19 Φεβρουαρίου

Η καλύτερη παρέλαση στην ιστορία των ΘΛΕ-Πρώτο βραβείο Καρναβαλικής στολής στη ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Πολλές φώτο)

19 Φεβρουαρίου

Και θηρία...δαμάζουμε!
ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Το μεγάλο τσίρκο....! Ομόφωνα πρώτο βραβείο Καρναβαλικής στολής και συνόλου.
 Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαρία Παπαδοπούλου, ασυναγώνιστο "δίδυμο"....
 Με το γκρούπ της Θρακικής Σκηνής έκαναν παρέλαση οι δυο πανέμορφες...θηριοδαμάστριες!

Χρώματα…μαγεία….κέφι….διασκέδαση…θέαμα! Η φετινή παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018 ήταν με διαφορά…η καλύτερη από κάθε άλλη φορά.
Σε αυτό συνετέλεσαν:
1.Το κέφι των καρναβαλικών συλλόγων και η μεγάλη κοσμοσυρροή που φέτος ήταν ανεπανάληπτη.
2.Οι κατασκευές των αρμάτων που ήταν καταπληκτικές με καλύτερο άρμα αυτό του Βασιλιά-Πειρατή. Εντυπωσιακό από κάθε άποψη.
3.Η βασίλισσα και οι τρεις πριγκίπισσες που τα έδωσαν όλα, κάνοντας άψογες δημόσιες σχέσεις, αφού φωτογραφήθηκαν με όλους και γενικά έδωσαν μια νέα φρεσκάδα στον θεσμό.
4.Η άψογη παρουσίαση της παρέλασης για την ΕΡΤ3 από το δίδυμο Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαρία Παπαδοπούλου που κατά γενική ομολογία τα κατάφεραν τέλεια…και δέχτηκαν μάλιστα δημόσια πρόσκληση του χρόνου να παρουσιάσουν και το καρναβάλι του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης. 
5.Πολύ καλή η απευθείας μετάδοση και του Xanthi channel με παρουσιάστρια την υπέροχη Νατάσσα Μπάτζιου. 
Καλύτερο καρναβαλικό σύνολο και στολής για φέτος αναδείχτηκε ομόφωνα από την Καλλιτεχνική Επιτροπή, «Το μεγάλο τσίρκο….» της Θρακικής Σκηνής! Βραβεύτηκε για τις εκπληκτικές στολές των θηριοδαμαστών και της συνολικής εικόνας με τους κλόουν και τους ελέφαντος. Δεύτερος σύλλογος που βραβεύτηκε για την άριστη και άψογη ροή του στην παρέλαση, ήταν αυτός του πολιτιστικού συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ. Τα βραβεία τους θα τα πάρουν του χρόνου στην νυχτερινή παρέλαση όπου θα παρουσιάσουν και το δικό τους σώου με εκπροσώπηση 15 καρναβαλιστών.
Χωρίς πολλά λόγια….Φωτογραφίες και χρώματα…Και του χρόνου.
Σημειώνεται οτι αμέσως μετά την παρέλαση κάηκε και ο τζάρος στον ποταμό Κόσυνθο και οι καρναβαλιστές έδωσαν ραντεβού απο τώρα για του χρόνου...!


 Η βασίλισσα του Καρναβαλιού 2018 με την Πριγκίπισσα των ΓιορτώνΠ. Πόλης 2018 Α. Ανανιάδου


Το γκρούπ της Θρακικής Σκηνής λίγο πριν μπει στην κεντρική πλατεία... Η πανέμορφη Νατάσσα Μπάτζιου παρουσίασε την παρέλαση για το Xanthi channel


 Η Νατάσσα Μπάτζιου στις συνεντεύξεις... Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μιλάει στο Xanthi channel (Ν. Μπάτζιου)


Και του χρόνου...με το κάψιμο του τζάρου
Share this

Related Posts

Previous
Next Post »