*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ο Μπαντάκ τα κατάφερε παλι...o Nίκος Ευφραιμίδης πάει για χωρικός...

09 Δεκεμβρίου
Απίστευτο! Ο «πρώην» αδελφός του Παναγιώτη Σαλτούρου Χουσεΐν Μπαντάκ, "υπασπιστής" και του… Ερντογάν!!!
…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Μάθαμε ότι ο δήμος Ξάνθης δαπανά 20.000 ευρώ για ταχυδρομικά τέλη την εποχή του διαδικτύου. Αυτό το λιγότερο που μπορεί κάποιος να το χαρακτηρίσει είναι πρόκληση στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε και φυσικά άκρως αντιπεριβαλλοντικό αφού με τόσο χαρτί που χαλάει ο δήμος θα μπορούσε να σώσει δάση και δάση.
(Ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος στο ηλεκτρονικό του μέσον)
-Ή θα μπορούσε να σώσει ακόμη και την…Χαρτοποιίας Θράκης!
…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Σε κάθε περίπτωση ο λαός με μπροστάρη την Εκκλησία του θα υπερασπιστεί την ειρήνη και την συνύπαρξη όλων μας στη Θράκη, που είναι πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρότυπο συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων.
(Οι Μητροπολίτες της Θράκης για την επίσκεψη Ερντογάν στη Κομοτηνή)
-Καλά τα λέτε Άγιοι Πατέρες, αλλά για καλό και για κακό, κανονίστε να είναι έτοιμος και ο Πάνος Καμμένος…
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Διόρθωσε τελικά χθες το Χριστουγεννιάτικο…«θάμνο» της πλατείας ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμάς Ηλιάδης κι έσπευσε ο Πασχάλης Λύρατζης αμέσως να βγει και να…πανηγυρίσει!
-Ίχνος τσίπας δηλαδή…
......
*Φυσικά και με τις διορθώσεις, το φετινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας, παραμένει και κοντό, αλλά και φτωχό…
-Συμπαρασέρνοντας δυστυχώς και τους…φτωχούς τω πνεύματι συνεργάτες του Δημαρχόπουλου.
Δυστυχώς…Αφού τη μέρα το "χάλι" του δέντρου παραμένει!
……
*Όπως μου είπε χθες ο Παράσχος Ευστρατίου, ο Μούρκας μας ζητάει και τα…ρέστα αντί να απαντάει σε αυτά που τον ρωτάμε και δεν τολμάει να μας απαντήσει!
-Οψόμεθα εις Φιλίππους…. και μπορεί να μας βρίζει όσο θέλει. Και μόνο αυτό, αποτελεί για μας ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΙΜΗ!
Μέτιος προωθεί Νίκο Εφραιμίδη για χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης!;
Είχα γράψει πριν λίγες μέρες και μάλιστα πρωτοσέλιδα ότι ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος προωθεί για χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης τον Νίκο Εφραιμίδη με αποτέλεσμα να δεχτώ την… οργίλη διάψευση του Κώστα Ζαγναφέρη ο οποίος θέλοντας να παίξει σε τριπλό ταμπλό, έχει αφήσει σε εκκρεμότητα και το συγκεκριμένο θέμα… μέχρι να αποφασίσει ως Μέγας Βεζίρης!
Η είδηση; Για άλλη μια φορά λοιπόν επιβεβαιώνεται ο Μαχητής καθότι οι ευχές προδίδουν. Και ειδικά όταν προέρχονται από τον Απόστολο Δαβή, δημοτικό σύμβουλο στο Σουφλί του στενού κύκλου του Μέτιου που τον προωθεί το εξαπτέρυγο του Κυριάκου και για υποψήφιο βουλευτή Έβρου.
-Τι έκανε ο Απόστολος Δαβής την ημέρα του Αγίου Νικολάου που γιόρταζε ο Εφραμίδης;
Ευχήθηκε στο fb στον Νίκο Εφραιμίδη… «Άντε και χωρικός…».
-Χωρικός βρε Απόστολε είναι ούτως ή άλλως… ως κάτοικος Δαφνώνα!
-Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης όμως…! Ούτε την… Πρωταπριλιά!
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12/12 ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ «Μ» ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ, ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!
Την ερχόμενη Τρίτη 12/12 στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης θα γίνει η πολύκροτη δίκη με τον μηνυτή τον Δημήτρη Μπένη και κατηγορούμενουςς τους Πάνο Παπαδόπουλο (εκδότη του «Μ»), Γιάννη Δρεμσίζη (Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης) και Γιώργο Χατζηθεοδώρου (Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης)
Δικηγόρος του Δημήτρη Μπένη (πολιτική αγωγή) είναι ο Θανάσης Ξυνίδης (σ.σ. Δικηγόρος και του βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ σε άλλη δίκη), με τον πρώην αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης να υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψή του, επικαλούμενος την παραβίαση των…προσωπικών του δεδομένων, επειδή αποκαλύψαμε την 6μηνη ποινή της αργίας του από την Αποκεντρωμένη.
Σάλος με Τούρκο βουλευτή που ζητά την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί
Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας, καθώς μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν περί αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάννης, έρχεται νέο «χτύπημα» από τη γείτονα, αυτή τη φορά για την Αγιά Σοφιά.
Ο Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Σαμίλ Ταγιάρ, πρότεινε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. «Ας αρχίσουμε κι εμείς να ανοίγουμε την Αγία Σοφία τις Παρασκευές για προσευχή. Και άσε τους να παίζουν μετά την Τrumpέτα», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο twitter ο Ταγιάρ.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, η πρόταση αυτή του Τούρκου βουλευτή θα μπορούσε να αποτελέσει μια ισχυρή «απάντηση» στην απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ για αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »