*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Απο τον..."εαυτό" του έχασε πάλι ο Δημαρχόπουλος ...

13 Δεκεμβρίου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ «ΕΧΑΣΕ» ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΩΝ
Για μια ψήφο που όμως την… είχε, αφού η απουσία του Ιγιαννίδη που εκείνη την ώρα πήγε στην τουαλέτα (!) και δεν ψήφισε, ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος το βράδυ της Δευτέρας δεν μπόρεσε στην κρίσιμη ψηφοφορία να πάρει τις απαιτούμενες 21 ψήφους για την αγορά του Παιδικού σταθμού της Σάρδεων…!
Μια ψηφοφορία που την είχε στο «τσεπάκι» αν αναλογιστεί κανείς ότι ήταν «απόντες» και οι Μιχάλης Λομβαρδέας και Πασχάλης Λύρατζης που φυσικά δεν ψήφισαν…
Δεν ξέρω κατά πόσο χρειάζεται ο Δήμος Ξάνθης την αγορά ενός παιδικού σταθμού και μάλιστα μαζί με τα υλικά του, που θα μπορούσε να τα πάρει καινούργια, ο Δήμαρχος όμως έχασε μια ψηφοφορία από υπερβολική «σιγουριά»… Αλλά και γιατί με την συμπεριφορά του, κατάφερε μετά την συνάντηση της παραταξιακής του, να χάσει και τους Μιχάλη Λομβαρδέα και Πασχάλη Λύρατζη από το πουθενά…!
Σεμνότης, ταπεινότης…;
Από την αρχή που εκλέχτηκε Δήμαρχος Ξάνθης ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος του το φωνάζω. Αλλά μερικά πράγματα δεν διδάσκονται… ούτε κληρονομούνται… Είναι να το θέλεις κι εσύ!
Ο ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΟΜΒΑΡΔΕΑΣ
Κι ένα προσωπικό σχόλιο για τον Πρόεδρο του Δημοτικού  Ραδιοφώνου Μιχάλη Λομβαρδέα που αν και διαφωνώ με τους προϋπολογισμούς του επειδή χρόνια ήταν συνεργάτης μου, δεν μπορώ να μην εκθειάσω τον καλό χαρακτήρα του.
Ο Μιχάλης Λομβαρδέας είναι ίσως ο πιο αδικημένος δημοτικός σύμβουλος του Δημαρχόπουλου και πιστός μέχρι σήμερα στρατιώτης του Δημάρχου Ξάνθης λειτουργώντας με ήθος και ευπρέπεια απέναντί του.
Δεν υπήρχε λόγος λοιπόν να τον προσβάλει στην παραταξιακή ενώπιον όλων ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος και να «χάσει» κι αυτόν χωρίς λόγο…
Με αποτέλεσμα να απουσιάζει και ο Λομβαρδέα από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την περασμένη Δευτέρα… Και να πάρουν μια ανέλπιστη νίκη οι Φανουράκης-Ανταμπούφης από το… πουθενά!
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ Η ΒΡΥΣΗ…!
Μερικές φορές τα μικρά πράγματα αρκούν στο να ευχαριστήσεις τους δημότες και να κερδίσεις πόντους…
Παράδειγμα η βρύση στην πλατεία Διοικητηρίου πίσω από την εκκλησία που έχει το μαύρο της το χάλι τον τελευταίο καιρό και παρά τα σχόλια που έχουν γραφεί, δεν νοιάζεται κανείς για την αποκατάσταση και λειτουργία της...
Επιτέλους, ας κάνει κάτι για την βρύση η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης ή η ΔΕΥΑΞ…Μικρά πράγματα, αλλά αυτά επιζητεί ο Δημότης...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »