*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

Σε αναμονή της εμφάνισης Ορφανίδη-Νικηφορίδη, με ΝΑΔΙΡ σήμερα πάλι τα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ!

12 Ιανουαρίου
*Και ενώ αναμένεται με μεγάλη αγωνία η Ποντιακή βραδιά στην ταβέρνα «Τα Φαναράκια» με τους Γιώργο Ορφανίδη και Αντώνη Νικηφορίδη, στη γνωστή ταβέρνα της Ξάνθης στον πεζόδρομο της οδού Γ. Σταύρου 18, συνεχίζουν σήμερα αλλά και κάθε Παρασκευή οι live εμφανίσεις του γνωστού Ξανιώτικου λαϊκορεμπέτικου συγκροτήματος «Ναδίρ» με τους Στέλιο Κολοβό στο τραγούδι και την κιθάρα, Νίκο Νικολαϊδη στο μπουζούκι και Δημήτρη Δημητρίου στα πλήκτρα.
Σπεύστε να κλείσετε τραπέζι στο τηλέφωνο: 2541073606 για να προλάβετε!!!
....

* Μετά το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο ΚΥΤΤΑΡΟ η δημοφιλής DJ ΤΖΟ STAV έχοντας στο πλευρό της και το άλλο αστέρι του Ελληνάδικου την τρομερή Αναστασία!
-Το ΚΥΤΤΑΡΟ την Τετάρτη δεν είχε την καθιερωμένη βραδιά καραόκε με DJ τον Ιορδάνη Καγιά, αλλά προς έκπληξη όλων, Greek Night με την ΤΖΟ!
-Ιδού και η αποκλειστική καλλιτεχνική ασπρόμαυρη φωτογραφία της… επιστροφής της δημοφιλούς DJ με την κολλητή της στο Ελληνάδικο της Ξάνθης!
……
*Πάντως ο Τάκης Αλεξούδας ξεκίνησε το 2018 με πολλές ανακατατάξεις στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αφού μέχρι στιγμής έχει καταργήσει τις γνωστές βραδιές καραόκε, νταουλιού, Ladies Night, «σπάμε πιάτα» κ.α.
-Σίγουρα όμως ετοιμάζει κάτι καινούριο που θα αποτελέσει την έκπληξη στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Ελληνάδικου.
-Άλλωστε τόσα χρόνια μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις!
…… 
……
*Την επανεμφάνισή τους έκαναν όμως την περίοδο των εορτών και οι «Ντιριντάχτα»!!!
-Το επίσης Ξανθιώτικο λαϊκό συγκρότημα με τους Φίλιππο Δομνίδη στο τραγούδι, Ανδρέα Μυγδαλά στα πλήκτρα και Γιάννη Γαβριηλίδη στο μπουζούκι, οι οποίοι έχοντας μαζί τους και την νέα τραγουδίστρια του σχήματός τους την Γεωργία Τζανή, εμφανίστηκαν σε γάμο στη Νεράϊδα την περασμένη Κυριακή 7 Ιανουαρίου!
……
*Εντωμεταξύ, συνεχίζει κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή (μεσημέρι) τις live εμφανίσεις της στην ταβέρνα το Σούσουρο και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, η ταλαντούχα τραγουδίστρια και μουσικός Μάνια Ασλάνογλου, έχοντας μαζί της και την ορχήστρα της, τον Αντέστη Χατζημεστη και τον Χρήστο Αρβανιτίδη!
-Η Μάνια μάλιστα σε κάθε της εμφάνιση ερμηνεύει και το νέο της τραγούδι με τίτλο «πάψε» για το οποίο γίνεται χαμός από τη στιγμή που το… «ανέβασε» στο YOU TUBE.
……
*Και τέλος, ένα εκρηκτικό LIVE έρχεται να δονήσει την ατμόσφαιρα του Nostos Live στην Ξάνθη!
Οι NeaR MinD, οι Jaw Bones και οι Underhill West θα συναντηθούν OnStage την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 δίνοντας στο κοινό της Ξάνθης ένα rock show που θα θυμούνται για καιρό.
Οι Near Mind είναι ένα 4-μελές συγκρότημα από την Πτολεμαΐδα, που κινείται στον χώρο του Post Grunge και του Nu Metal συνδυάζοντας επιθετικά και μελωδικά στοιχεία, τόσο στην μουσική τους, όσο και στα φωνητικά τους.
Οι Jaw Bones είναι μία Heavy Rock / Stoner μπάντα με Grunge επιρροές από τη Θεσσαλονίκη, που σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2006. Μετά από 6 χρόνια σκληρής δουλειάς, ηχογράφησε το πρώτο ομότιτλο EP στο "Mix Studio" με τον Γιώργο Μπρίγκο.
Οι Underhill West είναι μία μοντέρνη ξενόγλωσση pop rock μπάντα όπου ξεκίνησε την δραστηριότητά της από την Ξάνθη το έτος 2005. Στην ασταμάτητη πορεία τους, τους χαρακτηρίζει το πλήθος εμφανίσεων τους σε πόλεις όλης της Ελλάδας, η συμμετοχή τους σε πανελλαδικής εμβέλειας φεστιβάλ, οι ευρηματικές συνεργασίες τους η αξιοσημείωτη και κατ' εξακολούθησην φιλανθρωπική τους δραστηριότητα και η αστείρευτη ενέργεια που εκπέμπουν σε κάθε τους εμφάνιση.
Η είσοδος κοστίζει 3 € και οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »