*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Ιανουαρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Επίτιμα" μέλη της πρέπει να κάνει η Κοινωνία Δημοτών τους Λύρατζη, Λομβαρδέα, Ιγιαννίδη και Κ. Τριανταφυλλίδη!!!

12 Ιανουαρίου
ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΤΟΥΣ ΛΥΡΑΤΖΗ, ΛΟΜΒΑΡΔΕΑ, ΙΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ… ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ ΔΡΕΜΣΙΖΗ!
«Τελικά, «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις», η πολύκροτη απόφαση για την αγορά του Παιδικού Σταθμού - όπως είχαμε δυστυχώς προβλέψει - για λόγους μη ύπαρξης απόλυτης πλειοψηφίας ΚΑΤΕΠΕΣΕ στον έλεγχο νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πλέον ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ !!!!!», αναφέρει σε ανακοίνωσή ο πανηγυρίζων  Φανουράκης με την παρέα του για το θέμα της αγοράς του Παιδικού σταθμού της οδού Σάρδεων!!!
-Καλά τα πανηγύρια φίλτατε Φανουράκη και πολύ καλά τους κάνεις…!!!
-ΠΡΙΝ όμως με τους «πανηγυρισμούς» σου που θα καθυστερήσει κι άλλο η αγορά του Παιδικού σταθμού της Σάρδεων στερώντας έναν Παιδικό σταθμό από τον Δήμο Ξάνθης που θα έλυνε πολλά προβλήματα σε παιδιά και γονείς, έπρεπε με θάρρος να κάνεις κι ένα θερμό ευχαριστήριο…
-Στους Πασχάλη Λύρατζη, Μιχάλη Λομβαρδέα, Ιγιαννίδη…α! Και Κώστα Τριανταφυλλίδη! Που σας «κρατούν»… ζωντανούς ανά περίσταση!
Πρώτα έπρεπε να ευχαριστήσεις λοιπόν αυτούς γιατί σας προσέφεραν τις «καλές» τους υπηρεσίες, ο καθείς για τους δικούς του λόγους και μετά… ξαναβρίστε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης!!!
-Με τέτοιους «αβανταδόρους», όλοι θα πανηγύριζαν! Γιατί φίλτατε Μανώλη αν δεν υπήρχαν αυτοί, θα παραμένατε χωρίς ρόλο και με ένα «παρελθόν» που ήδη σας έχει «ρίξει» στα αζήτητα! 

ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ;
Ιερά Σύνοδος: «Ανυποχώρητοι στο όνομα Μακεδονία» ΟΧΙ όμως και στα… συλλαλητήρια!
Παρέμβαση στη συζήτηση για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τις εντεινόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής πλευράς και της κυβέρνησης του γειτονικού κράτους έκανε η Ιερά Σύνοδος και προσωπικά ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στέκεται αρνητικά απέναντι στη χρήση του όρου «Μακεδονία» και οποιουδήποτε παραγώγου του στο όνομα της ΠΓΔΜ, αναφέροντας ότι «είμαστε ανυποχώρητοι στη λέξη "Μακεδονία"» και χαρακτηρίζοντας το Σκοπιανό όχι μόνο εθνικό, αλλά και εκκλησιαστικό θέμα που αγγίζει όλη την ελληνική κοινωνία και φυσικά την Εκκλησία.
Συγκεκριμένα, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εκφράζοντας το πνεύμα της τοποθέτησης της Ιεράς Συνόδου, δήλωσε: «Το θέμα μάς αγγίζει και το παρακολουθούμε με αγωνία και συγκίνηση, δεν είναι μόνο εθνικό και πολιτικό, είναι και εκκλησιαστικό». Εντούτοις φάνηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο διοργάνωσης συλλαλητηρίων, όπως αυτά που είχαν γίνει το 1992, πρωτοστατούντος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, λέγοντας: «Η Εκκλησία πορεύεται με αγάπη. Ούτε με συλλαλητήρια ούτε με πολέμους»
-Καλά τα λέτε Μακαριότατε, αλλά γιατί όχι στα συλλαλητήρια; Κι αυτά μια μορφή έκφρασης είναι… Πως θα διαμαρτυρηθεί ο κόσμος σε μια απόφαση που γράφει την ιστορία; Από τον… καναπέ ή από το καφενείο;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »