*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και φέτος στο Elisso Hotel

13 Δεκεμβρίου
*Με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ξεκινάω σήμερα τη στήλη!
-Ένα καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν ετοιμάζει για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 22:00 το βράδυ, το Elisso Xenia Hotel στην Ξάνθη με τους τρομερούς Mice the swing band, έτοιμους να μας ταξιδέψουν με τη μουσική τους και να διασκεδάσουμε!!!
-Πληροφορίες - κρατήσεις στο τηλέφωνο 25410 84400.
……
*Όχι ένα, ούτε δυο αλλά… τρία εορταστικά Live ανακοίνωσε χθες από το Facebook ο τρομερός showman, τραγουδιστής, μπουζουξής και στιχουργός Νίκος Στογιαννίδης!
-Το πρώτο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ, παραμονή των Χριστουγέννων στο cafe-bar «ΤΑΚΗΣ» στη Μέλισσα Ξάνθης!
-Το δεύτερο την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και ώρα 21:30 στο cafe «LA SERA» στη Γενισέα Ξάνθης!
-Και το τρίτο και πιο φαντασμαγορικό την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 00:00 τα μεσάνυχτα στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν που διοργανώνει το cafe-bar «CASTLE» στη Σταυρούπολη Ξάνθης!
-Τρεις μοναδικές εορταστικές live βραδιές για να επιλέξετε και να χορτάσετε Νίκο Στογιαννίδη και όλες τις επιτυχίες του!
……
*Αίνιγμα αν θα συνεχιστούν οι βραδιές καραόκε και σήμερα Τετάρτη στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, μιας και μέχρι αυτή την ώρα που γράφονταν η στήλη, ο Τάκης Αλεξούδας δεν ανακοίνωσε κάτι τέτοιο!
-Τάκης και DJ Ιορδάνης Καγιάς, προωθούν καθημερινά από το Facebook τα εορταστικά Σαββατόβραδα που απομένουν μέχρι το τέλος του έτους!
-Πάντως σήμερα η βραδιά στο ΚΥΤΤΑΡΟ σίγουρα θα είναι άλλη μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής!
……
-Εντωμεταξύ, η τρομερή παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του ΚΥΤΤΑΡΟ, η Θωμαή, ζει την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών αφού την Κυριακή το βράδυ επισκέφθηκε την… «Ευχούπολη» του Δήμου Ξάνθης και φωτογραφήθηκε με τον Μίκυ Μάους αισθανόμενη και πάλι παιδί!
-Για να δούμε όμως… θα παρουσιάσει σήμερα στο Ελληνάδικο βραδιά καραόκε;;;
……
*Σκίζει στην ταβέρνα «Σούσουρο» στην Ξάνθη το τρομερό δίδυμο και ντουέτο, η τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου και ο ταλαντούχος μπουζουξής Ανέστης Χατζημεστής!
-Οι δυο τους ερμηνεύουν μαζί ντουέτο πολλές γνωστές λαϊκές επιτυχίες και γίνεται χαμός στο μαγαζί!
-Μέχρι και λουλούδια τους πετάει ο κόσμος για… πάρτι τους!
……
*Οι Underhill West, το δημοφιλές Ελληνικό Rock συγκρότημα, μετά το τέλος της μεγάλης πανελλήνιας περιοδείας τους "The Watermelon Tour", παίζουν το καθιερωμένο πλέον χριστουγεννιάτικό τους live στον όμορφο χώρο του Κυβερνείου την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και σας προσκαλούν σε ένα άκρως δυναμικό και groovy party με pop/rock και funk διασκευές καθώς και δικά τους κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του χριστουγεννιάτικου single τους ''Light a Candle'', που υποστηρίζονται εδώ και χρόνια από σταθμούς της Ελλάδας και όχι μόνο, συνθέτοντας μια βραδιά διασκέδασης όπως μόνο αυτοί ξέρουν να κάνουν εδώ και δώδεκα χρόνια σε όλη την Ελλάδα!
-Ένα χριστουγεννιάτικο event που θα σας μείνει αξέχαστο!
Είσοδος ελεύθερη.

Rsv: 2541106030

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »