*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Δεκεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ποιοί...ΔΕΝ θα πάνε την Δευτέρα στο γεύμα του Μέτιου στη Κομοτηνή;

14 Δεκεμβρίου
*Μπορεί ο Οντέρ Μουμίν να μην πάει στο γεύμα συμφιλίωσης του Μέτιου σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα…
Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης όμως σίγουρα θα ‘ναι από τους πρώτους που θα σπεύσει στο τραπέζι… προκειμένου να «επανακάμψει» στην Περιφερειακή Αναγέννηση και να ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση…
……
*Κατά τα άλλα η «τύχη» του Πατακάκη είναι ήδη προδιαγεγραμμένη, αφού ήδη ο Μέτιος αναζητεί τον αντικαταστάτη του για τις επόμενες Περιφερειακές εκλογές –ήδη χθες μοίρασε τις αρμοδιότητές του- και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πρώην Δήμαρχος Δοξάτου ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.
-Ενώ για χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες ετοιμάζει από τώρα τον Κώστα Αντωνιάδη για το Νομό Καβάλας και τον Νίκο Ευφραιμίδη για το Νομό Ξάνθης, σε περίπτωση που ο Ζαγναφέρης αποφασίσει να… αποσυρθεί για να κατέβει για υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης!
……
*Αποκλειστικό. Τα λεφτά λέει βρέθηκαν και ο Κανάτας –επιτέλους!- θ’ ανοίξει μέχρι τέλη του μήνα το Κανάλι 6.
-Που «κολλάει» το επιτέλους;
-Μα στο ότι κάποιοι επιθυμούν διακαώς το να βρεθεί χρηματοδότης ή χορηγός και ν ανοίξει το κανάλι, αλλά μια άλλη φορά θα αναφερθώ στους λόγους..
……
*Εγώ πάντως εύχομαι όλα να πάνε καλά, διότι ο καλός ανταγωνισμός, δημιουργεί και καλύτερα κανάλια…!
……
*Χωρίς τον Σπύρο Κάλφα δίπλα του, έγινε η συνάντηση του Προέδρου του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιου Μωραΐτη το βράδυ της Τρίτης στο Orange με τους Γιάννη Μαυρίδη και Ανδρέου της αντιπολίτευσης…
-Διαπιστώθηκε πάντως καλό πνεύμα συνεργασίας για το καλό του φορέα και των επιχειρηματιών…
……
*Ήταν κίνηση ματ η χθεσινή ανακοίνωση του Δήμαρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου για το θέμα του Κολυμβητηρίου με έγγραφα και στοιχεία…
-Κι αυτό γιατί φάνηκαν τα παρακάτω:
1. Η όποια καθυστέρηση της επαναλειτουργίας του δημοτικού κολυμβητηρίου, οφείλεται εν μέρει στη γραφειοκρατία και κυρίως στις «αμαρτίες» του παρελθόντος και τον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη που ήταν αδιάφορος για όλα..
2. Παράνομα λειτουργούσε επί Στυλιανίδη και Φανουράκη το κολυμβητήριο αλλά αυτό δεν μπορούσε να συνεχιστεί εσαεί…
3. Η επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, έστω και με καθυστέρηση, θα γίνει σε άλλες υγιείς πλέον βάσεις, με πρωταρχικό στόχο, να μην ξανακλείσει ποτέ!!!!
……
*Φυσικά αυτό το «να μην ξανακλείσει ποτέ…», αποτελεί μια ακόμη μπηχτή στον Φανουράκη ότι επί των ημερών του μπορεί να λειτουργούσε το κολυμβητήριο, αλλά γινόταν και πάλι το… μπάχαλο με την θέρμανση αλλά και την διαχείριση της αίθουσας από τους κολυμβητικούς συλλόγους.
……
*Τι περιμένουμε όλοι μας μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης με αριθμούς και στοιχεία;
-Την απάντηση του Φανουράκη επίσης όμως με έγγραφα και στοιχεία κι όχι (μόνο) με κραυγές, ύβρεις και αφορισμούς!
……
*Πήγα κι εγώ χαρούμενος το μεσημέρι της Τρίτης να δω και τον φίλο μου τον Θανάση Ξυνίδη στο δικαστήριο…
-Άφαντος όμως ο δικηγόρος του Δημήτρη Μπένη.
-Όταν φτάσει στο 25, πάρτε με τηλέφωνο να…ρθω, είχε διαμηνύσει!

-Και δεν έφτασε τελικά το πινάκιο ούτε στο 22…! Κρίμα. Ατύχησα και σ’ αυτό…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »