*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Δεκεμβρίου

Σε αργία και ο πρώην Δήμαρχος Γρεβενών! Λέτε να μας κάνει κι αυτός...μήνυση για...προσωπικά δεδομένα;

14 Δεκεμβρίου
Σε αργία τέθηκε ο πρώην νομάρχης και δήμαρχος Γρεβενών Δ. Κουπτσίδης! Λέτε να κάνει κι αυτός… μήνυση στο «Μαχητή»;
Διαβάζω στο Zougla.gr ότι σε αργία τέθηκε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών, πρώην νομάρχης και πρώην δήμαρχος της πόλης, Δημοσθένης Κουπτσίδης.
Συγκεκριμένα με απόφαση του συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλειου Μιχελάκη, που διαβιβάστηκε στον Δήμο Γρεβενών, ο κ. Κουπτσίδης τίθεται σε αργία εξαιτίας των ποινικών υποθέσεών του, που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο εν λόγω αυτοδιοικητικός παράγοντας τίθεται «σε κατάσταση αργίας, διότι πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις του άρθρου 236 του Ν.3852|2010, αφού με το 114|2017 αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Μακεδονίας παραπέμπεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώ διατηρούνται στο πρόσωπό του οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί από την ανακρίτρια Γρεβενών, όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα».
Ο κ. Κουπτσίδης κατηγορείται για απευθείας αναθέσεις εικονικών και ανεκτέλεστων έργων την περίοδο από 28 Αυγούστου έως 30 Δεκεμβρίου 2008, που σύμφωνα με το βούλευμα είχαν ως αποτέλεσμα το Δημόσιο να ζημιωθεί έως 41.000 ευρώ.
-Λέτε να (μας) κάνει κι αυτός… μήνυση για… προσωπικά δεδομένα όπως ο Δημήτρης Μπένης; Λέτε να το δούμε κι αυτό;
(σ.σ. Κι ένα αφελές ερώτημα… Γιατί το 98% των μηνύσεων που κατατίθενται στο Πλημ/κείο Ξάνθης να καταλήγει στο ακροατήριο και σπάνια υπόθεση απλού πολίτη να πηγαίνει με βούλευμα στο αρχείο;).
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ…
Κι άλλη φορά του έγραψα του Μανώλη Φανουράκη (σ.σ. Του τα είπε άλλωστε και ο Ανέστης Αντωνιάδης…) ότι το Κολυμβητήριο είναι μια παλιά «αμαρτωλή» ιστορία που πρωτίστως  αγγίζει την πρώην δημοτική αρχή Λάκη Στυλιανίδη….και ξέρεις και τους λόγους.
Μπορεί λοιπόν σε κάποια θέματα να έχεις δίκαιο, στο θέμα όμως του Δημοτικού κολυμβητηρίου όχι μόνο έχετε άδικο, αλλά ήρθε και η χθεσινή απάντηση του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου με στοιχεία και αριθμούς και σας είπε τα αυτονόητα…
-Ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί!
(σ.σ. Αλήθεια κύριε Φανουράκη, εσύ αν ήσουν Δήμαρχος με την σημερινή Τεχνική Υπηρεσία, πως θα έλυνες το θέμα του Κολυμβητηρίου; Όπως είχε λύσει το θέμα με το…διαχωριστικό της πισίνας;)
ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΗΡΕΜΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ;
Απλό είναι το ερώτημά μας, μετά το τελευταίο ανδραγάθημα του πρώην Πρύτανη του ΔΠΘ κ.Καραμπίνη να «εισβάλει» στη Σύγκλητο, προφανώς για να επιβάλει την άποψή του στη Σύγκλητο με το θέμα που προέκυψε με την παύση του αντιπρύτανη κ. Κουκουρλή…
-Αλήθεια, που το… πάει; Κι όταν ισχυρίζεται στα άλλα μέλη ότι αυτός είναι ο Πρύτανης, τι επακριβώς υπονοεί; Και γιατί τόση «βιασύνη» αφού ούτως  ή άλλως τον Γενάρη 2018 θα συζητηθεί στο ΣτΕ η προσφυγή του; Ας περιμένει να βγει η απόφαση κι ας αφήσει ήρεμο το Δημοκρίτειο… Αυτές οι συμπεριφορές ζημιώνουν και τον ίδιο αλλά και το Πανεπιστήμιο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »