνεχίζει και μετά τα καρναβάλια την περιοδεία του για live σε όλη την περιφέρεια!
-Έτσι λοιπόν, το άλλο Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 22:30 θα τραγουδήσει ζωντανά στο καφέ – μπάρ «Beau Vais» στην Καβάλα, για τους εκεί θαυμαστές του, και αναμένονται σύντομα και άλλες εμφανίσεις σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη!
……
*«Τίτλοι τέλους» για τις live εμφανίσεις του Ξανθιώτη τραγουδιστή Γιώργου Καρυπίδη, στο «Θέμα live» στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης και ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος από τη συνεργασία του στο μαγαζί, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους του για την όμορφη σαιζόν που περάσανε γράφοντας στο Facebook τα παρακάτω:
«Μία όμορφη 4μηνη σεζόν έφτασε στο τέλος της! Θέλω να ευχαριστήσω όλο το team, την επιχείρηση Pavlos Tsoukalidis για την όμορφη συνεργασία, τους πολύ καλούς μουσικούς Lefteris Digkas Apostolis Giorkas Kostas Bairamis Ilias Xantzaridis Ioannis Taskas και τον Νεκτάριο, για το πρόγραμμα που φτιάξαμε αλλά και τους εξαιρετικούς συναδέλφους μου Χρήστος Έξαρχος (Christos Exarchos) Maria Ioannis Moudioti και την Ευδοκία που πλέον τους θεωρώ και φίλους μου,για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε!Τα καλύτερα έρχονται! Την αγάπη μου σε όλους!».


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »