*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Επέστρεψε στο δημοτικό συμβούλιο ο Κώστας Τριανταφυλλίδης...

12 Δεκεμβρίου
Νάτος! Νάτος! Ο «πολιτευτής»…Πάλι με χρόνια και καιρούς, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τριανταφυλίδης εμφανίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης…
…………………………
Το ζήτημα που είχαμε θέσει εδώ, επαναλαμβάνεται συστηματικά. Και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση".
Δεν ζητήσαμε εξηγήσεις από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.-Θ., αφού όλοι οι σύνδεσμοι (links) των αναρτήσεών της λειτουργούν, εκτός από αυτούς των προϋπολογισμών! Και οποιαδήποτε συζήτηση επ' αυτού θα ήταν μειωτική για τη στοιχειώδη ανθρώπινη νοημοσύνη…
(Ο Θόδωρος Μπακάλης στο INDEXANTHI για τον Π.Κεραμάρη)
-Κύριε Κεραμάρη, περιμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σου…
…………………………
…μετά την απόφαση της 15ης Νοεμβρίου 2017 του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας που αφορά στον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη, κρίθηκε αναγκαίο να ανακληθούν, με απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, όλες οι αρμοδιότητες που είχαν εκχωρηθεί στον κ. Πατακάκη και πλέον θα ασκεί μόνο εκείνες που ορίζει ο νόμος του «Καλλικράτη» ως χωρικός Αντιπεριφερειάρχης.
(Από την απάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου στην επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ.Πατακάκη)
-Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης δηλαδή… χωρίς δικαίωμα υπογραφών και αρμοδιοτήτων. Απλά θα εισπράττει την… αντιμισθία!

ΣΕΜΝΑ&ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σε υπόθεση που έχει σχέση με τα φορολογικά της ΕΑΠΑΞ είναι σήμερα κατηγορούμενος στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Θεολόγος Καλαϊτζης.
-Είναι άγνωστο ωστόσο αν θα γίνει η δίκη ή θα αναβληθεί όπως και αυτή του Παναγιώτη Πεντζουρίδη.
*Υποτίθεται το έργο ενοποίησης πλατειών… ολοκληρώθηκε το 2010, η εργολαβική ωστόσο εταιρεία ΝΑΣΚΟΥ ΑΤΕ εξακολουθεί με αγωγή στο Δήμο Ξάνθης να ζητάει 180.000 ευρώ από τον Δήμο Ξάνθης για έργα που η ίδια ισχυρίζεται ότι κατασκεύασε, παρά τις οχλήσεις της όμως στις υπηρεσίες, δεν πληρώθηκε..!
……
*Το ωραίο και της συγκεκριμένης υπόθεσης; Πρόκειται στην ουσία για μια ακόμη «αμαρτωλή» ιστορία επί θητείας Λάκη Στυλιανίδη με αντιδήμαρχο οικονομικών τότε τον Δημήτρη Μπένη που ωστόσο δεν λύθηκε τότε και την… «κληρονόμησε» ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!!!
-Γι’ αυτό άλλωστε και η αγωγή της εταιρείας, ενώ κατατέθηκε στις 21/10/2013, συζητήθηκε ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017!!!
…..
*Φυσικά Φανουράκης, Ανταμπούφης, Τσιακίρογλου και αντιπολίτευση ΣΙΩΠΟΥΝ και δεν λένε λέξη για όλα αυτά!!!
Ενώ γνωρίζουν ποιοι είναι οι υπεύθυνοι!!!
(σ.σ. Ο Φανουράκης χθες για το πρόστιμα των 7.500 ευρώ του ΙΚΑ ξεσήκωσε μέγα θόρυβο, για τις 180.000 ευρώ όμως που ζητάει η ΝΑΣΚΟΥ από τον Δήμο Ξάνθης, δεν λέει λέξη!!!!).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Κ. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για την Προστασία και την Αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης, κατά την οποία διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι εκλεγέντες σύμβουλοι έλαβαν μετά τη συγκρότηση του ΔΣ σε σώμα τις εξής θέσεις: Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Κουρτίδης,  Γραμματέας:  Δέσποινα Γεωργαντζή,  Ταμίας: Βασίλειος Αϊβαλιώτης, Μέλη: Αικατερίνη Μαυροδή, Αναστασία Νικολάου, Ευαγγελία Παντερμαλή και Βασιλική Καλέση. Το νεοσυσταθέν ΔΣ ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του Συλλόγου, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της παλιάς πόλης.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας
Κωνσταντίνος Κουρτίδης     Δέσποινα Γεωργαντζή

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/12
ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, νέους, συνταξιούχους, πολίτες του νομού και συμμετέχουμε στη γενική απεργία που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. για την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργατικού κέντρου Ν. Ξάνθης.
Η κυβέρνηση, εξακολουθεί να βάζει στο στόχαστρο τους εργαζόμενους έχοντας στα σχέδιά της περικοπές μισθών και συντάξεων, οδηγώντας στη φτώχεια τον ελληνικό λαό.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, να σταματήσει αυτή η φοροληστρική πολιτική από τη σημερινή συγκυβέρνηση και να πάψει να εκτελεί εντολές του διεθνούς κεφαλαίου που σκοπό έχει να ξεπουλήσει τη χώρα μας και να εξαθλιώσει τους έλληνες πολίτες.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Για τη διοίκηση
Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
Άγγελος Μπεμπεκίδης          Σπύρος Παπαχρήστου

Τραπέζι του Χρήστου Μέτιου για την παράταξή του, 
παρουσία και των… ανταρτών!
Αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος βλέποντας την «διαλυτική» εικόνα της παράταξης Περιφερειακής Αναγέννησης, αποφάσισε να δώσει γεύμα…επανένωσης την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου!
Στο οποίο μάλιστα προσκάλεσε όλους τους Περιφερειακούς του συμβούλους μεταξύ των οποίων και τους Μιχάλη Αμοιρίδη-Οντερ Μουμίν και Αργύρη Πατακάκη σε ταβέρνα της Κομοτηνής!!!
-Βέβαια τον Πατακάκη τον προσκάλεσε πριν γίνει το μπάχαλο με τις….ανταλλαγές των επιστολών στις οποίες καταγγέλλει ο ένας τον άλλον!!!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »