*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ακόμη και πιάτα στο Πικαντίλι..!

14 Φεβρουαρίου

*Η μεγάλη βραδιά του φετινού Ξανθιώτικου Καρναβαλιού και των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών επιτέλους έφτασε!!!
-Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου (του Αγίου Βαλεντίνου) στις 20:00 το βράδυ στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης η μεγάλη επιθεώρηση της Θρακικής «Η επιστροφή στο Πικαντίλι» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό!
-Ποτέ στην ιστορία της Ξάνθης δεν ανέβηκε μια τόσο μεγάλη επιθεώρηση – υπερθέαμα με τόσους ηθοποιούς και τέτοια αστέρια από τα οποία κάποια,  εμφανίζονται για πρώτη φορά στο κοινό της Ξάνθης.
Ο Γιάννης Φλωρινιώτης εκτός από την Αννούλα και το Γωγουλίνη φέρνει μαζί του και τον τραγουδιστή γιο του Νίκο Φλωρινιώτη αλλά και τον εκπληκτικό μίμο Χρήστο Τσικνιά, άριστο μαθητη του Μπουρνέλη να κάνει την Πάολα, την Άντζελα Δημητρίου, τον Ψινάκη, την Ρένα Βλαχόπουλου κλπ.
-Τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι του Πάνου Παπαδόπουλου, ενώ συμμετέχουν πάνω από 30 ηθοποιοί, τραγουδιστές και μουσικοί!
-Μια επιθεώρηση που δεν πρέπει να χάσετε! (Σ.Σ. Μαθαίνω οτι μέχρι και..."πιάτα" θα σπάσουν στο Πικαντίλι...)
……
*Το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ την περασμένη Κυριακή είχε άλλη μια Ελληνική βραδιά με DJ τον τρομερό Ιορδάνη Καγιά και φυσικά έγινε χαμός!
-Μάλιστα για χάρη του έσπευσαν να διασκεδάσουν και πολλές θαυμάστριές του και ιδού η απόδειξη με μια… γυναικοπαρέα, όλες θαυμάστριες του… Καγιά!
-Είδες θαυμάστριες ο Ιορδάνης!;;;
……
*Παρούσες φυσικά το βράδυ της Κυριακής στο ΚΥΤΤΑΡΟ και το φοβερό «δίδυμο» του bar του Ελληνάδικου οι εκρηκτικές Χρύσα και Κρυσταλία, αυτή τη φορά όμως όχι ντυμένες… φανταρίνες κομάντο αλλά… γυναίκες «κόλαση»!
……
*Παθιασμένος να προβάλει και να διαφημίσει το Ξανθιώτικο Καρναβάλι δηλώνει ο Παναγιώτης Γεωργίου, ο γνωστός Πειρατής του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης και φετινός βασιλιάς του Καρναβαλιού της Ξάνθης, ο οποίος πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του και ξεκίνησε ήδη να επισκέπτεται όλη την πόλη μας και όχι μόνο!
-Έτσι λοιπόν την περασμένη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πέρασε από τα καφέ μπάρ της «παραλίας» της Ξάνθης και έκανε στάση στο De Novo για καφέ κρατώντας συνέχεια στα χέρια του μικρογραφία της αφίσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού!
……
*Μάλιστα ο Παναγιώτης Γεωργίου το ίδιο βράδυ βρέθηκε και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στη συναυλία της Demy, όπου εκεί τον συνάντησε ο ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Χαράλαμπος Κυρκούσης και φωτογραφήθηκε μαζί του όλο καμάρι!
……
*Σήμερα Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, του Αγίου Βαλεντίνου, ο διάσημος DJ Valentino θα βρίσκεται στο Κυβερνείο για μια διασκεδαστική καρναβαλική μουσική βραδία!

-Εκεί θα βρεθεί οπωσδήποτε και ο δημοφιλής Ξανθιώτης ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης ο οποίος «ανέβασε» στο Facebook μια φωτογραφία του μαζί με τον Valentino από προηγούμενη εμφάνισή του στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για να ενημερώσει τους θαυμαστές του ότι σήμερα θα διασκεδάσει εκεί!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »