*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιανουαρίου

Δια..πλευρός Σωτήρη ο Τσέπελης, το πούλμαν που έπιασε φωτιά και οι τελευταίες ειδήσεις σε άλλο στυλ...

19 Ιανουαρίου
Κάθισα δίπλα στον Σωτήρη μπας και πείσουμε κι αυτόν τον «αδελφούλη» 
να ‘ρχεται στα καφέ της Βενιζέλου, να… οραματιστούμε το… μέλλον της πόλης!
………………………………
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Περίπου 15 συμμετοχές υπάρχουν μέχρι σήμερα για την Βασίλισσα του Καρναβαλιού. Μάλιστα μεταξύ των κοριτσιών που κατέθεσαν αιτήσεις, είναι δυο μουσουλμάνες.
……
*Προς το παρόν δεν θα κάνω φυσικά κανένα σχόλιο, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες μου, το μεγάλο αστέρι μέχρι στιγμής είναι μια 17χρονη από την Διομήδεια, σωστή καλλονή.
……
*Χθες πάντως το απόγευμα ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης έκανε τραπέζι στο συνεργείο που έστηνε την νέα ιδιόκτητη εξέδρα του Δήμου Ξάνθης στην κεντρική πλατεία…
Εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα! (σ.σ. Χθες μπήκε το ξύλινο πάτωμα).
……
*Καλλιτεχνική είδηση. Μουσική μετά το τέλος της παρέλασης στο πάρτι των καρναβαλικών συλλόγων στο ποτάμι θα παίξει ο μοναδικός Τόρης Παπαδήμας. Θα γίνει χαμός…
……
*Βέβαια κάποιοι λόγω… Λύρατζη θα παίζουν μουσική στην εξέδρα της πλατείας, αλλά γι’ αυτήν την ιστορία μετά το Καρναβάλι. Μη χαλάσω το καλό τωρινό «κλίμα»…
…….
*Από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης πήρα και φιλοξενώ στη στήλη την παρακάτω πρόσκληση.
Σας προσκαλούμε στην 1η Δημόσια Λογοδοσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Γερόπουλου Αχιλλέα προς τους Τοπικούς Φορείς της πόλης και τα Μ.Μ.Ε.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00 μμ. στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
-Τώρα που τον "στρίμωξαν" οι γιατροί του Νοσοκομείου, τον τιμάει η παρουσία μας. Στην αρχή τον τιμούσε μόνο η παρουσία των...."κολλητών"...ΜΜΕ! 
…….
*Από το ΚΚΕ Ξάνθης πήραμε την παρακάτω πρόσκληση για την εκδήλωση των εγκαινίων των νέων του γραφείων:
«Σε καλούμε στην πολιτική εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων ιδιόκτητων γραφείων (Μπροκούμη 30) της Κομματικής Οργάνωσης Ξάνθης του ΚΚΕ.
Κυριακή 21 Γενάρη στις 11 π.μ.
Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ».

Αναστάσιος Τσορλίδης: Τι άλλο πρόκειται να πάθουμε ;;;
Μας μείωσαν τα εισοδήματα και μας οδήγησαν στη φτώχεια (5.500.000 Έλληνες ζουν στα όρια της φτώχειας), η μισή Ελλάδα παλεύει με την ανεργία (1.000.000 εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ) και η άλλη μισή με μία βαλίτσα στο χέρια ψάχνει σανίδα σωτηρίας σε χώρες του εξωτερικού, διέλυσαν Υγεία, Παιδεία, μείωσαν Κοινωνικές Παροχές, δικαιώματα εργαζομένων μέσα από αγώνες πολλών ετών πήγαν στο καλάθι των αχρήστων, τράπεζες και εφορίες μας παίρνουν τα σπίτια για 500 ευρώ, 30.000 Έλληνες δώσανε τέλος στη ζωή τους γιατί δεν άντεχαν άλλο την οικονομική ασφυξία των τελευταίων ετών, ο Τούρκος κάνεις party στο Αιγαίο, το Σκοπιανό ζήτημα είναι χαμένο, Αλβανοί θέτουν θέμα Τσαμουριάς και Τσάμηδων κτλ κτλ κτλ κτλ…
Τι άλλο πρόκειται να πάθουμε ;;;
Αναστάσιος Τσορλίδης
Υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης
Ξεκινάει σήμερα ο αποκριάτικος στολισμός της Ξάνθης
Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018, τη Δευτέρα22 Ιανουαρίου 2018, καθώς και την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 κατά τις ώρες 15:00έως 18:00 και την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από την Πλατεία Ελευθερίας έως την Πλατεία Δημοκρατίας (Κεντρική Πλατεία), εργασίες πουαφορούν την τοποθέτηση του αποκριάτικου διάκοσμου της πόλης μας. Για τον λόγο αυτό θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο ανωτέρω τμήμα της 28ης Οκτωβρίου.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή σας.
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

H E.Π.Σ. Καβάλας ευχαριστεί τον δήμαρχο Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ευχαριστεί δημόσια το δήμαρχο Νέστου, κ. Ευάγγελο Τσομπανόπουλο, για την ανταπόκριση στο κάλεσμα της Ένωσης να παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας των σωματείων του Δήμου Νέστου, καθώς επίσης και για την δωρεάν παραχώρηση του Αμφιθεάτρου Χρυσούπολης. Εκεί συγκεντρώθηκαν όλοι οι παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές των σωματείων της περιοχής, προκειμένου να παρακολουθήσουν και την ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΠΣ Καβάλας με θέμα «Τροποποιήσεις Κανονισμών Διαιτησίας». Για μία ακόμη φορά η Δημοτική αρχή του Νέστου απέδειξε ότι είναι κοντά στα σωματεία της και το ποδόσφαιρο γενικότερα.
Το ποσοστό από το στοίχημα ανάσα για το επαγγελματικό 
ποδόσφαιρο και τις Ενώσεις!
Το πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για ποσοστό από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και διοργανώνουν στοίχημα χρησιμοποιώντας ελληνικές ομάδες, επανέρχεται στην διεκδικητική ατζέντα του ποδοσφαίρου ενόψει της κατάθεσης αθλητικού νομοσχεδίου.
Το θέμα συζητήθηκε στο τελευταίο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας και αποφασίστηκε να τεθεί σχετικό αίτημα προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη.
Η γραμμή του ποδοσφαίρου θα είναι κοινή και θα ζητηθεί ποσοστό τόσο για τη Football League όσο και για την ΕΠΟ, η οποία προτίθεται με αυτό το κονδύλι να ενισχύσει οικονομικά τις Ενώσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το Φθινόπωρο του 2016 είχε προβλεφθεί στον συνολικό αθλητικό νομοσχέδιο που έθεσε σε διαβούλευση ο Στ. Κοντονής ποσοστό 1% υπέρ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από όλες τις εταιρείες πλην ΟΠΑΠ, αλλά το νομοσχέδιο δεν έφτασε ποτέ στη Βουλή γιατί το τράβηξε πίσω ο Βασιλειάδης προκειμένου να το μελετήσει.


Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής!


Ολοσχερώς καταστράφηκε λεωφορείο το οποίο άρπαξε φωτιά το μεσημέρι της Πέμπτης στην Εγνατία οδό μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα καθώς το λεωφορείο (ιδιωτικής εταιρίας) δεν μετέφερε επιβάτες πλην του οδηγού ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.
Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής καθώς και της Αστυνομίας ήτανε άμεση, ενώ υπήρξε και μία κυκλοφοριακή σύγχυση, καθώς διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων για λίγα λεπτά. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται απο τους ειδικόυς, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πιθανότερο σενάριο είναι, να οφείλεται σε βλάβη του κινητήρα.
Συνελήφθησαν 2 Σκοπιανοί οι οποίοι επιχείρησαν να προμηθεύσουν κρατούμενο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής με ναρκωτικά 
Συνελήφθησαν, την Τετάρτη (17-1-2017) το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι FYROM, ηλικίας 63 και 43 ετών,  σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.  Η δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 25χρονο υπήκοο FYROM, έγκλειστο στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής.
Αναλυτικότερα, ο 63χρονος, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στο Κατάστημα Κράτησης Κομοτηνής, επιχείρησε να προμηθεύσει τον 25χρονο κρατούμενο με ναρκωτικά, τα οποία είχε επιμελώς κρυμμένα σε υποδήματα, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους και συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα, εντός των υποδημάτων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 6,5 γραμμαρίων, καθώς και 4 γραμμάρια θρυμματισμένων ναρκωτικών δισκίων. 
Όπως προέκυψε, ο 63χρονος ενήργησε από κοινού με τον 43χρονο, ο οποίος ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εξωτερικά του Καταστήματος Κράτησης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο παραπάνω όχημα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία και 1 αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 26 εκατοστών.
Κατασχέθηκε επίσης το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »