*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο νέος διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών υποθέσεων, μένει στο...Elisso!

20 Ιανουαρίου
Σύντροφε Κώστα… Μη κοιτάς που βλέπω αλλού, 
εσένα προσέχω και παράλληλα… ποιοι μας προσέχουν!
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Βγάζω το καπέλο κυριολεκτικά στον πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραΐτη, ο οποίος κατάφερε όχι μόνο να επικρατήσει και να θριαμβεύσει στις εκλογές του οργάνου τον περασμένο μήνα, αλλά κατάφερε να τους φέρει όλους κοντά στον θεσμό και να δημιουργήσει ένα κλίμα ενότητας και συνεργασίας ακόμη και με τους υποτιθέμενους αντιπάλους του!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Συμφωνώ κι επικροτώ… Στις άλλες εκλογές μέχρι και τον… Στράτο Βαρσάμη θα κατεβάσει υποψήφιο στο ψηφοδέλτιό του. Με τον Ζάρα μαζί…! 
…………………………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
«Μήπως ο κύριος Δημαρχόπουλος δεν βρισκόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης, όταν υπήρχαν εκείνοι οι αυτοδιοικητικοί καυγάδες ανάμεσα σε Μπένη και Φανουράκη, όταν ο πρώτος δεν ήθελε να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο ενώ ο δεύτερος προσπαθούσε με νύχια και με δόντια να το κρατήσει ανοιχτό;;;; Μήπως κάποιοι έχουν ξεχάσει τις διαμαρτυρίες δεκάδων συμπολιτών μας, στο τότε Δημαρχείο της οδού Μαυρομιχάλη, κατά των απόψεων Μπένη;;;».
(Ο Σταύρος Βλαχόπουλος στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»)
-Σταύρε υποκλίνομαι… Ειλικρινά δεν το θυμόμουν ότι ο Μπένης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να λειτουργήσει το κολυμβητήριο…!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Και γραπτά πλέον διατύπωσε το αίτημά του στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Μαρίνο Σδρέβανο ο  Ιπποκράτης Καμαρίδης, ζητώντας να του δώσει αναλυτική λίστα με τα χρήματα που πήραν μέχρι σήμερα τα τοπικά ΜΜΕ επί Τσέπελη αλλά και επί ημερών του…
-Το αποκάλυψε χθες στην Ανοιχτή γραμμή ο επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, ρωτώντας μάλιστα αν θα γράψουμε ότι…
-Δεν τα δίνει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ!
……
*Από την πλευρά του Προέδρου ωστόσο μαθαίνω ότι «δεν δίνει τα συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί θεωρούνται…προσωπικά δεδομένα», οπότε στη περίπτωση αυτή ρωτάω, «και τότε πως τα πήρε ο… Σάββας Μελισσόπουλος»;
……
*Εμείς με τη σειρά μας αφού διευκρινίσουμε ότι δεν αναφερόμαστε στις συνδρομές των εντύπων ή σε τυχόν διακηρύξεις, από τις οποίες επί Τσέπελη ήμασταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ παντελώς… αλλά σε άλλες…χορηγίες!
-Μάλιστα αν ο Σδρέβανος δεν δώσει στον γιατρό ΟΛΑ τα στοιχεία 15ετίας Τσέπελη-Σδρέβανου (σ.σ. Και σε διάφορες προμήθειες κλπ) που κατά την άποψή μας, έχει υποχρέωση να κάνει…
-Τότε θα υπενθυμίσουμε σε ορισμένους τον ΠΙΝΑΚΑ του Σάββα Μελισσόπουλου. Παλιός αλλά κατατοπιστικός…!
(σ.σ. Άλλωστε ο σημερινός Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ έχει καταγγελθεί από πρώην εκδότη και κολλητό του Τσέπελη σαν… τσιγκούνης!).
.....
*Με ποιά ιδιότητα επισκέπτεται τον Τάσο Θεοδωρίδη ο Μανώλης Φανουράκης προκειμένου να στείλει....απειλητικά μηνύματα στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλου για τον Παιδικό σταθμό; Ως ...συνάδελφος λόγω τζοκεράδικων, ή γιατί θέλει τον...Τάσο να κάνει το "σπασμένο" τηλέφωνο; 
(σ.σ. Βέβαια επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά οτι, βρήκε και τα κάνει ο Μανώλης....Κι ο Θεοδωρίδης καλό είναι να μας πει πως...το "παίζει"! Μεσολαβητής του Φανουράκη; Και πως γίνεται και μια ο Μούρκας, μια ο Φανουράκης και ο Κυριακίδης, όλοι στον Θεοδωρίδη καταλήγουν;)
.......
ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!
Ο νέος διευθυντής του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Αντώνης Παπακώστας, προτιμάει να κοιμάται στο… Elisso!
Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι ο νέος διπλωμάτης του ΥΠΕΞ που μας ήρθε ως αντικαταστάτης του πρώην Πάνου Καφόπουλου, έχει άλλα…γούστα αλλά και προφανώς διαθέτει και μπόλικο χρήμα, αφού είναι ο πρώτος διευθυντής του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων που δεν μένει στο ιδιόκτητο κτίριο του ΥΠΕΞ όπου έμεναν εδώ και 25ετία τουλάχιστον όλοι οι προκάτοχοί το, αλλά στο…Elliso hotel.
Υπενθυμίζω για παράδειγμα ότι ακόμη και  ο Αλεξανδρής διέμενε στο συγκεκριμένο κύριο μαζί μάλιστα και με την σύζυγό του όπου του μαγείρευε η οικονόμος του σπιτιού, το ίδιο και οι πριν αλλά και μετά από αυτόν (Πιπερίγκος)…
Έτσι το ΥΠΕΞ και οικονομία είχε αλλά και καλύτερη λειτουργία και εμπιστευτικότητα…
-Κάτι που ωστόσο άλλαξε με την μία ο νέος διευθυντής του γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων Αντώνης Παπακώστας που από την ημέρα που ήρθε στη Ξάνθη, μένει μόνιμα στο Elisso… προφανώς γιατί θα του άρεσε το περιβάλλον ή εκεί κάνει πιο άνετα τις… βραδινές συναντήσεις του!
Ο «ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…
Ανακοίνωση συντεχνιακής στήριξης Δημήτρη Γαλανόπουλου από Μπάμπη Ευστρατίου (ΑΔΕΔΥ), για το δώρο των Χριστουγέννων στους ΙΔΑΧ
Με ανακοίνωση που φιλοξενώ στη στήλη, «Η Ε.Γ. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης τάσσεται ομόφωνα κατά των τακτικών του Δημάρχου και του Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης, οι οποίοι, μη υλοποιώντας απόφαση των δικαστηρίων, δεν κατέβαλαν τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα στους συναδέλφους ΙΔΑΧ.
Διαφωνούμε με τέτοιου είδους τακτικές εμπαιγμού των συναδέλφων και δηλώνουμε την στήριξη μας στο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων,  ο οποίος με ανακοίνωσή του έχει αναφερθεί λεπτομερώς στο θέμα.
Καλούμε τόσο τον Δήμαρχο όσο και την Οικονομική Επιτροπή να αποδώσει αυτά που οφείλει στους εργαζόμενους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για το καλό του Δήμου μας.
Ξάνθη 19 Ιανουάριου 2018
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ      ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ»
-Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του Μπάμπη, αφού ο «κολλητός» στα δύσκολα φαίνεται, θα ήθελα ωστόσο να ρωτήσω…
-Η ΑΔΕΔΥ δηλαδή είναι υπεράνω των Νόμων και καλεί την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξάνθης να παρανομήσει; Την στιγμή που εισηγείται άλλα η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης.
Επισιτιστική βοήθεια στον Δήμο Μύκης
Από 23 ως 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη για το νέο έτος διανομή του επιχειρησιακού προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους» στον δήμο Μύκης.
Δικαιούχοι είναι όσοι έχουν κάνει τροποποιήσεις των αιτήσεών τους από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2017. Η διανομή των προϊόντων θα γίνει στο σφαγείο του Εχίνου (5ο χιλιόμετρο Εχίνου - Μελιβοίων) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Τρίτη 23 Ιανουαρίου: 10.00-15.00
Τετάρτη 24 Ιανουαρίου: 09.00-14.00
Πέμπτη 25 Ιανουαρίου: 09.00-14.00.
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των υλικών: Α.Μ.Κ.Α. αιτούντος ή συζύγου, αίτηση Κ.Ε.Α. ή εξουσιοδότηση για παραλαβή από τρίτο άτομο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »